Aftenposten > Utenriks

Friday, 17 August, 10:53

Aftenposten - 19 Oct 17 kl. 00:39

Fikk ikke visum i februar – nå vurderer Stortinget ny tur til Moskva

To av utenrikskomiteens medlemmer ble nektet visum til Russland. Nå er det ny komité, og reisen østover står igjen på dagsorden..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Russland, Stortinget, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, ikke, visumi , februar, , vurderer, Stortingetny , tur til Moskva
NRK - 19 Oct 17 kl. 00:20

Vurderer ny Moskva-tur

Stortingets utenrikskomité måtte utsette sitt besøk til Russland i februar på grunn av visumnekt. Nå planlegges en ny tur østover, skriver Aftenposten. Det var Trine Skei Grande (V) og Bård Vegar Solhjell (SV) som ikke fikk visum sist gang..

NRK - 12 Jul 17 kl. 18:05

Myanmar nektet FN-granskere visum

En FN-gruppe som skulle granske angrep mot rohingyaene fikk ikke visum til Myanmar. Det setter landet i samme gruppe som Syria og Nord-Korea, mener Human Rights Watch..

NRK - 30 Mar 18 kl. 17:24

Utvisninger forsinker visum

Utvisningen av 60 amerikanske diplomater fra Russland og stenging av konsulatet i St. Petersburg har ført til at ventetiden på visum for reise til USA har økt med flere måneder, melder AP. Russland sier det også blir forsinkelser for visum hos dem..

P4 - 14 Jul 17 kl. 14:05

Nobel-leder får ikke søke visum

Lederen for Den norske Nobelkomiteen, Berit Reiss-Andersen ønsker å gå i nobelprisvinner Liu Xiaobos begravelse, men har foreløpig ikke fått levere sin visumsøknad til Kina. Ifølge NRK har hun fått beskjed om at man ikke kan søke om visum for å besøke en død person, og at enken til Liu eller andre i familien må invitere henne. Problemet med det er at familien holdes isolert av kinesiske myndigheter, slik at Nobel-lederen ikke får kontaktet dem..

NRK - 21 Aug 17 kl. 13:45

USA stanser visum til russere

USAs ambassade i Moskva opplyser at den stanser utstedelse av visum i åtte dager, med unntak for dem som planlegger å emigrere til USA..

NRK - 31 Aug 17 kl. 09:31

Vaksinemotstander nektes visum

Australia stenger grensen for den selverklærte vaksineeksperten Kent Heckenlively fra USA som motarbeider vaksinering ved å hevde at det er farlig. Australske myndigheter nekter ham visum i et forsøk på å bedre vaksinedekningen, skriver BBC..

NRK - 06 Apr 18 kl. 18:20

Skripals niese nektet visum

Eksspionen Sergej Skripals niese, Viktoria Skripal er nektet visum for å reise til Storbritannia. Hun planla å hente Sergej Skripals datter i Salisbury. Britiske myndigheter sier i en uttalelse at visumsøknaden ikke oppfylte kravene for turistvisum..

P4 - 20 Dec 17 kl. 15:24

Første uttak til OL i februar

38 norske utøvere fikk i dag klarsignal til å reise til OL i Pyeongchang i februar. Blant dem var alpinistene Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Aleksander Aamodt Kilde og Henrik Kristoffersen. På langrennssida er ikke overraskende Marit Bjørgen, Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg tatt ut.

NRK - 21 Aug 17 kl. 15:14

Lavrov kritisk til USAs visum-nekt

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov mener ifølge Reuters at USAs stans i utstedelse av visum til russiske borgere er et forsøk på å provosere fram regjerigns-fiendtlig uro i Russland..

VG - 01 Nov 17 kl. 13:34

Trump: Terroristen kom til USA gjennom «visum-lotteri»

USAs president Donald Trump beskriver nå hvordan New York-terroristen kom til USA. Og sier han vil vrake dette visum-programmet..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 30 minutter siden

Minst 16 skadet i bussulykke på motorvei i Tyskland

En buss med 55 passasjerer skjente av veien, havnet i en grøft og veltet fredag på motorveien mellom Berlin og Rostock. Minst 16 passasjerer ble skadd..

Aftenposten - 1 time siden

Google-ansatte protesterer mot ny søkemotor tilpasset Kina

Flere hundre ansatte hos Google har undertegnet et brev der de protesterer mot angivelige planer om å utvikle en søkemotor tilpasset Kinas ønske on sensur..

Aftenposten - 1 time siden

«Disenchantment»: «Game of Thrones» og «Vikingane» møter «The Simpsons» | Anmeldt av Asbjørn Slettemark

Skaperen av «The Simpsons» lager fantasyserie med Netflix..

Aftenposten - 1 time siden

Google-ansatte protesterer mot ny søkermotor tilpasset Kina

Flere hundre ansatte hos Google har undertegnet et brev der de protesterer mot angivelige planer om å utvikle en søkermotor tilpasset Kinas ønske on sensur..

Aftenposten - 3 timer siden

Snakker ut om omstridt tweet: Elon Musk avviser at han tvitret i rus

Elon Musk sendte sin berømte tweet om å ta Tesla av børs mens han kjørte bil. Han var på vei til flyplassen og hadde ikke snakket med noen på forhånd..

Aftenposten - 2 timer siden

Lørdag kommer «Maud» hjem

101 år etter at Roald Amundsens «Maud» forlot Vollen i Asker, er det lørdag duket for stor festivitas når et av norsk polarhistories store klenodier er tilbake..

Aftenposten - 3 timer siden

1.200 lærerårsverk mangler ved skolestart

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet..

Aftenposten - 3 timer siden

Kritikk mot millionfesting for Oslo som miljøhovedstad

Oslo er europeisk miljøhovedstad for neste år, noe som forplikter og koster. Men byrådet får kritikk fra begge sider av politikken for planlagte millionfester..

Aftenposten - 4 timer siden

Politiet i USA brukte elektrosjokkpistol mot bestemor (87)

Politiet i USA forsvarer bruken av elektrosjokkpistol mot en 87 år gammel bestemor som kuttet løvetenner med kniv utenfor huset sitt..

Aftenposten - 4 timer siden

Syv dansere omkom, påkjørt av minibuss i Bolivia

Syv personer omkom og ti ble skadet da en minibuss kom rullende ned fra toppen av en bakke og kjørte inn en gruppe folkedansere i Bolivias hovedstad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt