P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 06:52

P4 - 10 Aug 19 kl. 08:43

Fem ungdommer til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim etter en utforkjøring på Byåsen.
Det er snakk om en utforkjøring i høy hastighet og politiet utelukker ikke promillekjøring.
Føreren av bilen er 18 år, mens de fire andre alle er mindreårige..
Les mer på P4


Les mer om:
St, Trondheim, Byåsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, ungdommer, til, sykehus, etter, utforkjøring
Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 07:12

Fem ungdommer til sykehus etter utforkjøring i Trondheim

Fem ungdommer er kjørt til sykehus etter å ha kjørt utfor veien på Byåsen i Trondheim. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 13 Jul 19 kl. 16:25

Til sykehus etter lynnedslag i Sverige

I Sverige er sju ungdommer sendt til sykehus etter etter et lynnedslag ved en leir i Uppvidinge kommune sør-øst i landet. Rundt 100 ungdommer i alderen 13 til 15 år, de fleste fra Tyskland, skal ha vært i leiren da uværet slo til. Svensk politi sier til Expressen at ungdommene er oppskaket og skremt, men at det ikke skal være snakk om alvorlige skader..

P4 - 02 Jul 19 kl. 15:51

Fire til sykehus etter ulykke

Fire ungdommer er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter at en minibuss krasjet inn i et tre ved Borås i Sverige i ettermiddag. Det skriver Aftonbladet. Det skal ha vært sju elever fra samme klasse ombord i bussen..

P4 - 01 Nov 19 kl. 23:06

Jakter ungdommer etter voldshendelse

Politiet søker etter flere ungdommer etter at en mann ble angrepet av flere ungdommer på Lambertseter i Oslo i kveld. Mannen skal ha blitt slått og sparket. Skadeomfanget er ukjent.

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 13:20

Engasjerte ungdommer over hele landet klimastreiker

Over hele landet gikk ungdommer ut i en ny klimastreik fredag. I Oslo var Eidsvolls plass utenfor Stortinget fylt til randen av klimaengasjerte ungdommer..

NRK - 30 Aug 19 kl. 12:47

Engasjerte ungdommer klimastreiker

Over hele landet gikk ungdommer ut i en ny klimastreik fredag. I Oslo var Eidsvolls plass utenfor Stortinget fylt til randen av klimaengasjerte ungdommer. Rundt 40 steder landet rundt arrangerer sin lokale demonstrasjon på denne dagen..

NRK - 02 Jul 19 kl. 15:27

Minibussulykke i Sverige

En minibuss med sju personer har kjørt inn i et tre ved Borås i Sverige. Fire ungdommer er kjørt til sykehus, skriver Aftonbladet..

P4 - 25 Jul 19 kl. 14:14

Færre drar på russetur til Hellas

Det har vært en kraftig nedgang i antallet ungdommer som drar på russetur til Hellas. I fjor dro 900 ungdommer med selskapet "Life is a Beach party", mens i år har dette blitt halvvert, melder NRK. I fjor ble 10 ungdommer pågrepet på disse turene og siktet for blant annet vold og slåssing..

P4 - 11 Sep 19 kl. 06:23

Ungdommer ranet av barn og unge i Stavanger

Til sammen åtte ungdommer har blitt ranet av barn og unge i Stavanger det siste halvåret. De fleste ranene er utført av ungdommer mellom 12 og 15 år, men politiet kjenner også til ran der 10-åringer har deltatt, skriver Stavanger Aftenblad. Politiet sier trenden er uakseptabel, og ber foreldre følge med..

NRK - 20 Oct 19 kl. 01:18

5 ungdommer arrestert etter ran

Oslo-politiet har pågrepet fem ungdommer på Ellingsrud, mistenkt for å ha ranet og slått en ung gutt på Bøler tidligere i natt. Gutten ble fratatt jakke og mobiltelefon og slått med belter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

P4 - 15 minutter siden

Solberg får ikke velgernes støtte

Erna Solberg har ikke støtte blant flertallet av sine egne velgere i vedtaket om å hente hjem en IS-siktede kvinnen fra Syria. Solberg har kalt det et moralsk riktig valg, men 6 av 10 Høyrevelgere mener valget var galt. Det viser en måling Kantar har gjort for TV 2.

P4 - 10 minutter siden

Pårørende bruker 94.000 årsverk

Pårørende i Norge bruker til sammen 94.000 årsverk på å gi stell til sine nære og kjære. Det viser en undersøkelse Opinion har gjort for Norske Kvinners Sanitetsforening, NKS.

P4 - 1 time siden

Rekordmange drap i Mexico

Mexico har lenge vært på drapstoppen - i fjor var tallet rekordhøyt; 35.588 mennesker ble drept landet i 2019. Antallet drap økte med 2,7 prosent fra året før.

P4 - 45 minutter siden

Gjort rede for etter brann i Rogaland

Personen som var savnet etter brannen i en enebolig på Klepp i Rogaland i i morgentimene er nå gjort rede for. Fem personer fra naboboligen ble evakuert på grunn av mye røyk. De får nå komme hjem igjen.

P4 - 1 time siden

Frp kan velte Viken

Det ferske storfylket Viken kan bli historie allerede før året er omme nå som Fremskrittspartiet er tilbake i Stortinget. Med partiets utgang av regjeringen denne uka, kan det allerede nå bli flertall i Stortinget for å oppløse fylket, hvis et slikt initiativ kommer fra fylkeskommunen. Frps Jon Helgheim sier til Klassekampen at han ikke vil avvise at de kan komme til å reversere Viken hvis de fylkesvalgte går inn for det..

P4 - 1 time siden

Husbrann på Klepp - én savnet

En person er savnet etter brann i et bolighus på Klepp i Rogaland. Røykdykkere søker nå gjennom huset. Det var naboer som varslet om brannen, sier operasjonsleder Jøran Solheim..

P4 - 1 time siden

Vedum frykter ikke Frp

Frps regjerings-exit skremmer ikke Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. Hans parti har klatret og klatret på målingene, og har i januar et snitt på 17,4 prosent oppslutning. Nå Har Frp varslet at de vil bli tydeligere i sine politiske saker, og flere mener de kan utfordre Senterpartiet i flere av deres viktigste saker.

P4 - 1 time siden

Dollarmilliardærer diskuterer formuesskatt

Over 100 dollarmilliardærer er akkurat nå samlet på Verdens økonomiske forum, WEF, i Davos. Og der kan en rapport som langt på vei foreslår formuesskatt bli et sentralt tema. For i en ny rapport skriver WEF varmt om en slik skatt, som skal kunne gi likere muligheter til alle, og mindre mulighet til å planlegge seg ut av reglene for inntektsskatt, skriver Aftenposten.

P4 - 1 time siden

Savnet etter brann i Nordland

En person er ikke gjort rede for etter en boligbrann på Bognes i Hamarøy kommune i Nordland. Det er huseieren som er savnet. Eneboligen er nå helt nedbrent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt