NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:05

NRK - 08 Mar 19 kl. 00:23

Fengsla brite får diplomatisk vern

Ei britisk-iransk kvinne frå Reuters som har vore fengsla i Iran sidan 2016, har fått diplomatisk vern av Storbritannia. Utanriksministeren kunngjorde det torsdag kveld. Han tek det uvanlege skrittet fordi ho er utsett for «uakseptabel behandling»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, Iran, Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fengsla, britefår , diplomatisk, vern
NRK - 11 Dec 18 kl. 19:53

Kanadisk borgar fengsla i Kina

Kanadiske styresmakter stadfestar at ein kanadisk statsborgar er fengsla i Kina. Det er hittil ikkje noko som tyder på at det har samband med at Huawei-direktøren Meng Wangzhou er fengsla i Canada, heiter det i ei fråsegn frå kanadisk UD..

NRK - 25 Jul 19 kl. 10:17

Ber om å bli fengsla

Ein 24-åring som er sikta for falsk naudmelding og brannstifting, ber no om å bli fengsla. Det skriv BA. Mannen er sikta for å ha starta ein brann på Laksevåg natt til 10.

Dagbladet - 06 Nov 18 kl. 06:00

Vern av Antarktis krever is i magen

Norges foreløpige nei til vern av Weddelhavet er mer fornuftig enn det ser ut som..

NRK - 22 Jun 19 kl. 15:58

Mann fengsla for knivran

Ein mann (33) er fengsla i fire veker, sikta for innbrot og ran i Bergen sentrum natt til fredag, skriv BA. 33-åringen erkjenner straffskuld. Ifølge BA vart den sikta same dag som ranet, sleppt ut av arresten for eit anna grovt tjuveri..

NRK - 12 May 19 kl. 13:31

Tyrkia: Fengsla for journalistvold

Seks personar er fengsla etter at ein tyrkisk journalist vart angripen utanfor bustaden sin i Ankara, skriv nyheitsbyrået DPA, som siterer den opposisjonsvennlege avisa journalisten jobber for. Han vart angripen med baseballkøller..

NRK - 06 Jun 19 kl. 15:53

Demokrat-topp vil sjå Trump fengsla

Ein av toppane i Det demokratiske partiet, Nancy Pelosi, skal ifølge hemmelege kjelder ha sagt at ho heller ser Donald Trump straffeforfølgd og fengsla etter tida som president, enn at han blir stilt for riksrett som president. Det skriv Politico..

NRK - 27 Mar 19 kl. 12:30

Fengsla for å fornærme president

Tre jenter i Burundi er fengsla og sikta for å fornærme landets leiar Pierre Nkurunziza, då dei teikna på eit bilete av han. Mange har vist si støtte til jentene, gjennom å teikna på bilete av presidenten å leggja det ut på Twitter..

NRK - 24 Mar 19 kl. 02:34

Drapssiktet brite tatt i Romania

En drapssiktet brite, Shane O'Brien, er pågrepet i Romania, mistenkt for å ha knivdrept en 21-åring i London for fire år siden. Mannen har vært internasjonalt etterlyst med en dusør på over en halv milllion kroner..

NRK - 28 Feb 19 kl. 16:43

Drapssikta fengsla i fire veker

Mannen som er sikta for å ha drepe si eiga mor på Ellingsrud i Oslo, vert fengsla i fire veker med brev- og besøksforbod, opplyser politiet. Mannen har samtykka til fengslinga. Han har førebels ikkje tatt stilling til spørsmålet om straffskuld..

NRK - 27 Nov 18 kl. 08:58

34 offentlege mrd. på miljøvern

Offentleg forvaltning brukte over 34 milliardar kroner til miljøvern i 2017. Dette er tre prosent meir enn året før, men auken er mindre enn tidlegare. Det skriv SSB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 1 time siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 4 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 5 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 5 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt