VG > Innenriks

Tirsdag, 24 November, 05:23

VG - 29 okt. 20 kl. 19:29

Filleristing: Riksadvokaten vil ikke gjenåpne

Forskergruppen gjennomgikk 17 tidligere straffesaker med filleristing, og mente det var tvilsomme beviser i flere av sakene. Nå svarer riksadvokaten at han foreløpig ikke ønsker gjenåpning..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Filleristing, Riksadvokaten, vil, ikke, gjenåpne
P4 - 29 okt. 20 kl. 17:37

Gjenåpner ikke filleristingssaker

Riksadvokaten vil ikke gjenåpne de 17 straffesakene hvor foreldre var tiltalt for å ha filleristet barna sine. Det melder NRK. I en ny forskningsrapport mener eksperter at foreldre kan være feilaktig dømt fordi skadene som ser ut til å komme fra filleristing kan være medfødt.

P4 - 24 okt. 20 kl. 11:36

Henlegger anke i Jaren-saken

Riksadvokaten henlegger saken mot politiet etter at de skjøt og drepte en 66 år gammel mann på Jaren i fjor under en politiaksjon. Spesialenheten etterforsket saken men konkluderte med at det ikke hadde skjedd noe straffbart. Mannens sønn og advokat anket avgjørelsen, men blir ikke hørt, melder NRK.

NRK - 29 okt. 20 kl. 12:41

Gjenåpner ikke filleristingssaker

Riksadvokaten mener det ikke er grunnlag for å gjenåpne noen av de 17 straffesakene som nylig ble omtalt i en forskningsrapport. Eksperter mener flere foreldre kan være feilaktig dømt for å ha filleristet barna sine..

NRK - 17 nov. 20 kl. 06:16

Undersøker henlagte overgrepssaker

Riksadvokaten vil undersøke henleggelser av overgrep i barnehager. På fem år er det levert 100 bekymringsmeldinger om overgrep begått av ansatte. Over 90 prosent av anmeldelser av overgrep i kommunale barnehager er henlagt..

NRK - 07 nov. 20 kl. 13:18

Ber fleire skjerpe handhevinga

Riksadvokaten ber politidistrikta rundt om i landet om å skjerpe handhevinga av både nasjonale og lokale smitteverntiltak. Strafferettsleg forfølging av slike regelbrot har no høgare prioritet, skriv Jørn Sigurd Maurud i eit brev til politimeistrane..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Les dagens VG her

– Jeg ante ikke hvordan det kom til å gå, sier testpersonen Jennifer Haller. Hun var den aller første som fikk injisert legemiddelselskapet Modernas covid-19-vaksine..

VG - 6 timer siden

Shabana Rehman-stiftelse klager over støttenekt: – Feilaktig og ubegrunnet

Stiftelsen ledet av Shabana Rehman klager til Kunnskapsdepartementet, for å få ut tre millioner kroner i statsstøtte: – Skjønnhetsfeil, kaller Født Fri avvikene i regnskapet..

VG - 9 timer siden

Ordfører ut mot Helsedirektoratet: – Provoserende

Nordre-Frons ordfører Rune Støstad reagerer sterkt på at Helsedirektoratet uttalte seg om lovbrudd i forbindelse med smitteutbruddet på asylmottaket..

VG - 13 timer siden

Fire politibetjenter satt i karantene etter basketak med coronasmittet

En coronasmittet 18-åring forsøkte å løpe fra politiet, men ble innhentet. Nå blir politibetjentene satt i karantene..

VG - 13 timer siden

Spilte bridge og ble truet med coronabot – nå snur politiet

Da politiet troppet opp hos bridgeklubben i Askim, ble deltagerne truet med anmeldelse for brudd på smittevernreglene. Nå har politiet endret oppfatning – kun arrangør anmeldes..

VG - 15 timer siden

Bergen ser starten på en nedgang i smitte: – På rett vei

Bergen forlenger likevel tiltakene i to uker til og myker opp regelen om fem personer..

VG - 15 timer siden

Bergen forlenger tiltak – myker opp regelen om fem personer

Bergen ser starten på en nedgang i smitte, men forlenger tiltakene i to uker til..

VG - 15 timer siden

FHI slår alarm om utviklingen i sykehjemssmitte

En økning i antall smitteutbrudd på sykehjem i Norge den siste uken bekymrer FHI. – Vi er bekymret for at dette kan gi flere smittede med alvorlig forløp fremover, sier medievakten i FHI..

VG - 17 timer siden

Kommuner kan få tilsendt vaksiner i 70 minusgrader: – Krevende

Mye skal klaffe når en coronavaksine skal settes i folk i din kommune. I alle fall hvis vaksinen må lagres og fraktes i mangfoldige minus..

VG - 20 timer siden

Sara (26) og barna er flyttet fra mottak til høyfjellshotell: – Jeg er glad

VINSTRA (VG) Sara Tadese og de to barna hennes er blant de ikke-smittede beboerne som er flyttet fra asylmottaket på Vinstra til et hotell. Hun er lettet over å komme seg bort fra mottaket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt