NRK > Nyheter

Onsdag, 02 Desember, 23:42

NRK - 01 aug. 20 kl. 14:04

Filippinske leger krever tiltak

Filippinske leger skriver i et opprop til landets president at de er i ferd med å tape kampen mot koronaviruset. Det har vært en kraftig smitteøkning i landet, og flere legeorganisasjoner krever nå strengere smitteverntiltak..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Filippinske, leger, krever, tiltak
P4 - 31 aug. 20 kl. 16:10

- Leger må melde fra om korona raskere

Leger må melde fra om påviste koronatilfeller raskere enn de gjør i dag. Det krever Folkehelseinstituttet. FHI skriver i en pressemelding at gjennom hele pandemien har legers forsinkede rapportering gjort at de og Helsedirektoratet mangler avgjørende informasjon om smitte i samfunnet.

NRK - 17 aug. 20 kl. 12:05

Filippinske presidenten i karantene

President Rodrigo Duterte er sett i karantene og blir testa jamleg etter at den filippinske innanriksministeren, Eduardo Ano, testa positivt for koronaviruset. Fleire andre regjeringsmedlemmer er også i karantene..

VG - 04 sep. 20 kl. 13:09

Hurtigruten bekrefter: Filippinske arbeidere på Tom Cruise-skip vil få norsk lønn

Det filippinske mannskapet på MS «Fridtjof Nansen» skal lønnes i henhold til norske vilkår, bekrefter Hurtigruten overfor VG. Sjømannsforbundet mener driften fortsatt er ulovlig..

NRK - 09 april 20 kl. 17:46

Over 100 leger har dødd i Italia

Minst hundre italienske leger har mistet livet etter å ha blitt smittet av koronaviruset, opplyser den italienske legeforeningen FNOMCeO. Dødstallet omfatter også pensjonerte leger som ble bedt om å bidra i kampen mot koronaviruset..

NRK - 13 april 20 kl. 02:02

Leger: Virustest fra lungene

En kvinne i Møre og Romsdal fikk akutt lungesvikt etter å ha testet negativt for koronaviruset. Nå advarer leger i en artikkel i Tidsskrift for Legeforeningen om at testen må tas leger ned i lungene..

P4 - 16 april 20 kl. 07:48

Leger tar ekstragebyr for legetimer på video

Leger tar ulovlig gebyr for legetimer på video. Den siste tiden har flere pasienter klaget til Forbrukerrådet fordi de har opplevd å måtte betale rundt 70 kroner ekstra. På grunn av koronakrisen tilbyr nesten alle leger slike konsultasjoner for å hindre smittespredning.

NRK - 18 mai 20 kl. 23:28

Cubanske leger til Brasil

Regjeringen i Brasil vil ansette 157 cubanske leger som skal bidra i kampen mot koronaviruset. Cuba og Brasil innledet et medisinsk samarbeidsprogram i 2013, som ble avsluttet fem år senere. Nå ønsker Brasil cubanske leger velkommen igjen..

NRK - 26 aug. 20 kl. 10:00

Beordrer streikende leger på jobb

Etter at nye koronatilfeller har steget kraftig de siste dagene, har sørkoreanske myndigheter beordret tusenvis av streikende leger tilbake på jobb. Leger som nekter å bryte, kan i verste fall dømmes til fengsel, advarer landets helseminister..

NRK - 26 okt. 20 kl. 05:54

Nå er legestreiken i gang

Mandag morgen ble 23 leger tatt ut i streik. I Bergen, Tromsø og Narvik ble det tatt ut fem leger i streik, mens fire leger i henholdsvis Stavanger og Trondheim også streiker. Legeforeningen varsler rask opptrapping om det ikke blir enighet med KS..

Klartale - 26 okt. 20 kl. 08:28

Leger streiker

23 leger er i streik fra mandag. Flere leger kan raskt bli tatt ut i streik, varsler Legeforeningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Dagsavisen: – Vurderer eksklusjon

Fylkesstyret i Oslo Frp skal vurdere å åpne en eksklusjonssak eller suspensjonssak mot fylkesleder Geir Ugland Jacobsen, sier anonyme kilder til Dagsavisen. Jacobsen bekrefter til NRK at det er en sak i Frps organisasjonsutvalg, som handler om ham..

NRK - 15 minutter siden

Giscard d'Estaing (94) er død

Frankrikes tidligere president Valéry Giscard d'Estaing er død, melder nyhetsbyrået AFP. Han ble 94 år gammel. Han var Frankrikes president fra 1974 til 1981 og medlem av det partiet Union pour la Démocratie Française..

NRK - 45 minutter siden

Dagsavisen: Vurderer eksklusjon

Etter flere konflikter og uro i Oslo Frp, skal fylkesstyret vurdere å åpne en eksklusjonssak eller suspensjonssak mot fylkesleder Geir Ugland Jacobsen, sier anonyme kilder til Dagsavisen..

NRK - 45 minutter siden

Bytter ut urfolksinspirert logo

Figuren i Diplom-Is' logo endrer nå bekledning fra selskinnsdress til lue og vinterjakke uten assosiasjoner til urfolk. Isprodusenten opplyser til Kampanje at de endrer logoen for å gjøre merkevaren klar for fremtiden..

NRK - 45 minutter siden

Vurderer å ekskludere fylkesleder

Etter flere konflikter og uro i Oslo Frp, skal fylkesstyret vurdere å åpne en eksklusjonssak eller suspensjonssak mot fylkesleder Geir U. Jacobsen, skriver Dagsavisen. Både Jacobsen selv og lederen i organisasjonsutvalget bekrefter dette til NRK..

NRK - 1 time siden

Brann i kjøretøy på Notodden

Politiet har fått melding om at et kjøretøy har begynt å brenne ved Kvantum kjøpesenter på Notodden. Brannen skal være slukket. To personer har fått i seg noe røyk..

NRK - 1 time siden

Kjedekollisjon i Kongsberg

Fire biler har vært involvert i en kjedekollisjon på Gamle Kongsbergvei i Kongsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Tre av bilene havnet i grøfta. Én bil står i veibanen..

NRK - 2 timer siden

Endrer teststrategi i Oslo

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at det skal testes mer i områder i Oslo som har mye smitte. Massetesting på skoler, nye testmetoder og dropin-tilbud kan bli aktuelt, skriver Johansen på Facebook. Målet er å avdekke flere smittetilfeller..

NRK - 2 timer siden

Forlenger tiltak i Tyskland

Tysklands forbundskansler Angela Merkel opplyser onsdag at landet forlenger tiltakene fra 20.desember til 15.januar, melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

Haaland ferdigspilt for i år

Fotballspiller Erling Braut Haaland er ikke med i Dortmunds mesterligatropp mot Lazio onsdag, grunnet en strekk i hamstring. Skaden gjør at Haaland ikke blir spilleklar før etter vinterpausen i tysk fotball som varer fram til midten av januar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt