NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:22

NRK - 01 aug. 20 kl. 21:12

Festspillene i Salzburg i gang

Festspillene i Salzburg, verdens største festival for klassisk musikk, åpnet lørdag til tross for bekymringer knyttet til koronasmitte. Alle besøkende må ha på seg identifikasjonspapirer, og de har fått personlige billetter som ingen andre får bruke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Salzburg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Festspillenei , Salzburgi , gang
NRK - 08 april 20 kl. 09:00

Avlyser Festspillene

Festspillene i Nord-Norge avlyses som følger av koronakrisen. Festspilldirektør Ragnheiður Skúladóttir sier de ser seg nødt til å avlyse på grunn av myndighetenes restriksjoner som ble forlenget tirsdag..

Aftenposten - 20 mai 20 kl. 09:50

Fem anbefalinger til Festspillene i Bergen

Onsdag åpner Festspillene i Bergen. Dette er musikkopplevelsene du bør få med deg..

NRK - 07 april 20 kl. 21:05

Planlegg alternative Festspill

Festspillene i Bergen er blant arrangementa som vert råka av forbodet mot kulturarrangement før 15. juni. No arbeider arrangørane for å få til ein alternativ festival.

Aftenposten - 04 juni 20 kl. 12:23

Anmeldelse Andsnes og Oslo-Filharmonien: Eleganse og verdighet

Leif Ove Andsnes’ hyperelegante stil satte et verdig punktum for Festspillene i Bergen..

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 19:24

Haaland ble seriemester i Østerrike

Salzburg sikret seg sitt sjuende strake ligamesterskap i østerriksk fotball søndag. Erling Braut Haaland ble dermed seriemester..

VG - 01 juli 20 kl. 11:40

Samme feil, enda en gang

Hver gang det er en økonomisk krise dukker det opp et krav om at permitteringstiden skal forlenges. Hver gang gir myndighetene etter. Og hver gang ser forskere på effekten av endringene i ettertid, og konkluderer: Lengre permitteringstid gir økt arbeidsledighet på sikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 7 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 1 time siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 3 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 4 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 4 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..

NRK - 4 timer siden

Stor leteaksjon etter kvinne

Store mannskaper leter fortsatt etter en kvinne i 70-årene som sist ble sett i Henning-området i Steinkjer. Mange frivillige deltar i arbeidet. – Vi leter fortsatt.

NRK - 5 timer siden

Trump deltar på giverkonferanse

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Videokonferansen arrangeres søndag, og USAs president har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt