NRK > Nyheter

Friday, 17 January, 19:34

NRK - 11 Dec 19 kl. 11:06

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fedje, Nordhordland, Sævrøy, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ferje, grunnstøttei , Fedje
P4 - 06 Nov 19 kl. 18:52

Ferje på grunn Sverige

En ferje på vei fra Stockholm til Helsingfors har gått på grunn utenfor Lidingø utenfor Stockholm. I følge avisa Expressen er det full utrykking med kystvakt, redningstjeneste og politi, men ingen skal være skadd i grunnstøtingen. Årsaken til grunnstøtingen skal være at ferja fikk strømstans..

NRK - 22 Aug 19 kl. 13:11

Nye rabattkort på ferje

Regjeringen innfører et eget rabattkort for personreiser på ferje. Det skriver Samferdselsdepartementet i en pressemelding. Jon Georg Dale sier at det er viktig at også de uten kjøretøy får rabatterte priser når de reiser med ferje..

P4 - 03 Dec 19 kl. 15:13

- Fedje-ubåten bør ikke heves

Fedje-ubåten bør ikke heves, men bare dekkes til. Det konkluderer Kystverket igjen - etter at de nok en gang har utredet saken. Vraket av den tyske ubåten som stammer fra 2.

NRK - 09 Dec 19 kl. 07:47

Skip grunnstøtte ved Rørvik

Et 90 meter langt skip grunnstøtte utenfor Rørvik i Trøndelag natt til mandag. Båten fikk hull på skroget og tok inn vann. Båten var på vei inn til Rørvik havn da hendelsen skjedde, ifølge Trønder-Avisa.

NRK - 28 Aug 19 kl. 01:18

Søk etter mulig grunnstøting

Redningshelikopter og en redningsskøyte deltar i søk etter meldinger om at en båt kan ha gått på et skjær ved Bjerkøya utenfor Vollen i Akershus. Hovedredningssentralen varslet om en mulig grunnstøting klokka 0.44 natt til onsdag..

VG - 13 Nov 19 kl. 11:51

Havarikommisjonen: Viking Sky var kun en skipslengde fra å grunnstøte

Cruiseskipet Viking Sky, som fikk motorstans i Hustadvika 23. mars, var bare en skipslengde fra å grunnstøte, ifølge en foreløpig rapport fra Statens havarikommisjon..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 11:22

Havarikommisjonen: Viking Sky var kun en skipslengde fra å grunnstøte

Saken oppdateres..

NRK - 26 Aug 19 kl. 11:58

Nær beslutning i fregattsaken

Etterforskningen av havariet til fregatten Helge Ingstad er snart ferdig. Tre personer har status som mistenkt. Det er losen på tankskipet Sola, vaktsjefen på KNM Helge Ingstad og en person ved trafikksentralen på Fedje, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 08 Nov 19 kl. 22:01

Trafikksentralen glemte fregatt

Trafikksentralen på Fedje glemte å registrere fregatten KNM «Helge Ingstad» på vei mot oljeterminalen, og husket det ikke da tankskipet «Sola» spurte hva som nærmet seg. Først like før kollisjonen kom man på fregatten, ifølge havarirapporten..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 11:54

Dommen etter fregatthavariet: For uerfaren besetning. «Glemte» fregatten i det kritiske tidsrommet. For dårlig kommunikasjon.

KNM Helge Ingstad, tankskipet Sola TS og Sjøtrafikksentralen på Fedje får alle skyld for fregatthavariet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ber Iran utlevere de svarte boksene

Canadas statsminister, Justin Trudeau oppfordrer Iran til å sende de «svarte boksene» fra flyet som ble skutt ned over Teheran til Frankrike. – Iran har ikke den tekniske ekspertisen som er nødvendig for å analysere boksene, sier han ifølge AFP..

NRK - 15 minutter siden

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 45 minutter siden

Død person funnet i Skien

Politiet bekrefter overfor NRK at det er funnet en død person i Skien i Telemark fredag kveld. – Vi etterforsker nå om dette kan betegnes som mistenkelig eller ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Marianne Mørch..

NRK - 1 time siden

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Siktet for Prinsdal-drap utleveres

Politiet har fått klarsignal til å hente ut mannen som ble pågrepet i Ungarn, siktet for drapet i Prinsdal i Oslo. De vil hente den siktede så raskt som mulig, opplyser politiadvokat Anne Marie Hustad til NRK. Tre personer er siktet i saken..

NRK - 2 timer siden

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 2 timer siden

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

NRK - 2 timer siden

Minst 19 drept i Somalia

Minst 19 personer er drept i kamper mellom ekstremistgruppen al-Shabaab og en lokal milits støttet av regjeringssoldater i sørlige Somalia. Ifølge landets regjering ble 15 medlemmer av ekstremistgruppen drept..

NRK - 2 timer siden

Demonstranter sperret Louvre

For første gang siden de franske demonstrasjonene startet 5. desember, måtte Louvre-museet i Paris i dag stenge dørene. Grunnen var at demonstranter sperret inngangen.

NRK - 3 timer siden

Ny person pågrepet i drapssak

Politiet har arrestert nok en person i forbindelse med dobbeltdrapet i Bergen. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et populært turområde. Nå er fire personer siktet i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt