NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 02:09

NRK - 03 des. 19 kl. 08:47

Fengslet får japansk stjerneadvokat

Den norske kvinnen som sitter varetektsfengslet i Japan vil bli representert av stjerneadvokat Takano Takashi sitt firma, sier familiens talsperson i Japan, Stian Sopp, til NRK. Firmaet representerte tidligere direktør i Nissan, Carlos Ghosn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Japan, Takano Takashi, Sopp, NRK, Nissan, Ghosn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsletfår , japansk, stjerneadvokat
NRK - 30 des. 19 kl. 05:54

Kinesiske båter i japansk farvann

Fire kinesiske patruljebåter skal ha entret japansk territorialfarvann i Øst-Kinahavet, melder den japanske kringkasteren NHK. Japansk kystvakt har bedt skipene forlate området umiddelbart. Den japanske regjeringen følger situasjonen tett..

NRK - 13 feb. 20 kl. 13:42

Virussmittet japansk kvinne er død

En japansk kvinne, smittet av virussykdommen covid-19, er død. Hun er den første smittede i Japan som har dødd, men det er uklart om viruset er dødsårsaken. Kvinnen er i 80-årene, opplyser japanske myndigheter torsdag.

Aftenposten - 01 feb. 20 kl. 10:40

Japansk hjemmeseier da nordmennene skuffet i finaleomgangen

Ingen av de norske klarte å hevde seg i toppen under tunge forhold i Sapporo. Det ble japansk fest på hjemmebane etter at Yukiya Sato vant..

Dagbladet - 27 feb. 20 kl. 10:58

Japansk kvinne corona-smittet for andre gang

En japansk kvinne som ble friskmeldt etter å ha blitt smittet av corona-viruset i januar, er smittet av viruset på nytt..

P4 - 30 nov. 19 kl. 09:52

Norsk student fengslet i Japan

En norsk kvinne er fengslet i Japan. Det opplyser utenriksdepartementet, som sier de nå yter konsulær bistand, og at de har besøkt kvinnen i fengsleet. Studentorganisasjonen ANSA i Tokyo opplyser til VG at kvinnen er student i byen.

Aftenposten - 30 nov. 19 kl. 12:58

Norsk kvinne (32) fengslet i Japan

Studenten Ingrid Martinussen (32) fra Ålgård i Rogaland har sittet fengslet i Tokyo i ti dager..

NRK - 07 des. 19 kl. 11:21

Har møtt fengslet norsk kvinne

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan, mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, har møtt sin norske advokat, etter det NRK erfarer..

Dagbladet - 09 jan. 20 kl. 14:01

Fengslet for trusler: «Du skal drepes i dag»

Mann fengslet for drapstrusler mot Bahareh Letnes og Per Sandberg. Letnes sier hun ikke har gått ut av døra på flere dager..

Dagbladet - 21 feb. 20 kl. 15:07

«Kamelen» fengslet etter ran med pepperspray og kniv

Artisten «Kamelen» (27) ble onsdag pågrepet og siktet for ran og trusler. Ble i dag fengslet i fire uker, blant annet for å verne samfunnet..

Aftenposten - 03 des. 19 kl. 15:03

Japansk mann pågrepet for å ha ringt kundeservice 24.000 ganger

En 71 år gammel japansk mann er pågrepet for å ha ringt kundeservice hos mobiloperatøren KDDI 24.000 ganger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Gode tider for salg av fjellhytter

Eiendomsmeglere må avbryte ferien for å håndtere fjellhyttemarkedet, skriver Dagens Næringsliv. Koronakrise og lav rente gjør at mange vil kjøpe hytte på fjellet. En megler på Geilo melder om 80 prosent økning i salget..

NRK - 1 time siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 1 time siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 1 time siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 2 timer siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 2 timer siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 2 timer siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 2 timer siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt