P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 15:23

P4 - 04 Apr 20 kl. 09:34

Fester flere steder i natt

Politiet flere steder i landet melder at det i natt har vært fester med mange folk.
I Nordland sier politiet at det har vært fest i både garasjer og uteboder.
Operasjonsleder Kjetil Kaalaas sier til Dagbladet at ti til 15 personer har vært samlet samtidig, hovedsaklig yngre mennesker, der foreldrene ikke har vært hjemme.
Det er ikke anbefalt at mer enn fem personer er sammen, og folk skal holde god avstand..
Les mer på P4


Les mer om:
Nordland, Kjetil Kaalaas, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fester, flere, stederi , natt
P4 - 05 Apr 20 kl. 10:44

Flere fester i natt

For andre natt på rad har det vært flere hjemmefester med mange deltakere flere steder i landet. Politiet i Agder meldte om flere fester natt til i går, og det samme har vært tilfellet natt til i dag. Politiet reagerer kraftig, og ber folk respektere rådene fra helsemyndighetene..

NRK - 10 Apr 20 kl. 07:57

Urolig natt flere steder

Natt til langfredag har politiet flere steder i landet måttet rykke ut til høylytte fester, bålbrenning i tørr skog, og rånetreff. – Skjerpings! skrev Politiet i Trøndelag på Twitter etter høylytt råning klokken ett natt til fredag..

P4 - 13 Apr 20 kl. 08:08

Mange meldinger om feststøy

Politiet flere steder i landet har også i natt måttet bryte opp flere fester og fått mange meldinger om feststøy. Bare i Oslo fikk politiet 12 meldinger om høy musikk og bråk på private adresser etter midnatt, melder Aftenposten. På Strømmen på Romerike hadde flere russ samlet seg.

Aftenposten - 03 May 20 kl. 10:08

Politiet etter nattens fester: Det er ikke annet å vente i begynnelsen av mai når det er fint vær

Flere steder på Østlandet har det vært festbråk og klager i natt. I Brumunddal måtte politiet beslaglegge et musikkanlegg..

NRK - 28 Mar 20 kl. 08:45

Politiet måtte stanse sju fester

Ikke alle tar den pågående viruspandemien på alvor. Natt til lørdag ble det arrangert flere fester i bergensområdet, og det oppsto flere voldshendelser. Totalt måtte politiet stanse sju privatfester og flere voldshendelser, melder Bergens Tidende..

NRK - 20 Mar 20 kl. 20:26

Forbyr fester med flere enn fem

For å begrense koronasmitte har Gjerstad kommune forbudt fester med flere enn fem deltakere. Ordfører Inger Løite tror det er viktig med klare retningslinjer slik at folk vet hva de har å forholde seg til..

VG - 18 Apr 20 kl. 07:28

Politiet: Stoppet flere russefester natt til lørdag

Politiet i Innlandet har natt til lørdag måtte stoppe flere fester hvor russen har samlet seg i hopetall og trosset myndighetenes råd om distansering..

P4 - 14 Apr 20 kl. 19:20

Vurderer å bøtelegge festløver

Myndighetene varsler nå kraftigere lut mot festløver som trosser smittevern-reglene. På regjeringens daglige pressekonferanse i går gikk justisminister Monica Mæland hardt ut og ba folk være tålmodige, etter at politiet i påsken rykket ut og stoppet fester flere steder. Rådet fra myndighetene er at man ikke skal være flere enn fem personer samlet samtidig.

Aftenposten - 13 May 20 kl. 10:44

Vinteren er ikke over – kulderekorder flere steder

Mai har ikke vært like mild som vi kjenner den, og flere steder er det satt kulderekorder. På Hovden i Aust-Agder var det 12,8 kuldegrader natt til onsdag..

VG - 09 Feb 20 kl. 05:15

Uværet herjer flere steder: Color Line kansellerer avganger

Det blåser opp østafjells søndag. Flere steder vil det være vindkast opp mot 30 meter i sekundet, og enkelte steder kan få opp til 80 millimeter nedbør..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Kaldeste mai på over 20 år

Selv om det har vært sommervær de siste dagene var mai måned langt ifra varm. Temperaturen lå i snitt 1,1 grad under normalen, og ble med det den kaldeste mai-måneden på 23 år. Det er bare å nyte det varme været som preger store deler av landet nå.

P4 - 45 minutter siden

- Trist å se det som skjer i USA

De voldelige opptøyene og politiets respons på situasjonen i USA er trist å se på. Det sier Erna Solberg til VG. Hun omtaler landet som svært delt, og mener det er økt behov for forsoning og å bygge broer for å dempe konflikten..

P4 - 30 minutter siden

Mann døde av stikkskader

Mannen i 30-årene som ble drept i Nittedal forrige uke døde som følge av stikkskader. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Den siktede mannen i 40-årene, som var leietaker hos den avdøde mannen, er nå avhørt og knytter seg til handlingen, men har ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld.

P4 - 30 minutter siden

Jobber fortsatt på åsted

Politiet jobber fortsatt med kriminaltekniske undersøkelser på Sotra utenfor Bergen der en kvinne ble funnet død på lørdag. Sønnen til kvinnen er pågrepet og siktet for drap, og ble i går varetektsfengslet i fire uker. Politiet fikk derimot ikke medhold å ilegge siktede to ukers medieforbud, og har nå anket denne delen av kjennelsen til lagmannsretten.

P4 - 1 time siden

65 nye dødsfall i Sverige

Koronaviruset fortsetter å ta mange liv i Sverige. 65 mennesker har dødd det siste døgnet, mens hele 775 personer har fått påvist. Over 2100 personer er innlagt på sykehus og mottar intensivbehandling.

P4 - 1 time siden

EU opprørt over Floyds død

Dødsfallet til George Floyd fordømmes av EU. EUs utenrikssjef Josep Borell, er sjokkert og opprørt og mener 46-åringen åpenbart døde som et resultat av maktmisbruk. Utenrikssjefen sier Europa støtter retten til å demonstrere fredelig, men fordømmer vold og rasisme av alle slag, og ber om at den spente situasjonen i USA trappes ned.

P4 - 1 time siden

Nytt koronadødsfall i Norge

En person som var smittet med koronaviruset døde på fredag. Avdøde var i alderen 60 til 69 år, går det frem i Folkehelseinstituttets dagsrapport. 237 personer har nå dødd av viruset i Norge..

P4 - 1 time siden

Inngår forlik med entreprenør

Staten har inngått forlik med entreprenøren NCC om utbyggingen av riksvei 4 i Gran. NCC krevde 800 millioner kroner ekstra for arbeidet, noe staten ikke gikk med på. Nå har partene derimot blitt enige om at selskapet skal få utbetalt 306 millioner kroner.

P4 - 1 time siden

Bekrefter funn av granat

Politiets bombegruppe bekrefter at det var en skarp granat som ble funnet under gravearbeid i Pilestredet i Oslo i dag. Granaten har ligget lenge under jorden, men anses ikke å være farlig nå, og blir fjernet av bombegruppen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 100 meter rundt stedet..

P4 - 1 time siden

Koronasmitte: - Ser at folk slapper mer av

Det er tydelig at folk har fått et mer avslappet forhold til smittevernreglene. Det sier fungerende assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Mange var ute og nøt finværet i pinsehelgen, men det gjorde det også enda vanskeligere å overholde smittevernreglene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt