NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 05:07

NRK - 20 Jun 19 kl. 19:06

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Facebook, Sumaya Jirde Ali, Ali

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, fengselsstraff, etter, hatytring
P4 - 20 Jun 19 kl. 19:28

Dømt til fengsel etter hatytring

En kvinne i 70-årene er dømt til 14 dagers ubetinget fengsel for hatytringer i Gulating lagmannsrett. I et kommentarfelt på Facebook omtalte hun den unge samfunnsdebattanten Sumaya Jirde Ali som en korrupt kakerlakk og kom med rasistiske ytringer. Dommen er strengere enn i tingretten der hun ble dømt til betinget fengsel og en bot.

Dagbladet - 07 Mar 19 kl. 18:55

Barnehagen fikk sjokk - fant tre kilo hasj i barnets sekk

Barnets far får fengselsstraff..

NRK - 13 Mar 19 kl. 18:49

Manafort tiltalt på nytt

Samme dag som Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort fikk en ny fengselsstraff, ble han tiltalt for svindel i delstaten New York..

NRK - 28 Mar 19 kl. 18:31

Karadzic ber domstol endre livstids

Den bosnisk-serbiske krigsforbryterdømte Radovan Karadzic anker etter at FN-domstolen i forrige uke utvidet hans fengselsstraff fra 40 år til livstid..

Hegnar.no - 15 May 19 kl. 14:03

Dømt til fengselsstraff for grov korrupsjon

VG - 11 Feb 19 kl. 13:46

Påtalemyndigheten vil ha betinget fengselsstraff for Klæbo

Tre dager etter at VM er over skal Johannes Høsflot Klæbo (22) møte i Sør-Trøndelag tingrett, etter at han kjørte på en bil bakfra i desember..

NRK - 05 Jul 19 kl. 12:40

Fiskemottak fikk millionbot

Et fiskemottak i Egersund fikk en bot på 1,35 millioner kroner etter at en litauisk mann døde på jobb, melder NTB. Ifølge en pressemelding fra Økokrim, så døde mannen etter at han fikk en skyvearm i hodet..

VG - 15 Mar 19 kl. 15:10

Marcus Pedersen gjorde comeback – fikk løpetrening etter kampslutt

VALLE (VG) (Vålerenga - Strømsgodset 1–1) Etter nesten fem måneder på sidelinjen fikk Marcus Pedersen sine første minutter for året. Men mens resten av laget gikk i garderoben etter kampslutt, fikk Pedersen beskjed om å løpe intervaller..

NRK - 09 Jul 19 kl. 10:53

Fikk vibrioinfeksjon etter bading

En kvinne ble syk etter å ha badet i Middagsbukta i Asker tidligere i sommer. Kvinnen fikk sårinfeksjon med vibriobakterier, ifølge Asker kommune. I fjor ble flere personer alvorlig syke etter å ha blitt smittet med vibriobakterien i indre Oslofjord..

Dagbladet - 07 May 19 kl. 20:36

Må sone voldtektsdom

Den fransk-svenske kulturtoppen Jean-Claude Arnault må sone fengselsstraff for voldtekt, fastslår svensk høyesterett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Frigjort etter trafikkulykke

Personen som var fastklemt etter en bilulykke ved Smihagatunnelen i Akershus, er frigjort. Personen er ved bevissthet og er trolig ikke alvorlig skadd. – Men blir fløyet til traume på Ullevål med tanke på høy hastighet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Kjemper mot branner i Portugal

Over 1.000 brannfolk kjemper mot en tre forskjellige skogbranner i Portugal. De tre brannene brøt ut lørdag i Castelo Branco-distriktet, nordøst for hovedstaden Lisboa, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 5 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 5 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt