NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:46

NRK - 03 mars 21 kl. 10:54

Ferdig med etterforskinga

Spesialeininga for politisaker er ferdig med etterforskinga etter Tor Henning Dalen blei skote og drepen av politiet på Bolkesjø 22. september i fjor. Innstillinga blei tysdag oversendt til Sjefen for Spesialeininga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tor Henning Dalen, Bolkesjø, Sjefen, Spesialeininga

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ferdigmed , etterforskinga
NRK - 23 mars 21 kl. 11:16

Har starta avhøyr av Solberg

Politiet har starta avhøyret av statsminister Erna Solberg om vinterferien hennar på Geilo. Politiet skal finna ut som statsministeren og familien braut smittevernreglane då ho feira 60-årsdag. Politiet håpar etterforskinga blir ferdig denne veka..

NRK - 12 jan. 21 kl. 21:40

Tiltalt for overgrep mot 19 barn

Ein mann i 20-åra er tiltalt etter å ha sendt og fått seksualiserte bilete frå barn mellom sju og 15 år. Han kontakta dei i dataspelet Fortnite. Politiet har brukt lang tid på den store etterforskinga, og mannen har sete i varetekt i over eitt år..

NRK - 12 feb. 21 kl. 09:26

Legg bort etterforsking av DNB

Statsadvokatane i Oslo har lagt bort etterforskinga mot DNB i Samherji-saka, melder Dagens Næringsliv. Økokrim starta etterforsking i 2019 etter den påståtte korrupsjonssaka knytt til den islandske fiskerikjempa Samherji..

NRK - 04 mars 21 kl. 14:50

Får ikkje straff etter dødsulukke

Ein mann omkom i desember 2019, då bilen han sat i vart treft av eit laust tak frå eit vogntog på E39 Stordabrua. Riksadvokaten har lagt vekk saka mot lastebilsjåføren på bevisets stilling, sjølv om etterforskinga avdekka at taket ikkje var låst..

NRK - 01 feb. 21 kl. 07:35

Nasjonalmuseet ferdig bygd

Nå er det nye Nasjonalmuseet på Vestbanen i all hovedsak ferdig bygd, bare smårettelser står igjen, ifølge Statsbygg. Ansatte har begynt å flytte inn på verkstedene, og kunsten kommer til museet etter påske. Nasjonalmuseet åpner for publikum i 2022..

NRK - 04 feb. 21 kl. 14:32

Munchmuseet ferdig bygd

Det nye Munchmuseet er i all hovedsak ferdig bygd. Noen rettelser og testing av klimaanlegg gjenstår. Hvis alt går etter planen kan kunst flyttes inn i slutten av mai eller begynnelsen av juni.

NRK - 12 feb. 21 kl. 21:43

Forsvarerne ferdig med prosedyren

Tidligere president Trumps forsvarere er ferdig med å legge fram sine prosedyrer. Advokat Bruce Castor sa at Demkoratene kun har politisk motiverte hensikter når de holder rettssaken. – Målet deres er å kneble Trump og hans politiske meninger..

VG - 07 mars 21 kl. 18:11

Erna Solberg: - Vi er ikke ferdig med strenge tiltak ennå

Statsminister Erna Solberg mener vi er tilbake på vei til hverdagen, selv om vi ennå ikke er ferdig med strenge tiltak..

NRK - 23 mars 21 kl. 13:57

Gunnar Pettersen ferdig i KRS

Gunnar Pettersen er ferdig som trener i Kristiansand Topphåndball, dagen etter at klubben rykket opp til Eliteserien, skriver fvn.no. Pettersen bor i Sandefjord, og klubben ville at han skulle være mer tilgjengelig for å kunne fortsette i jobben..

NRK - 06 april 21 kl. 11:56

Solberg ikke ferdig etterforsket

Politiet vet ennå ikke når de får etterforsket ferdig statsminister Erna Solbergs mulige brudd på smittevernreglene på Geilo i vinterferien. Det opplyser Sørøst politidistrikt til NTB. Det har ikke vært noen etterforskning i løpet av påsken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

NRK - 45 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt