NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 07:00

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:02

Ferge fikk motorstopp

En ferge i Umeå i Sverige har fått motorstopp og redningsaksjon pågår, skriver Aftonbladet. – Et helikopter er på plass for å redde seks personer som var om bord på fergen, sier Sara Jönsson ved Maritime and Air Rescue Center til avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Umeå, Sverige, Aftonbladet, Sara Jönsson, Maritime, Air Rescue Center

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ferge, fikk, motorstopp
Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 11:47

Nokas-raner måtte få hjelp: Fikk motorstopp med smuglerbåt i Skagerrak

Få uker før han ble tatt på fersken for båtsmugling av 130 kilo hasj, fikk Nokas-raner motorstopp med samme speedbåt vel midt mellom Danmark og Norge..

NRK - 23 Oct 19 kl. 15:53

Tankbåt har fått motorstopp

En tankbåt har fått motorstopp utenfor Bud i Færna. Redningshelikopter og taubåt er på vei. Det skal være 15 personer om bord i tankbåten..

NRK - 01 Sep 19 kl. 06:01

Flere biler har fått motorstopp

Store regnmengder fører til at flere biler i Fredrikstad-området har fått motorstopp på grunn av mye vann. Det skriver politiet på Twitter. Veitrafikksentralen skriver at de har stengt en tunnel i Fredrikstad av samme grunn..

VG - 27 May 20 kl. 11:50

Aksjonister stormet ferge

Minst 100 vindkraftaksjonister stormet om bord i en ferge som la til kai på Haramsøya onsdag formiddag, skriver Sunnmørsposten..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:49

Styrtregn ga vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Biler fikk motorstopp, veier ble oversvømmet og en tunnel stengte etter styrtregn..

P4 - 30 Dec 19 kl. 19:46

Ulykke i Rælingstunnelen

To biler har vært involvert i en ulykke i Rælingtunnelen. En bil fikk motorstopp, og den andre kjørte inn i denne, opplyser politiet. Skadeomfanget på de to involverte personene er ikke kjent, men bilene skal være totalskadet.

P4 - 21 Nov 19 kl. 14:43

Funnet innestengt på Stena Line-ferge

16 personer er funnet innesperret i en lastebil om bord en Stena Line-ferge på vei fra Frankrike til Irland. Det skriver Sky News. En ansatt på båten oppdaget menneskene da han hørte banking fra lastebilen.

NRK - 30 Dec 19 kl. 20:18

To biler totalskadd etter kollisjon

To personer behandles ved akuttmottak etter en kollisjon i Rælingstunnelen på Romerike. Ulykken skjedde da den ene bilen fikk motorstopp. Øst politidistrikt meldte om ulykken, som skjedde på riksvei 159 i retning Oslo, ved 19.

NRK - 20 Jul 19 kl. 09:29

«Viking Sky»-anker trolig skadd

Det ene ankeret til cruiseskipet «Viking Sky», som fikk motorstopp utenfor Hustadvika i mars, ser ut til å ha blitt revet rett av. Det skriver avisa Tidens Krav, som har tatt bilde av ankeret. Havarikommisjonen er ikke ferdige med sine undersøkelser..

P4 - 13 Nov 19 kl. 11:36

Stoppet på grunn av lavt oljenivå

Lavt oljenivå var årsaken til at cruiseskipet Viking Sky fikk motorstopp ved Hustadvika 23. mars i år. Det viser havarikommisjonens foreløpige rapport, som ble lagt frem i formiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 1 time siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 1 time siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 1 time siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 1 time siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 2 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 2 timer siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 17 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter å ha ranet 17-åring

I Sandefjord er to menn arrestert etter å ha ranet en 17-åring med kniv. Politiet ble varslet om ranet ved 1.30-tiden i natt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt