P4 > Nyheter

Sunday, 19 January, 05:26

P4 - 21 Nov 19 kl. 14:05

Fengslet i kongekrabbe-sak

To menn fra Båtsfjord, som er siktet etter ulovlig omsetning av kongegrabbe, er varetektsfengslet i fire uker.
Politiet mener de to har organisert et kriminelt nettverk som har drevet med ulovlig fangst og omsetning av kongekrabbe for flere millioner kroner i Norge.
Et titalls personer er pågrepet og siktet i saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Båtsfjord, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsleti , kongekrabbe-sak
P4 - 25 Nov 19 kl. 11:44

Pågrepet i kongekrabbe-saken

Ytterligere én mann er varetektsfengslet for omsetting av ulovlig kongekrabbe. Han ble sammen med en annen mann pågrepet i en politirazzia mot et transportselskap i Tana på fredag, mistenkt for å ha transportert den ulovlige krabben fra Øst-Finnmark. Den andre mannen ble løslatt i løpet av helgen.

NRK - 08 Sep 19 kl. 10:47

Stadig mer kongekrabbe i Troms

Stadig mer kongekrabbe fanges utenfor kysten av Troms. Fiskekjøper Karl Albert Hansen forteller til Kyst og Fjord at han hittil har kjøpt mer enn 1,5 tonn kongekrabbe fra lokale fiskere..

Dagbladet - 25 Nov 19 kl. 10:57

Her selges kongekrabbe fra massasjeinstitutt

Etter et kjapt søk på Facebook fikk vi tilbud om å kjøpe billig kongekrabbe..

VG - 22 Nov 19 kl. 16:19

Ny razzia i kongekrabbe-saken

Et transportselskap i Tana ble fredag raidet av politiet i forbindelse med opprullingen av den såkalte kongekrabbe-ligaen..

NRK - 18 Dec 19 kl. 16:29

Dømt for kongekrabbesvindel

En mann fra Troms er dømt til fengsel i ett år og fire måneder for ulovlig salg av kongekrabbe. Mannen solgte minst sju tonn kongekrabbe til 3,5 millioner kroner. Dommen er den første, etter politiets aksjon mot kongekrabbesvindel..

VG - 22 Nov 19 kl. 16:19

Ny razzia i kongekrabbe-saken – to nye pågripelser

Et transportselskap i Tana ble fredag raidet av politiet i forbindelse med opprullingen av den såkalte kongekrabbe-ligaen. Ytterligere to personer er pågrepet..

VG - 02 Dec 19 kl. 13:19

Kongekrabbe-saken: Minst 16 personer er siktet

Politiet mener de har avdekket to ulike nettverk som er mistenkt for ulovlig fangst, distribusjon og omsetning av kongekrabbe - og går nå ut med liste over de siktede..

VG - 20 Nov 19 kl. 14:02

Ulovlig kongekrabbe-nettverk avslørt: Over ti pågrepet

Nettverket skal ha fanget og omsatt kongekrabbe på flere hundre kilo – verdt flere millioner kroner..

NRK - 22 Nov 19 kl. 16:49

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

VG - 22 Nov 19 kl. 13:09

Politiet om ulovlig kongekrabbe-liga: Har holdt på i mange år

Økokrim sier de nå har fått «klare bevis» på at det ulovlige kongekrabbe-nettverket I Nord-Norge har holdt på i mange år..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

P4 - 7 timer siden

Nordmenn i toppen for bruk og kast

Normenn er verstinger i bruk og kast. Norge har det femte høyeste materialforbruket i verden i følge bærekraftindeksen. Norge er rangert som nummer 157 av 163 land når det kommer til bærekraft, skriver ABC Nyheter.

P4 - 7 timer siden

200 skadet i demonstrasjon

Over 200 personer er skadet og flere av dem sendt til sykehus etter sammenstøt mellom demonstranter og politi i Beirut i Libanon. Det melder Røde Kors. Forsøkene på å danne en regjering i landet har ikke lykkes, og derfor er demonstrantene frustrerte.

P4 - 7 timer siden

Tatt med eksplosiver - risikrerer seks år fengsel

En 44 år gammel mann ble pågrepet i Karl Johan med falsk politiskilt og to bombelignende gjenstander i en ryggsekk. Politiet fant ytterligere en eksplosiv enhet i mannen hjem i tillegg til våpen og fyrverkerirør. Mannen risikerer seks år i fengsel for grov befatning med eksplosiver skriver ABC Nyheter.

P4 - 7 timer siden

Dale: -Ingenting feil med denne saken

-Det er ingenting feil med Frps moralske kompass. Det sier Frp-statsråd Jon Georg Dale, som nå går ut mot andre partier som har kritisert Frp for å ha sagt fra at de ikke ønsker å hente den IS-siktede kvinnen hjem til Norge. Dale er kjent som en av de mest regjeringslojale i Frp.

P4 - 8 timer siden

Klimaforsker bekymret over norsk vinter

Lite eller ingen snø og plussgrader skaper bekymring i Metereologisk Institutt. I store deler av Sør-Norge har det så langt vært en av de varmeste januarmånedene noensinne. Forsker Kjetil Isaksen er bekymret og sier til ABC-Nyheter at ting går raskere enn man så for seg for ti, tjue år siden..

P4 - 8 timer siden

Mann ranet av seks personer

En mann ble ranet og fratatt penger av seks personer i Trondheim sentrum i kveld. Mannen ble utsatt for vold, men skal være uskadd. Seks personer er pågrepet.

P4 - 8 timer siden

-IS-siktet kvinne må betale selv

Den IS-siktede kvinnen som er hentet hjem fra Syria må betale utgiftene for hjemreisen selv. Det bekrefter utenriksminister Ine Eriksen Søreide til NRK. UD har ikke oversikt over hvor mye hjemhentingen har kostet..

P4 - 9 timer siden

Politiet måtte bruke elektrosjokkvåpen

Politiet måtte ty til elekstrosjokkvåpen mot en mann i 50-årene i Tromsø etter at han viste truende adferd. Mannen ville ikke høre på politiet og truet dem med tapetkniv. Derfor måtte de uskadeliggjøre mannen med våpenet..

P4 - 10 timer siden

Skyteepisode i Stockholm

To personer, en mann og en kvinne er skutt på en bensinstasjon i Stockholm i Sverige. Ifølge Aftonbladet skal mannen ha blitt truffet i hodet. Det skal være en konflikt mellom to grupper som er bakgrunnen til skytingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt