NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:50

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:47

Fengslet får japansk stjerneadvokat

Den norske kvinnen som sitter varetektsfengslet i Japan vil bli representert av stjerneadvokat Takano Takashi sitt firma, sier familiens talsperson i Japan, Stian Sopp, til NRK. Firmaet representerte tidligere direktør i Nissan, Carlos Ghosn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Japan, Takano Takashi, Sopp, NRK, Nissan, Ghosn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsletfår , japansk, stjerneadvokat
P4 - 30 Nov 19 kl. 09:52

Norsk student fengslet i Japan

En norsk kvinne er fengslet i Japan. Det opplyser utenriksdepartementet, som sier de nå yter konsulær bistand, og at de har besøkt kvinnen i fengsleet. Studentorganisasjonen ANSA i Tokyo opplyser til VG at kvinnen er student i byen.

Aftenposten - 30 Nov 19 kl. 12:58

Norsk kvinne (32) fengslet i Japan

Studenten Ingrid Martinussen (32) fra Ålgård i Rogaland har sittet fengslet i Tokyo i ti dager..

VG - I førrgår: 15:16

Japansk mann pågrepet for å ha ringt kundeservice 24.000 ganger

En 71 år gammel japansk mann er pågrepet for å ha ringt kundeservice hos mobiloperatøren KDDI 24.000 ganger..

Aftenposten - I førrgår: 15:03

Japansk mann pågrepet for å ha ringt kundeservice 24.000 ganger

En 71 år gammel japansk mann er pågrepet for å ha ringt kundeservice hos mobiloperatøren KDDI 24.000 ganger..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 12:45

En gave fra Gud – Del 4: Forfulgt og fengslet

DOKUMENTARSERIE: Etter kuppforsøket er nesten 100.000 tyrkere fengslet i den politiske utrenskningen. Enda flere har mistet jobbene sine og mange er drevet på flukt.

VG - 30 Nov 19 kl. 10:02

Norske Ingrid (32) fengslet i Japan

Den kvinnelige studenten Ingrid Martinussen har sittet fengslet i Tokyo siden 20. november. Familien er bekymret for helsen hennes..

NRK - 19 Nov 19 kl. 19:10

Følte seg alene i fengslet

– I russisk varetektsfengsel så er du alene. Du føler deg ganske fortapt. I fengslet har jeg blitt behandlet med respekt og jeg ble behandlet bedre enn mine medfanger.

NRK - 26 Nov 19 kl. 21:41

To fengslet etter trygdeskandalen

To personer ble feilaktig fengslet for trygdesvindel i oktober, ifølge Aftenposten. Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) sa at den store alarmen gikk i august. I tillegg ble en person feilaktig dømt for trygdesvindel 16.

NRK - 18 Oct 19 kl. 20:42

Mann i 20-årene fengslet

En mann i 20-årene fra Trøndelag er fengslet etter funn av store mengder overgrepsmateriale. Til sammen er det snakk om over 18.000 bilder og 497 filmer.

P4 - 13 Sep 19 kl. 16:37

Assange forblir fengslet

Julian Assange må fortsatt sitte fengslet i England fordi dommeren frykter han vil rømme om han blir løslatt. Wikileaks-grunneggeren skulle egentlig løslates 22. september.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Uønskt merksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell merksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 15 minutter siden

66.000 evakuerte på Filippinane

66.000 menneske er evakuerte frå flaum på Filippinane. Det opplyser styresmaktene i landet.

NRK - 30 minutter siden

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi tror de møtes tidligst om fem eller seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

NRK - 45 minutter siden

Uønskt oppmerksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell oppmerksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 1 time siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 1 time siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt