NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 03:07

NRK - 27 sep. 20 kl. 15:35

Ferdig med kontrollert sprenging

Bombegruppa har utført siste kontrollerte sprenging ved Sunnhordland museum på Stord, og avsluttar på staden, melder politiet. Dei har ikkje fastslått kva gjenstandane som blei funne inneheldt. Nokre hus i nærleiken blei evakuerte under sprenginga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sunnhordland, Stord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ferdigmed , kontrollert, sprenging
NRK - 27 sep. 20 kl. 15:01

Har utført kontrollert sprenging

Bombegruppa har utført ei kontrollert sprenging av dei to mistenkelege gjenstandane som blei funne ved Sunnhordland museum på Stord, melder politiet. Dei kan enno ikkje seie kva dei inneheldt, og vil gjere ei sprenging til på eit seinare tidspunkt..

P4 - 27 sep. 20 kl. 13:42

Forbereder sprenging på Stord

Politiets bombegruppe forbereder nå kontrollert sprengning av de mistenkelige gjenstandene som ble funnet på Stord i går kveld. De vurderer om de må evakuere et par boliger først. Gjenstandene er funnet utendørs i nærheten av Sunnhordaland museum.

NRK - 20 nov. 20 kl. 00:56

Georgia-resultat snart klart

Valgstyret i Georgia sier resultatet av omtellingen i delstaten er forsinket fordi et fylke ennå ikke er ferdig kontrollert. Opptellingen skulle vært ferdig torsdag, men kan ventes i løpet av kort tid, skriver CNN..

P4 - 27 sep. 20 kl. 15:31

Gjennomført kontrollert sprengning

Politiets bombegruppe har nå gjennomført en kontrollert sprengning av en av de mistenkte gjenstandene som ble funnet på Stord i går. De har ennå ikke gått ut med hva innholdet i gjenstanden er. Sør-Vest politidistrikt opplyser at de skal gjennomføre en sprengning til på et senere tidspunkt.

NRK - 30 des. 20 kl. 22:22

Kontrollert nedbrenning i Melsvik

Brannvesenet vil gjennomføre en kontrollert nedbrenning av huset som brenner i Melsvik ved Alta. Boligen var overtent da brannvesenet kom. – Da er det vanskelig å berge det som er igjen, sier vaktleder ved 110-sentralen i Finnmark, Jarleif Sørensen..

Aftenposten - 08 nov. 20 kl. 20:51

Hytter klare for uvær

Ingen varige spor. Ingen sprenging. Ikke en eneste grøft.

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 13:08

AaFK-spiller ferdig i klubben med umiddelbar virkning: – Best for alle parter

Jordon Mutch fikk bare med seg ett innhopp i eliteserien. Nå er han ferdig i klubben..

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 13:00

Ferdig i RBK etter kun en sesong: – Jeg har ikke fått en begrunnelse

Tormod Bjerkeset fikk ansvaret for Rosenborgs fremtidige stjerner. Nå er han ferdig etter åtte måneder i klubben..

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 05:51

Lege: Trump ferdig behandlet og tilbake i offentligheten fra lørdag

USAs president Donald Trump er ferdig med behandlingen han fikk for koronavirus og vil være tilbake i offentligheten igjen fra lørdag, ifølge legen hans..

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 06:35

Jagland ferdig i Nobelkomiteen

Thorbjørn Jagland (69) er ferdig i Nobelkomiteen etter årets prisutdeling. Han har vært med på å bestemme hvem som får Nobels fredspris siden 2009..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 1 time siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 1 time siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 1 time siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 1 time siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 2 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 2 timer siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt