NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 00:45

NRK - 13 Sep 18 kl. 23:42

Fikk hodeskade i påkjørsel

En person blødde kraftig fra hodet etter en trafikkulykke på riksveg 159 i Lillestrøm ved 22-tiden torsdag kveld. Det er ikke klart hvordan påkjørselen ved Dynea skjedde. Veien er stengt forbi ulykkesstedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillestrøm, Dynea

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, hodeskadei , påkjørsel
Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 01:26

Etterforsket én påkjørsel, oppklarte to

En mann skal ha kjørt på en annen bil og stukket fra stedet i Drammen onsdag. Da politiet ankom bopelen hans, fikk de seg en overraskelse..

Dagbladet - 09 Nov 18 kl. 05:42

Narkobaronen «El Chapo» ba dommeren om å få klemme kona. Fikk nei

«Tiltaltes oppførsel har vært eksemplarisk, og han har opptrådt strålende under press. Likevel er retten tvunget til å avvise det»..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 21:38

Mann død etter påkjørsel utenfor tunnel i Bergen

Politiet melder at en person omkom etter påkjørsel i Lyderhorntunnelen..

Hegnar.no - 03 Aug 18 kl. 08:48

Togtrafikken åpnet igjen etter påkjørsel i Lillestrøm

En person er omkommet etter en togpåkjørsel ved Lillestrøm stasjon. All togtrafikk ble stanset på stedet..

Hegnar.no - 05 Jul 18 kl. 09:05

ThinFilm venter vesentlig økning i etterspørsel

Thin Film har solgt millioner av antityveri-tags, men venter enda høyere etterspørsel i andre halvår. .

NRK - 14 Jul 18 kl. 00:32

Politibil-påkjørsel granskes

Spesialenheten har iverksatt etterforskning etter at en gutt ble påkjørt av en politibil under utrykning i Oslo fredag. Politibilen var på vei til en ulykke da gutten fikk ut i gata, trolig på grønt lys. Han ble letetre skadd..

NRK - 27 Jun 18 kl. 17:29

Nær togpåkjørsel av to unge gutter

To unger gutter gikk over en toglinje og gjennom et gjerde ved Heggedal stasjon i Oslo. Ifølge togleder var det nær påkjørsel. NSB fikser nå gjerdet og skal ta en prat med guttene som oppholder seg i nærheten, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 17 Sep 18 kl. 21:27

Død etter påkjørsel utenfor tunnel

En person er bekreftet død etter en påkjørsel på motorveien rundt 200 meter utenfor Lyderhorntunnelen i Bergen ved 21-tiden i kveld. Først gikk politiets melding ut på at han ble påkjørt inne i tunnelen, etter å ha falt ut av en bil, men det stemte ikke..

Dagbladet - 04 Oct 18 kl. 05:16

Hevder tidligere bakgrunnsjekker advarte om upassende oppførsel

Demoratene mener tidligere bakgrunnsjekk FBI gjennomførte, reiste spørsmål om upassende seksuell oppførsel eller alkoholmisbruk..

P4 - 18 May 18 kl. 17:40

Person døde i togpåkjørsel i Stavanger

En person døde i en togpåkjørsel i Stavanger i ettermiddag. Personen døde i nærheten av en togstasjon. Politiet opplyser at de har en formening om den dødes identitet, og at varsling av pårørende pågår..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann død etter skyting i Göteborg

En mann døde på sykehus etter at han ble skutt i Biskopsgården i Göteborg onsdag. Politiet ble tilkalt av naboer som hørte skudd. Ifølge SVT har politiet ingen mistenkte for det de betegnet som et drap..

NRK - 3 minutter siden

Svenskene får ny TV-lisens

I Sverige har riksdagen vedtatt at TV-lisensen skal erstattes av en Allmennkringkasteravgift som må betales av alle over 18 år med en skattbar inntekt. Avgiften blir på én prosent av nettoinntekten, begrenset oppad til 1300 kroner i året, melder SVT..

NRK - 15 minutter siden

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

NRK - 15 minutter siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 2 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 1 time siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..

NRK - 1 time siden

Cuba kaller hjem leger fra Brasil

Cuba kaller hjem tusenvis av cubanske leger fra Brasil etter valget av Jair Bolsonaro som ny president. Cuba har i fem år sendt leger til Brasil som del av øynasjonens program «Flere leger», et program Bolsonaro har kritisert flere ganger..

NRK - 2 timer siden

Politiet fant løve i Lamborghini

Fransk politi fant en to måneder gammel løveunge i en Lamborghini da de stanset bilen i en trafikkontroll på Champs-Élysées i Paris. Løveungen heter Putin, men går også under navnet Dadou. En dyrevernsorganisasjon har nå overtatt løven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt