P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:50

P4 - 21 nov. 19 kl. 14:05

Fengslet i kongekrabbe-sak

To menn fra Båtsfjord, som er siktet etter ulovlig omsetning av kongegrabbe, er varetektsfengslet i fire uker.
Politiet mener de to har organisert et kriminelt nettverk som har drevet med ulovlig fangst og omsetning av kongekrabbe for flere millioner kroner i Norge.
Et titalls personer er pågrepet og siktet i saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Båtsfjord, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsleti , kongekrabbe-sak
P4 - 25 nov. 19 kl. 11:44

Pågrepet i kongekrabbe-saken

Ytterligere én mann er varetektsfengslet for omsetting av ulovlig kongekrabbe. Han ble sammen med en annen mann pågrepet i en politirazzia mot et transportselskap i Tana på fredag, mistenkt for å ha transportert den ulovlige krabben fra Øst-Finnmark. Den andre mannen ble løslatt i løpet av helgen.

NRK - 08 sep. 19 kl. 10:47

Stadig mer kongekrabbe i Troms

Stadig mer kongekrabbe fanges utenfor kysten av Troms. Fiskekjøper Karl Albert Hansen forteller til Kyst og Fjord at han hittil har kjøpt mer enn 1,5 tonn kongekrabbe fra lokale fiskere..

Dagbladet - 25 nov. 19 kl. 10:57

Her selges kongekrabbe fra massasjeinstitutt

Etter et kjapt søk på Facebook fikk vi tilbud om å kjøpe billig kongekrabbe..

VG - 22 nov. 19 kl. 16:19

Ny razzia i kongekrabbe-saken

Et transportselskap i Tana ble fredag raidet av politiet i forbindelse med opprullingen av den såkalte kongekrabbe-ligaen..

NRK - 18 des. 19 kl. 16:29

Dømt for kongekrabbesvindel

En mann fra Troms er dømt til fengsel i ett år og fire måneder for ulovlig salg av kongekrabbe. Mannen solgte minst sju tonn kongekrabbe til 3,5 millioner kroner. Dommen er den første, etter politiets aksjon mot kongekrabbesvindel..

VG - 22 nov. 19 kl. 16:19

Ny razzia i kongekrabbe-saken – to nye pågripelser

Et transportselskap i Tana ble fredag raidet av politiet i forbindelse med opprullingen av den såkalte kongekrabbe-ligaen. Ytterligere to personer er pågrepet..

VG - 02 des. 19 kl. 13:19

Kongekrabbe-saken: Minst 16 personer er siktet

Politiet mener de har avdekket to ulike nettverk som er mistenkt for ulovlig fangst, distribusjon og omsetning av kongekrabbe - og går nå ut med liste over de siktede..

VG - 20 nov. 19 kl. 14:02

Ulovlig kongekrabbe-nettverk avslørt: Over ti pågrepet

Nettverket skal ha fanget og omsatt kongekrabbe på flere hundre kilo – verdt flere millioner kroner..

NRK - 22 nov. 19 kl. 16:49

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

NRK - 05 juni 20 kl. 05:18

Fleire kan få kvote for kongekrabbe

Eit fleirtal på Stortinget vil opne for at alle registrerte fiskarar i Finnmark kan få kvote for å fiske kongekrabbe. Frp og regjeringspartia er samde om at også fiskarar vest for Nordkapp skal få kvote, skriv Klassekampen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 15 minutter siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.

P4 - 5 minutter siden

Innvandrerne faller utenfor

Rekordmange innvandrere står uten jobb. 13,7 prosent av innvandrere var arbeidsledige i mai - det er mer enn en dobling på tre måneder. Til sammenlikning var arbeidsledigheten blant resten av befolkningen 4,9 prosent på samme tidspunkt, viser tall Klassekampen har hentet fra SSB..

P4 - 1 time siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 1 time siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall for økonomien i Danmark

Den danske økonomien er i rekordstort fall. Økonomien krympet med 7,4 prosent i andre kvartal sammenlignet med første. Det er det største fallet siden landet begynte å føre kvartalsoversikt på 1990-tallet.

P4 - 1 time siden

Høy risiko for smitte i Paris og Marseille

Franske myndigheter erklærer Paris og Marseille for høyrisikosteder for koronasmitte. Erklæringen gir myndighetene rett til å innføre strenge tiltak for å holde smitten nede. De siste to ukene har smittetallene i Paris og Marseille økt kraftig.

P4 - 1 time siden

NAF frykter trafikk-kaos ved skolestart

Det kan bli trafikk-kaos ved skolestart om flere foreldre velger å kjøre barna til skolen på grunn av korona. Det frykter NAF, som sier det er uheldig. Da kan det fort oppstå farlige situasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Ingunn Handagard..

P4 - 1 time siden

Mobilbruken kan gjøre hunden deprimert

Menneskets økende bruk av smarttelefonen har en negativ effekt på hunden. En britisk forskningsrapport viser at hunden kan bli emosjonelt påvirket om de ikke får kontakt med eieren fordi de ikke klarer å lese kroppsspråk eller få øyekontakt. Veterinær og TV-profil Trude Mostue tror dette fører til at hunden blir gående mye for seg selv..

P4 - 2 timer siden

Apotekene fyller opp lagrene med munnbind

Apotek-kjedene i Norge fyller nå opp lagrene med munnbind i påvente av pressekonferansen med regjeringen i dag. Etterspørselen etter munnbind har vært stor den siste tid, og for å unngå tomme hyller innfører Apotek 1 nå rasjonering. Til VG sier de at hver kunde får lov til å kjøpe to pakker med 50 munnbind..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt