P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:23

P4 - 14 aug. 19 kl. 17:01

Fengslet for å ha overgrepsbilder av barn

En mann i 20-årene fra Innherred i Trøndelag er siktet for å ha lastet ned store mengder overgrepsbilder av barn.
Han ble pågrepet mandag og er varetektsfengslet i fire uker. Mannens forsvarer sier til NRK at han nekter for å ha gjort noe galt.
Politiet har beslaglagt mannens PC, mobil og nettbrett..
Les mer på P4


Les mer om:
Innherred, Trøndelag, NRK, PC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengslet, forå ha , overgrepsbilderav , barn
Dagbladet - 25 juli 19 kl. 09:02

Rektor siktet for overgrepsbilder av barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for å ha kjøpt overgrepsbilder av barn. Han er også siktet for å ha bestilt overgrep over internett..

P4 - 25 juli 19 kl. 09:30

Rektor siktet for overgrepsbilder av barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for å ha kjøpt overgrepsbilder av barn. Ifølge Avisa Nordland erkjenner mannen deler av siktelsen. Han er også siktet for å ha bestilt overgrep over internett, noe han ikke erkjenner.

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 22:00

24 millioner overgrepsbilder av barn fjernet fra Facebook

24 millioner overgrepsbilder av barn fjernet fra Facebook. Det er også 5,4 milliarder falske profiler..

P4 - 28 juni 19 kl. 17:52

Mann tiltalt for overgrepsbilder

En mann i slutten av 20-årene er tiltalt for besittelse av overgrepsbilder. Politiet fant omfattende materiale hjemme hos mannen, som viser seksuelle overgrep mot barn, melder iFinnmark. Mannen skal ha blitt avslørt av Kripos..

P4 - 02 juli 19 kl. 19:15

Har avslørt pedofilt nettverk

Politiet har nå avslørt et omfattende norsk pedofilt nettverk som har vært aktivt i 20 år. Det er beslaglagt millioner av overgrepsbilder og videoer, melder NRK. Politiet har også identifisert norske barn på overgrepsbilder i det som nå regnes som norgeshistoriens største beslag av overgrepsmateriale.

P4 - 17 nov. 19 kl. 07:29

Facebook fjerner millioner av overgrepsbilder

Facebook må sensurere og fjerne stadig mer overgrepsmateriale lagt ut av brukerne. Det kommer frem i selskapets siste åpenhetsrapport, skriver Aftenposten. Så langt i år har mediegiganten fjernet 24 millioner overgrepsbilder av barn.

NRK - 11 juli 20 kl. 11:46

Tenåringer delte overgrepsbilder

Italienske myndigheter har identifisert en gruppe på 20 tenåringer som har delt overgrepsbilder av barn og videoer av selvmord og lemlestelser, blant annet gjennom WhatsApp. Det var moren til en av tenåringene som først oppdaget bildene på sønnens telefon..

NRK - 23 juli 20 kl. 05:29

Dømt for overgrepsbilder

En 57-åring er i Vestfold tingrett dømt til fem måneders fengsel for oppbevaring av overgrepsbilder. Da han ble pågrepet i Larvik kommune i desember i fjor, fant politiet flere hundre bilder og filmer som seksualiserer barn. Han har godtatt dommen..

P4 - 23 juli 20 kl. 05:41

Dømt for overgrepsbilder

En 57 år gammel mann er i Vestfold tingrett dømt til fem måneders fengsel for oppbevaring av overgrepsbilder. Da han ble pågrepet i Larvik i desember i fjor, fant politiet flere hundre bilder og filmer som seksualiserer barn. Mannen har godtatt dommen, melder NRK..

P4 - 16 okt. 19 kl. 19:47

Lastet ned overgrepsbilder rett etter løslatelse

En overgrepstiltalt mann skal ha lastet ned overgrepsbilder samme dag som han slapp ut av fengsel. Det melder NRK. Noen uker senere, da han fortsatt var prøveløslatt, skal han ha bestilt direkteoverførte overgrep via Skype.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

129 nye smittede

129 nordmenn har testet positivt for koronasmitte det siste døgnet. Det er en liten økning fra dagen før, da det ble registrert 124 nye tilfeller. I alt 24 personer er innlagt på sykehus for covid-19-sykdom, fem flere enn dagen før.

P4 - 1 time siden

Sprayet tilfeldige med pepperspray

To menn er pågrepet for å ha sprayet tilfeldige forbipasserende med pepperspray i Torggata i Skien i natt. En av mennene skal også ha vært truende og voldelig. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.

P4 - 30 minutter siden

Milan-sjef imponert over Bodø/Glimt

Bodø/Glimt roses i skyene av Milans manager Stefano Pioli etter gårsdagens oppgjør i Europaligaen. Nordlendingene sjokkerte det italienske topplaget i 1. omgang og gikk opp i ledelse etter en nydelig scoring av Jens Petter Hauge.

P4 - 6 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 7 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 7 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 8 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 8 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 8 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt