NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:22

NRK - 08 Mar 19 kl. 00:23

Fengsla brite får diplomatisk vern

Ei britisk-iransk kvinne frå Reuters som har vore fengsla i Iran sidan 2016, har fått diplomatisk vern av Storbritannia. Utanriksministeren kunngjorde det torsdag kveld. Han tek det uvanlege skrittet fordi ho er utsett for «uakseptabel behandling»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, Iran, Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsla, britefår , diplomatisk, vern
NRK - 11 Dec 18 kl. 19:53

Kanadisk borgar fengsla i Kina

Kanadiske styresmakter stadfestar at ein kanadisk statsborgar er fengsla i Kina. Det er hittil ikkje noko som tyder på at det har samband med at Huawei-direktøren Meng Wangzhou er fengsla i Canada, heiter det i ei fråsegn frå kanadisk UD..

Dagbladet - 06 Nov 18 kl. 06:00

Vern av Antarktis krever is i magen

Norges foreløpige nei til vern av Weddelhavet er mer fornuftig enn det ser ut som..

NRK - I førrgår: 15:58

Mann fengsla for knivran

Ein mann (33) er fengsla i fire veker, sikta for innbrot og ran i Bergen sentrum natt til fredag, skriv BA. 33-åringen erkjenner straffskuld. Ifølge BA vart den sikta same dag som ranet, sleppt ut av arresten for eit anna grovt tjuveri..

NRK - 12 May 19 kl. 13:31

Tyrkia: Fengsla for journalistvold

Seks personar er fengsla etter at ein tyrkisk journalist vart angripen utanfor bustaden sin i Ankara, skriv nyheitsbyrået DPA, som siterer den opposisjonsvennlege avisa journalisten jobber for. Han vart angripen med baseballkøller..

NRK - 06 Jun 19 kl. 15:53

Demokrat-topp vil sjå Trump fengsla

Ein av toppane i Det demokratiske partiet, Nancy Pelosi, skal ifølge hemmelege kjelder ha sagt at ho heller ser Donald Trump straffeforfølgd og fengsla etter tida som president, enn at han blir stilt for riksrett som president. Det skriv Politico..

NRK - 27 Mar 19 kl. 12:30

Fengsla for å fornærme president

Tre jenter i Burundi er fengsla og sikta for å fornærme landets leiar Pierre Nkurunziza, då dei teikna på eit bilete av han. Mange har vist si støtte til jentene, gjennom å teikna på bilete av presidenten å leggja det ut på Twitter..

NRK - 24 Mar 19 kl. 02:34

Drapssiktet brite tatt i Romania

En drapssiktet brite, Shane O'Brien, er pågrepet i Romania, mistenkt for å ha knivdrept en 21-åring i London for fire år siden. Mannen har vært internasjonalt etterlyst med en dusør på over en halv milllion kroner..

NRK - 28 Feb 19 kl. 16:43

Drapssikta fengsla i fire veker

Mannen som er sikta for å ha drepe si eiga mor på Ellingsrud i Oslo, vert fengsla i fire veker med brev- og besøksforbod, opplyser politiet. Mannen har samtykka til fengslinga. Han har førebels ikkje tatt stilling til spørsmålet om straffskuld..

NRK - 27 Nov 18 kl. 08:58

34 offentlege mrd. på miljøvern

Offentleg forvaltning brukte over 34 milliardar kroner til miljøvern i 2017. Dette er tre prosent meir enn året før, men auken er mindre enn tidlegare. Det skriv SSB.

Hegnar.no - 02 Apr 19 kl. 05:51

Støre vil ikke love varig vern Lofoten og Vesterålen

På helgas landsmøte i Arbeiderpartiet er framtidig oljeaktivitet Lofoten og Vesterålen et hovedspørsmål. Partileder Jonas Gahr Støre advarer mot varig vern..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 45 minutter siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 2 timer siden

Store telefonproblemer i Nederland

Nederland har mistet telefonforbindelsene over store deler av landet, melder AP. Nødnumre til redningstjenester og politi har sluttet å virke og politi er sendt ut i gatene med walkie talkier for å kunne ta imot nødbudskap fra folk..

NRK - 2 timer siden

Intercity blir dyrere en planlagt

Bane Nor bekrefter at to Intercity-prosjekter kommer til å overskride kostnadsrammen. Strekningen Langset-Venjar ved Eidsvoll ligger an til å bli om lag 1 milliard kroner dyrere enn det Bane Nor så for seg for noen år siden, skriver Byggindustrien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt