NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:14

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:02

Ferge fikk motorstopp

En ferge i Umeå i Sverige har fått motorstopp og redningsaksjon pågår, skriver Aftonbladet. – Et helikopter er på plass for å redde seks personer som var om bord på fergen, sier Sara Jönsson ved Maritime and Air Rescue Center til avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Umeå, Sverige, Aftonbladet, Sara Jönsson, Maritime, Air Rescue Center

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ferge, fikk, motorstopp
Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 11:47

Nokas-raner måtte få hjelp: Fikk motorstopp med smuglerbåt i Skagerrak

Få uker før han ble tatt på fersken for båtsmugling av 130 kilo hasj, fikk Nokas-raner motorstopp med samme speedbåt vel midt mellom Danmark og Norge..

NRK - 23 Oct 19 kl. 15:53

Tankbåt har fått motorstopp

En tankbåt har fått motorstopp utenfor Bud i Færna. Redningshelikopter og taubåt er på vei. Det skal være 15 personer om bord i tankbåten..

NRK - 01 Sep 19 kl. 06:01

Flere biler har fått motorstopp

Store regnmengder fører til at flere biler i Fredrikstad-området har fått motorstopp på grunn av mye vann. Det skriver politiet på Twitter. Veitrafikksentralen skriver at de har stengt en tunnel i Fredrikstad av samme grunn..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:49

Styrtregn ga vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Biler fikk motorstopp, veier ble oversvømmet og en tunnel stengte etter styrtregn..

NRK - 20 Jul 19 kl. 09:29

«Viking Sky»-anker trolig skadd

Det ene ankeret til cruiseskipet «Viking Sky», som fikk motorstopp utenfor Hustadvika i mars, ser ut til å ha blitt revet rett av. Det skriver avisa Tidens Krav, som har tatt bilde av ankeret. Havarikommisjonen er ikke ferdige med sine undersøkelser..

P4 - Igår: 11:36

Stoppet på grunn av lavt oljenivå

Lavt oljenivå var årsaken til at cruiseskipet Viking Sky fikk motorstopp ved Hustadvika 23. mars i år. Det viser havarikommisjonens foreløpige rapport, som ble lagt frem i formiddag.

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 18:47

Noe som skjedde på jobben

Når sjefen skal et ærend i byen, må Kai Ove ta over kassen på den øde bensinstasjonen. Første kunde er en gravid kvinne med motorstopp. Hakk i hæl følger hennes voldelige eksmann.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 19:03

Ferge på grunn utenfor Stockholm – redningsaksjon pågår

Det melder svenske medier..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 19:03

Ferge på grunn utenfor Stockholm – stor redningsaksjon pågår

Det melder svenske medier..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:49

Styrtregn gir vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Biler har fått motorstopp, veier er oversvømmet og en tunnel stengt etter styrtregn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 16 timer siden

Sletta milliardar av falske kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 5 minutter siden

Blir høring om trygdeskandalen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har bestemt at det blir høring i saken om trygdeskandalen. De sender ti nye spørsmål til arbeidsministeren, justisministeren og også ett til Sivilombudsmannen. Høringen vil skje når spørsmålene er besvart..

NRK - 15 minutter siden

Nye Deichman bibliotek åpner i mars

Det nye hovedbiblioteket i Oslo åpner 28. mars neste år. Biblioteket i Bjørvika skulle vært ferdig i 2016, men store vannlekkasjer forsinket prosessen.

NRK - 30 minutter siden

Skal være hele året på Svalbard

Sysselmannsskipet «Polarsyssel» får nå penger til å seile året rundt på Svalbard, skriver Svalbardposten. I forslaget til statsbudsjett økte seilingstida fra ni til ti måneder. Stortingsgruppene har nå blitt enige om å øke dette til 12 måneder..

NRK - 30 minutter siden

Flere barn får diabetes

I dag er «Verdens diabetesdag», og ferske tall viser at stadig flere barn og unge i Norge får diabetes type 1. Tallet øker hvert år, og forskerne vet ikke hvorfor. Ifjor fikk 431 barn og unge sykdommen..

NRK - 45 minutter siden

Lippestad vil ha mer likhet i loven

Advokat Geir Lippestad mener trygdeskandalen er et typisk eksempel på hvordan urettferdighet fortsatt rammer dem som har falt utenfor, skriver Velferd.no. Lippestad er ny styreleder i ASVL og mener det er behov for et mer inkluderende samfunn..

NRK - 1 time siden

Dømt for trusler

Romsdal tingrett har dømt en mann i slutten av 20-årene til fengsel i 20 dager for å ha truet en annen mann med kniv etter en krangel om skyss. Mannen er også tidligere dømt for trusler og vold. Han får inndratt flere kniver og et balltre..

NRK - 1 time siden

NTNU ber studenter reise hjem

Ledelsen på NTNU oppfordrer studenter til i Hongkong til å forlate byen, skriver VG. Skolen opplyser at de fem studentene de for tiden har i byen, har det bra. – På grunn av utrygge forhold er det best de forlater byen, skriver NTNU til avisen..

NRK - 1 time siden

Minst to drept i Bagdad

Minst to personer er drept under nye sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Bagdad, opplyser kilder i helsevesenet. Den siste måneden har tusenvis av mennesker demonstrert i protest mot korrupsjon og arbeidsledighet..

NRK - 1 time siden

Dømt for machete-angrep

En 35 år gammel mann fra Kristiansand er dømt til fengsel i ett år og en måned etter å ha angrepet en annen mann med machete. Offeret ble påført flere kuttskader, og tiltalte er dømt til å betale ham 60.000 kroner i oppreisningserstatning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt