E24 > Økonomi

Monday, 25 May, 15:10

E24 - 15 Oct 19 kl. 22:48

Finansavisen: Fosun i samtaler om kjøp av Ving

Fosun Group, som var største aksjonær i Thomas Cook før konkursen, skal ifølge kilder være i samtaler om å kjøpe reiselivsoperatøren Ving, skriver Finansavisen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Group, Thomas Cook, Ving, Finansavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finansavisen, Fosuni , samtalerom , kjøpav , Ving
E24 - 01 Nov 19 kl. 17:04

Thomas Cook-navnet får leve videre

Kinesiske Fosun betaler 130 mill. for navnet..

NRK - 28 Jul 19 kl. 09:12

Taliban avviser samtaler

Søndag uttalte en talsperson for den afghanske regjeringen at de ville holde samtaler med Taliban i nærmeste framtid. Dette avviser Taliban. De vil ikke føre samtaler med regjeringen før utenlandske styrker forlater landet, sier de, ifølge Reuters..

E24 - 10 Jan 20 kl. 22:19

Finansavisen: Spetalen blir skipsreder

Øystein Stray Spetalen skal sammen med Idan Ofer og George Economou bli skipsreder etter å ha kjøpt oljetankeren (VLCC) «Lady», som ferdigstilles 20. januar, skriver Finansavisen..

NRK - 25 Nov 19 kl. 06:47

Starte nasjonale samtaler

President Ivan Duque startet søndag samtaler med nyvalgte guvernører og ordførere i Colombia i et forsøk på å roe protestbølgen, som var inne i sin fjerde dag..

NRK - 05 Sep 19 kl. 23:46

Nye Taliban-samtaler

Forhandlingsleder for USA Zalmay Khalilzad har reist tilbake til Qatar for nye samtaler med afghanske Taliban om å få slutt på amerikaneres lengste krig. De skal nærme seg avtale, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Aug 19 kl. 08:29

Iran vil ha samtaler

Irans president Hassan Rouhani sa tirsdag at de foretrekker samtaler med USA, men at det ikke kan skje før sanksjonene mot landet fjernes, melder AFP. Forholdet mellom landene er svært anspent etter at USA trakk seg ut av atomavtalen i mai 2018..

NRK - 14 Oct 19 kl. 00:25

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 06 Aug 19 kl. 13:08

EU åpner for brexit-samtaler

En talsperson for Europakommisjonen sier de er villige til å holde brexit-samtaler med Storbritannia de neste ukene, skriver Reuters. Talspersonen understreker at EU håper å få i stand en utmeldingsavtale, men at de også er forberedt på det motsatte..

NRK - 07 Aug 19 kl. 11:49

Positive samtaler med USA

Tyrkia og USA har holdt samtaler for å forhindre behovet for tyrkisk militær intervensjon i det nordlige Syria. Samtalene har vært positive og temmelig konstruktive, sier den tyrkiske forsvarsministeren Hulusi Akar ifølge nyhetsbyrået Anadolu..

NRK - 30 Jul 19 kl. 16:13

Iran og emiratene i samtaler

Iran og De forente arabiske emirater skal holde samtaler om kystsikkerhet i nærmeste framtid, melder nyhetsbyrået Reuters. Samtalene skjer i en periode hvor det store spenninger i Persiabukta..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Bergensrederi blir europeisk gigant

Bergensrederiet Wilson overtar 20 skip, og blir dermed Europas største innen nærskipsfart med tørrlast, ifølge selskapet..

E24 - 4 timer siden

Hansa Borg klarer ikke å produsere nok øl

Etterspørselen etter Hansa Borg Bryggeriers nye øltype er så stor at bryggeriet ikke klarer å produsere nok til å holde butikkhyllene fulle..

E24 - 4 timer siden

Reiselivet reagerer på ny krisepakke for sesongbedrifter: – Hvis dette er tilfelle, er det total skivebom

Hverken overnatting, transport, attraksjon eller servering omfattes av den nye ordningen som skal redde sesongbedrifter. Flere i reiselivsnæringen krever at ordningen utvides og forlenges, men regjeringen ber dem søke støtte på samme måte som andre selskaper..

E24 - 6 timer siden

SSB: Boligbyggingen stuper

Fra mars til april falt antall igangsettingstillatelser til boligbygging med over 21 prosent, viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB)..

E24 - 6 timer siden

Oslo Børs starter uken med oppgang

Hovedindeksen stiger fra start mandag morgen, der Norwegian-aksjen er høyt omsatt..

E24 - 6 timer siden

Analytikere venter oppgang fra start på Oslo Børs

Analytikerne i Nordnet tror Oslo Børs vil stige 0,9 prosent fra start mandag, eller innenfor intervallet 0,7 til 1,1 prosent..

E24 - 6 timer siden

Kongsberg inngått avtale med Canadas forsvar til en halv mrd.

Kongsberg Defence and Aerospace har inngått kontrakt med General Dynamics Land Systems Canada for levering av Protector fjernstyrte våpenstasjoner til den kanadiske hæren verdt 500 millioner kroner..

E24 - 6 timer siden

Solgte selskapet til Equinor – nå er han skuffet over selskapets USA-problemer

Bud Brigham mener Equinor kunne blitt en leder i produksjon av skiferolje etter at han solgte selskapet sitt til dem. Han er skuffet over hvordan det gikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt