NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:06

NRK - 13 Sep 18 kl. 23:42

Fikk hodeskade i påkjørsel

En person blødde kraftig fra hodet etter en trafikkulykke på riksveg 159 i Lillestrøm ved 22-tiden torsdag kveld. Det er ikke klart hvordan påkjørselen ved Dynea skjedde. Veien er stengt forbi ulykkesstedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillestrøm, Dynea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, hodeskadei , påkjørsel
Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 01:26

Etterforsket én påkjørsel, oppklarte to

En mann skal ha kjørt på en annen bil og stukket fra stedet i Drammen onsdag. Da politiet ankom bopelen hans, fikk de seg en overraskelse..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 21:38

Mann død etter påkjørsel utenfor tunnel i Bergen

Politiet melder at en person omkom etter påkjørsel i Lyderhorntunnelen..

Hegnar.no - 03 Aug 18 kl. 08:48

Togtrafikken åpnet igjen etter påkjørsel i Lillestrøm

En person er omkommet etter en togpåkjørsel ved Lillestrøm stasjon. All togtrafikk ble stanset på stedet..

Hegnar.no - 05 Jul 18 kl. 09:05

ThinFilm venter vesentlig økning i etterspørsel

Thin Film har solgt millioner av antityveri-tags, men venter enda høyere etterspørsel i andre halvår. .

NRK - 14 Jul 18 kl. 00:32

Politibil-påkjørsel granskes

Spesialenheten har iverksatt etterforskning etter at en gutt ble påkjørt av en politibil under utrykning i Oslo fredag. Politibilen var på vei til en ulykke da gutten fikk ut i gata, trolig på grønt lys. Han ble letetre skadd..

NRK - 27 Jun 18 kl. 17:29

Nær togpåkjørsel av to unge gutter

To unger gutter gikk over en toglinje og gjennom et gjerde ved Heggedal stasjon i Oslo. Ifølge togleder var det nær påkjørsel. NSB fikser nå gjerdet og skal ta en prat med guttene som oppholder seg i nærheten, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 17 Sep 18 kl. 21:27

Død etter påkjørsel utenfor tunnel

En person er bekreftet død etter en påkjørsel på motorveien rundt 200 meter utenfor Lyderhorntunnelen i Bergen ved 21-tiden i kveld. Først gikk politiets melding ut på at han ble påkjørt inne i tunnelen, etter å ha falt ut av en bil, men det stemte ikke..

P4 - 18 May 18 kl. 17:40

Person døde i togpåkjørsel i Stavanger

En person døde i en togpåkjørsel i Stavanger i ettermiddag. Personen døde i nærheten av en togstasjon. Politiet opplyser at de har en formening om den dødes identitet, og at varsling av pårørende pågår..

Hegnar.no - 20 Jul 18 kl. 05:45

Kraftig økt etterspørsel etter bolig i utlandet

Nordmenns etterspørsel etter fritidsbolig i utlandet er tredoblet på to år, skriver Finansavisen. Stive priser i den norske skjærgården trekkes fram som årsak.

Dagbladet - 03 Aug 18 kl. 07:24

Person død etter påkjørsel. Full togstans ved Lillestrøm

En person er omkommet etter en togpåkjørsel ved Lillestrøm stasjon. All togtrafikk er stanset på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rekkehus totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men flere ble husløse etter en større rekkehusbrann i Råde i Østfold torsdag kveld. Brannen startet i en av leilighetene i rekken med fire boliger, men spredte seg til en leilighet til, skriver Moss Avis..

NRK - 15 minutter siden

E24: Einar Aas kan ha krav på skatt

Krafttraderen Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt på 227 millioner kroner. – Hvis Einar Aas vil benytte skatteregelen må virksomheten opphøre, sier en av Norges fremste skatterettsadvokater, Bettina Banoun til E24..

NRK - 15 minutter siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 30 minutter siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Google advarer mot hackingforsøk

Google har varslet et antall senatorer og rådgivere i Kongressen om at deres personlige e-postkontoer er utsatt for vedvarende hackingforsøk fra fremmede stater. Det er ikke kjent når og hvem som står bak forsøkene på datainnbrudd, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Ni døde i bilkrasj i Arizona, USA

Ni personer, deriblant syv illegale innvandrere, omkom onsdag kveld i et bilkrasj i Arizona, USA. Ifølge nyhetsbyrået AP er årsaken til ulykken fremdeles ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..

NRK - 1 time siden

Polen utnevner nye dommere

Til tross for nye trussel-sanksjoner fra EU, har Polen utpekt ti nye høyesterettsdommere til et disiplinærorgan, skriver NTB. Landets domstolsreform er kritisert av jusseksperter og EU-kommisjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt