Aftenposten > Utenriks

Thursday, 15 November, 01:20

Aftenposten - 19 Oct 17 kl. 00:39

Fikk ikke visum i februar – nå vurderer Stortinget ny tur til Moskva

To av utenrikskomiteens medlemmer ble nektet visum til Russland. Nå er det ny komité, og reisen østover står igjen på dagsorden..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Russland, Stortinget, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, ikke, visumi , februar, , vurderer, Stortingetny , tur til Moskva
NRK - 19 Oct 17 kl. 00:20

Vurderer ny Moskva-tur

Stortingets utenrikskomité måtte utsette sitt besøk til Russland i februar på grunn av visumnekt. Nå planlegges en ny tur østover, skriver Aftenposten. Det var Trine Skei Grande (V) og Bård Vegar Solhjell (SV) som ikke fikk visum sist gang..

NRK - 12 Jul 17 kl. 18:05

Myanmar nektet FN-granskere visum

En FN-gruppe som skulle granske angrep mot rohingyaene fikk ikke visum til Myanmar. Det setter landet i samme gruppe som Syria og Nord-Korea, mener Human Rights Watch..

NRK - 30 Mar 18 kl. 17:24

Utvisninger forsinker visum

Utvisningen av 60 amerikanske diplomater fra Russland og stenging av konsulatet i St. Petersburg har ført til at ventetiden på visum for reise til USA har økt med flere måneder, melder AP. Russland sier det også blir forsinkelser for visum hos dem..

P4 - 14 Jul 17 kl. 14:05

Nobel-leder får ikke søke visum

Lederen for Den norske Nobelkomiteen, Berit Reiss-Andersen ønsker å gå i nobelprisvinner Liu Xiaobos begravelse, men har foreløpig ikke fått levere sin visumsøknad til Kina. Ifølge NRK har hun fått beskjed om at man ikke kan søke om visum for å besøke en død person, og at enken til Liu eller andre i familien må invitere henne. Problemet med det er at familien holdes isolert av kinesiske myndigheter, slik at Nobel-lederen ikke får kontaktet dem..

NRK - 24 Oct 18 kl. 14:12

Drapsmistenkte nektes visum

Storbritannia vil nekte innreise til saudiarabere som er mistenkt for drapet på journalisten Jamal Khashoggi. Statsminister Theresa May sa under et møte i Parlamentet i dag at de som allerede har fått visum, vil få dette trukket tilbake..

NRK - 21 Aug 17 kl. 13:45

USA stanser visum til russere

USAs ambassade i Moskva opplyser at den stanser utstedelse av visum i åtte dager, med unntak for dem som planlegger å emigrere til USA..

NRK - 31 Aug 17 kl. 09:31

Vaksinemotstander nektes visum

Australia stenger grensen for den selverklærte vaksineeksperten Kent Heckenlively fra USA som motarbeider vaksinering ved å hevde at det er farlig. Australske myndigheter nekter ham visum i et forsøk på å bedre vaksinedekningen, skriver BBC..

NRK - 06 Apr 18 kl. 18:20

Skripals niese nektet visum

Eksspionen Sergej Skripals niese, Viktoria Skripal er nektet visum for å reise til Storbritannia. Hun planla å hente Sergej Skripals datter i Salisbury. Britiske myndigheter sier i en uttalelse at visumsøknaden ikke oppfylte kravene for turistvisum..

NRK - 26 Oct 18 kl. 14:12

Nordmenn må fortsatt søke visum

Nordmenn må fortsatt søke om visum til Shanghai og Beijing, i motsetning til alle andre borgene i Schengen-området. Saken er tatt opp flere ganger med Kina, det sier UD til NTB..

P4 - 20 Dec 17 kl. 15:24

Første uttak til OL i februar

38 norske utøvere fikk i dag klarsignal til å reise til OL i Pyeongchang i februar. Blant dem var alpinistene Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Aleksander Aamodt Kilde og Henrik Kristoffersen. På langrennssida er ikke overraskende Marit Bjørgen, Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg tatt ut.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Norske kongelige på plass for å feire prins Charles

Våre norske kongelige var gjester da prins Charles feiret 70 år med stor fest. Nær familie, venner og kongelige fra mange land samlet seg i Buckingham Palace..

Aftenposten - 1 time siden

Marie Antoinette-smykke solgt på auksjon for 36 millioner dollar

Et perle- og diamantanheng som var i dronning Marie Antoinettes eie før hun ble halshugget under den franske revolusjonen, er solgt for 36 millioner dollar..

Aftenposten - 1 time siden

Mandag ropte palestinerne på hevn. Tirsdag ba de om våpenhvile. Hvorfor ble det ikke ny krig i Gaza?

Den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu er så imot en ny krig at det splitter hans egen regjering..

Aftenposten - 3 timer siden

Solberg: – Brexitenighet viktig for Norge

Den britiske regjeringens enighet rundt utkastet til brexitavtale er viktig for Norge, sier statsminister Erna Solberg (H)..

Aftenposten - 4 timer siden

Michelet oppkaster seg som moralsk dommer over folk som reddet 800 forfulgte fra nazistene | Hilde Vesaas

Hun overser detaljer som ikke passer med hennes versjon og drar kildematerialet i den retning hennes egen fortolkning krever..

Aftenposten - 5 timer siden

SISTE: Det britiske regjeringen støtter utkastet til Brexit- avtale

Den britiske regjeringen støtter utkastet til brexitavtale..

Aftenposten - 5 timer siden

BBC: Mistillitsforslag mot Theresa May kan komme allerede torsdag

Illsinte partifeller kan fremme mistillitsforslag mot den britiske statsministeren allerede torsdag, ifølge britiske medier..

Aftenposten - 7 timer siden

Jemtland-saken: - Jeg trodde pappa hadde skutt mamma

Sønnen til Janne Jemtland hadde en nagende følelse av at faren kunne ha drept moren, men forteller at faren ba ham lyve til politiet dersom han fikk spørsmål..

Aftenposten - 8 timer siden

Skolebyråden: – Søgnen er ikke sparket. Dette er en frivillig avtale.

Sentrale spørsmål i saken står ubesvart, mener Høyre. Byrådet er ikke enig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt