NRK > Nyheter

Thursday, 19 September, 20:53

NRK - 13 Jun 19 kl. 03:48

Fikk vite om problemene i mai

I mai ble Askøy-politikere orientert av kommunens vann- og avløpssjef om problemer ved Kleppe vannverk. Beskjeden var at tilstanden var dårlig og at det trengtes en «betydelig oppgradering», skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Askøy, Kleppe, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, viteom , problemenei , mai
Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 21:29

Onsdag fikk han vite om budet fra Sandnes Ulf. Søndag ble han Vikings redningsmann.

For få dager siden fikk Even Østensen (26) vite at han kunne være Sandnes Ulf-spiller til helgen. Søndag ble han Vikings store helt..

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 11:21

Ap krever svar på når regjeringen fikk vite om foreldreløse barn i Syria

Arbeiderpartiet vil vite om regjeringen var kjent med at det var foreldreløse norske barn i syriske flyktningleirer allerede før norske medier omtalte saken..

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 06:01

Problemene med BankID løst

BankID var nede i rundt tre timer grunnet tekniske problemer onsdag. Problemene var løst kort tid før midnatt..

Aftenposten - 24 Apr 19 kl. 11:48

Ap krever svar på når regjeringen fikk vite om foreldreløse barn i Syria

Arbeiderpartiet vil vite om regjeringen var kjent med at det var foreldreløse norske barn i syriske flyktningleirer allerede før norske medier omtalte saken..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 15:24

Problemene i Vipps er løst. Fortsatt problemer med betalingssystemer i DNB.

Vil du vippse en venn? Da må du bruke kort og ikke konto, meldte kommunikasjonssjefen i Vipps lørdag ettermiddag. Nå er problemene løst..

P4 - 30 Aug 19 kl. 13:27

Kortproblemer er løst

Problemene med bankkort og uttak i minibank for DNB-kunder og andre er nå ordnet. alle kort fungerer som normalt igjen, ifølge DNB. Flere kunder opplyste om problemene i formiddag..

Aftenposten - 23 Feb 19 kl. 20:00

Hjertestarteren jeg fikk som barn, var farlig. Det fikk ikke jeg vite. | Torun Bjørgo

Ingen heier frem medisinsk teknologi mer enn meg. Men jeg har også opplevd skyggesiden av industrien..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 23:16

Drepte kjæresten. Så fikk politiet vite om reptilkulten

Kultleder hevder hun er besatt av en reptildemon..

P4 - 01 Sep 19 kl. 12:47

DNB-problemene er løst

Tjenestene til DNB er oppe igjen, etter trøbbel i formiddag. Flere nettjenester var nede søndag formiddag, også selve nettsiden. Like før klokken 11 opplyser DNBs informasjonsdirektør Even Westerveld at de tekniske problemene er løst, og at alle tjenester fungerer som normalt igjen..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 17:01

Stortalentet signerte ny kontrakt på tirsdag. To dager senere fikk hun dårlige nyheter fra legen

Det tok kun to dager fra Emilie Bragstad hadde signert ny kontrakt til hun fikk vite at resten av sesongen står i fare..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Justin Trudeau uttalar seg:

NRK - 10 minutter siden

Fagforbundet ber regjeringen snu

Landsstyret i Fagforbundet reagerer sterkt på regjeringens forslag om å kutte i uførepensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre født i 1954 eller senere som ikke kan øke alderspensjonen, da de ikke lenger kan velge å være yrkesaktive..

NRK - 45 minutter siden

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

NRK - 45 minutter siden

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt.

NRK - 1 time siden

Skuespiller slipper fengselsstraff

Statsadvokaten i Russland ber om at 23 år gamle Pavel Ustinov slipper fengselsstraff. Det melder AFP. Skuespilleren ble dømt til tre og et halvt års fengsel etter å ha utøvd vold mot politiet under en demonstrasjon i Moskva i juli..

NRK - 1 time siden

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..

NRK - 1 time siden

Se distriktssendinga for Nord-Norge

NRK beklager tekniske problemer med Nordnytt, som gjorde at store deler av sendingen ikke kom ut på TV. Torsdag og fredag har vi sending i hele Nord-Norge. Her kan du se sendingen i sin helhet..

NRK - 1 time siden

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..

NRK - 1 time siden

Økning i ofre for klimakatastrofer

En ny rapport fra Røde Kors viser at 50 millioner flere vil bli rammet av klimarelaterte katastrofer i 2030. Årlig trenger 108 millioner mennesker nødhjelp, og Røde Kors advarer om at tallet vil øke kraftig de neste årene om det ikke gjøres tiltak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt