NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:18

NRK - 13 Jun 19 kl. 03:48

Fikk vite om problemene i mai

I mai ble Askøy-politikere orientert av kommunens vann- og avløpssjef om problemer ved Kleppe vannverk. Beskjeden var at tilstanden var dårlig og at det trengtes en «betydelig oppgradering», skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Askøy, Kleppe, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, viteom , problemenei , mai
Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 11:21

Ap krever svar på når regjeringen fikk vite om foreldreløse barn i Syria

Arbeiderpartiet vil vite om regjeringen var kjent med at det var foreldreløse norske barn i syriske flyktningleirer allerede før norske medier omtalte saken..

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 06:01

Problemene med BankID løst

BankID var nede i rundt tre timer grunnet tekniske problemer onsdag. Problemene var løst kort tid før midnatt..

Aftenposten - 24 Apr 19 kl. 11:48

Ap krever svar på når regjeringen fikk vite om foreldreløse barn i Syria

Arbeiderpartiet vil vite om regjeringen var kjent med at det var foreldreløse norske barn i syriske flyktningleirer allerede før norske medier omtalte saken..

Aftenposten - 23 Feb 19 kl. 20:00

Hjertestarteren jeg fikk som barn, var farlig. Det fikk ikke jeg vite. | Torun Bjørgo

Ingen heier frem medisinsk teknologi mer enn meg. Men jeg har også opplevd skyggesiden av industrien..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 23:16

Drepte kjæresten. Så fikk politiet vite om reptilkulten

Kultleder hevder hun er besatt av en reptildemon..

P4 - 23 May 19 kl. 12:44

– Problemene for DNB viser at vi trenger kontanter

DNB har for andre dag på rad store problemer som rammer mange kunder. – Problemene for DNB viser at det er for tidlig å avvikle kontanter i samfunnet. Det sier fagdirektør for finans i Forbrukerrådet, Jorge Jensen.

Dagbladet - 08 Apr 19 kl. 00:42

Terroroffer avslører drama på sykehuset

Etter terrorangrepet i Stockholm fikk Saga Berlin vite at hun var gravid. Så tok hun abort som følge av skadene hun var blitt påført..

Klartale - 12 Feb 19 kl. 08:51

– Andre kriminelle kan vite noe om forsvinningen

Kriminelle kan vite noe om Anne-Elisabeth Hagens forsvinning. Det sier tidligere etterforsker Jørn Lier Horst..

P4 - 19 May 19 kl. 10:24

Kan ikke utelukke at tekniske problemer kostet Keiino Eurovision-seier

- Vi kan ikke tenke at vi hadde vunnet den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen hvis det ikke hadde vært for teknisk svikt under juryprøvene. Det sier Tom Hugo i Keiino, etter at de igår soleklart fikk flest publikumsstemmer i konkurransen, mens de fikk svært få jurystemmer. Under generalprøven fredag fikk produksjonen tekniske problemer.

Dagbladet - 20 Feb 19 kl. 15:41

IS-bruden vurderer å bli nederlandsk: - Det føles urettferdig

Etter at Shamima Begum (19) fikk vite at hun ikke lenger er britisk, sier hun at Nederland kan være et alternativ - gjennom hennes nederlandske ektemann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

NRK - 15 minutter siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 15 minutter siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 30 minutter siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 30 minutter siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 45 minutter siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 1 time siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..

NRK - 1 time siden

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Jubeldag for Norwegian på børsen

Norwegian gikk opp nesten 10 prosent og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 870,51 poeng i torsdagens handel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt