NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:18

NRK - 13 Sep 18 kl. 23:42

Fikk hodeskade i påkjørsel

En person blødde kraftig fra hodet etter en trafikkulykke på riksveg 159 i Lillestrøm ved 22-tiden torsdag kveld. Det er ikke klart hvordan påkjørselen ved Dynea skjedde. Veien er stengt forbi ulykkesstedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillestrøm, Dynea

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, hodeskadei , påkjørsel
VG - 27 Nov 18 kl. 13:54

Kvinne fikk alvorlig hodeskade - mann pågrepet

Politiet har siktet en mann for grov kroppsskade etter at en kvinne ble funnet hardt skadet i Hurum tirsdag. Kvinnen ble fløyet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige hodeskader..

Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 01:26

Etterforsket én påkjørsel, oppklarte to

En mann skal ha kjørt på en annen bil og stukket fra stedet i Drammen onsdag. Da politiet ankom bopelen hans, fikk de seg en overraskelse..

Dagbladet - 09 Nov 18 kl. 05:42

Narkobaronen «El Chapo» ba dommeren om å få klemme kona. Fikk nei

«Tiltaltes oppførsel har vært eksemplarisk, og han har opptrådt strålende under press. Likevel er retten tvunget til å avvise det»..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 21:38

Mann død etter påkjørsel utenfor tunnel i Bergen

Politiet melder at en person omkom etter påkjørsel i Lyderhorntunnelen..

Hegnar.no - 03 Aug 18 kl. 08:48

Togtrafikken åpnet igjen etter påkjørsel i Lillestrøm

En person er omkommet etter en togpåkjørsel ved Lillestrøm stasjon. All togtrafikk ble stanset på stedet..

Hegnar.no - 05 Jul 18 kl. 09:05

ThinFilm venter vesentlig økning i etterspørsel

Thin Film har solgt millioner av antityveri-tags, men venter enda høyere etterspørsel i andre halvår. .

NRK - 14 Jul 18 kl. 00:32

Politibil-påkjørsel granskes

Spesialenheten har iverksatt etterforskning etter at en gutt ble påkjørt av en politibil under utrykning i Oslo fredag. Politibilen var på vei til en ulykke da gutten fikk ut i gata, trolig på grønt lys. Han ble letetre skadd..

NRK - 27 Jun 18 kl. 17:29

Nær togpåkjørsel av to unge gutter

To unger gutter gikk over en toglinje og gjennom et gjerde ved Heggedal stasjon i Oslo. Ifølge togleder var det nær påkjørsel. NSB fikser nå gjerdet og skal ta en prat med guttene som oppholder seg i nærheten, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 17 Sep 18 kl. 21:27

Død etter påkjørsel utenfor tunnel

En person er bekreftet død etter en påkjørsel på motorveien rundt 200 meter utenfor Lyderhorntunnelen i Bergen ved 21-tiden i kveld. Først gikk politiets melding ut på at han ble påkjørt inne i tunnelen, etter å ha falt ut av en bil, men det stemte ikke..

Dagbladet - 04 Oct 18 kl. 05:16

Hevder tidligere bakgrunnsjekker advarte om upassende oppførsel

Demoratene mener tidligere bakgrunnsjekk FBI gjennomførte, reiste spørsmål om upassende seksuell oppførsel eller alkoholmisbruk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 15 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 1 time siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..

NRK - 2 timer siden

Frp går tilbake på ny måling

Frp går tilbake 3,8 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på en ny måling. Venstre får 2,4 prosent, noe som betyr at partiet er langt under sprerregrensen. Målingen er laget av Opinion for Avisenes Nyhetsbyrå, Dagsavisen og LO Media..

NRK - 4 timer siden

Dømt for drapsforsøk på ansatt

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i fire år for drapsforsøk på en ansatt på et bosenter i Onsøy i Fredrikstad i april i fjor. Tingretten konkluderte med at 36-åringen angrep den ansatte med kniv. Tiltalte ble også kjent skyldig i drapstrusler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt