P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 06:36

P4 - 10 Aug 19 kl. 08:43

Fem ungdommer til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim etter en utforkjøring på Byåsen.
Det er snakk om en utforkjøring i høy hastighet og politiet utelukker ikke promillekjøring.
Føreren av bilen er 18 år, mens de fire andre alle er mindreårige..
Les mer på P4


Les mer om:
St, Trondheim, Byåsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, ungdommer, til, sykehus, etter, utforkjøring
Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 07:12

Fem ungdommer til sykehus etter utforkjøring i Trondheim

Fem ungdommer er kjørt til sykehus etter å ha kjørt utfor veien på Byåsen i Trondheim. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 13 Jul 19 kl. 16:25

Til sykehus etter lynnedslag i Sverige

I Sverige er sju ungdommer sendt til sykehus etter etter et lynnedslag ved en leir i Uppvidinge kommune sør-øst i landet. Rundt 100 ungdommer i alderen 13 til 15 år, de fleste fra Tyskland, skal ha vært i leiren da uværet slo til. Svensk politi sier til Expressen at ungdommene er oppskaket og skremt, men at det ikke skal være snakk om alvorlige skader..

P4 - 02 Jul 19 kl. 15:51

Fire til sykehus etter ulykke

Fire ungdommer er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter at en minibuss krasjet inn i et tre ved Borås i Sverige i ettermiddag. Det skriver Aftonbladet. Det skal ha vært sju elever fra samme klasse ombord i bussen..

P4 - 01 Nov 19 kl. 23:06

Jakter ungdommer etter voldshendelse

Politiet søker etter flere ungdommer etter at en mann ble angrepet av flere ungdommer på Lambertseter i Oslo i kveld. Mannen skal ha blitt slått og sparket. Skadeomfanget er ukjent.

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 13:20

Engasjerte ungdommer over hele landet klimastreiker

Over hele landet gikk ungdommer ut i en ny klimastreik fredag. I Oslo var Eidsvolls plass utenfor Stortinget fylt til randen av klimaengasjerte ungdommer..

NRK - 30 Aug 19 kl. 12:47

Engasjerte ungdommer klimastreiker

Over hele landet gikk ungdommer ut i en ny klimastreik fredag. I Oslo var Eidsvolls plass utenfor Stortinget fylt til randen av klimaengasjerte ungdommer. Rundt 40 steder landet rundt arrangerer sin lokale demonstrasjon på denne dagen..

NRK - 02 Jul 19 kl. 15:27

Minibussulykke i Sverige

En minibuss med sju personer har kjørt inn i et tre ved Borås i Sverige. Fire ungdommer er kjørt til sykehus, skriver Aftonbladet..

P4 - 25 Jul 19 kl. 14:14

Færre drar på russetur til Hellas

Det har vært en kraftig nedgang i antallet ungdommer som drar på russetur til Hellas. I fjor dro 900 ungdommer med selskapet "Life is a Beach party", mens i år har dette blitt halvvert, melder NRK. I fjor ble 10 ungdommer pågrepet på disse turene og siktet for blant annet vold og slåssing..

P4 - 11 Sep 19 kl. 06:23

Ungdommer ranet av barn og unge i Stavanger

Til sammen åtte ungdommer har blitt ranet av barn og unge i Stavanger det siste halvåret. De fleste ranene er utført av ungdommer mellom 12 og 15 år, men politiet kjenner også til ran der 10-åringer har deltatt, skriver Stavanger Aftenblad. Politiet sier trenden er uakseptabel, og ber foreldre følge med..

NRK - 20 Oct 19 kl. 01:18

5 ungdommer arrestert etter ran

Oslo-politiet har pågrepet fem ungdommer på Ellingsrud, mistenkt for å ha ranet og slått en ung gutt på Bøler tidligere i natt. Gutten ble fratatt jakke og mobiltelefon og slått med belter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Kvinne funnet drept i bil i Sverige

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö i går kveld. Undersøkelser på åstedet har pågått i natt. Ingen er hittil pågrepet..

P4 - 30 minutter siden

Omfattende tiltalte mot dyrlege

I dag starter rettsaken mot en dyrlege som er tiltalt for blant annet dyreplageri, og omfattende økonomisk kriminalitet. Påtalemyndigheten mener mannen står bak forsikringsbedrageri, skattesvik, underslag og for å ha operert en hund kun utifra estetiske grunner. Dyrlegen nekter skyld for det aller meste av tiltalen.

P4 - 19 timer siden

Bjørnebye: - Jeg ville gå av selv

Stig Inge Bjørnebye sier han selv ønsket å gi seg som sportslig leder i Rosenborg. I formiddag ble det kjent at 49-åringen slutter i jobben med umiddelbar virkning. Han hadde kontrakt fram til mars 2021.

P4 - 1 time siden

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke meldt om skadde eller drepte.

P4 - 1 time siden

Norske laksefirmaer etterforskes av USA

USA etterforsker norske laksefirmaer for mulig prissamarbeid. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

P4 - 1 time siden

Overgrepstiltalt nordmann hentet hjem

En mann i 40-årene, mistenkt for flere voldtekt mot unge jenter i Norge, er pågrepet i USA og utlevert. Mannen ble i 2017 tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter under 14 og 16 år, men dro til USA før tiltalen var forkynt for ham, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. I går ble mannen varetektsfengslet i seks uker..

P4 - 1 time siden

IS-medlem fast på grensen

Et mistenkt IS-medlem ble stående fast i ingenmannsland på grensen mellom Tyrkia og Hellas i flere dager. Tyrkia kastet ham ut denne uken som en del av aksjonen med å kvitte seg med utenlandske IS-medlemmer, men Hellas nektet ham innreise. Tyrkia nektet ham også å komme tilbake, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Ulv flyttet til Kongsvinger

En genetisk viktig hannulv ble torsdagdag flyttet fra Engerdal til Kongsvinger kommune. Miljødirektoratet opplyser at ulven ble fanget og bedøvet litt før klokken 11 på formiddagen og utstyrt med GPS-bånd. Merkingen og flyttingen skal ha gått uten probelmer..

P4 - 1 time siden

Drapssiktet kjent av politiet fra før

Kvinnen som torsdag ble siktet for drap etter at politiet fant et lik i leiligheten hennes i Oslo er kjent for politiet fra tidligere. Hun har vært domfelt en rekke ganger, melder NRK. Kvinnen ble torsdag varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk etter å ha angrepet en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo S tirsdag.

P4 - 1 time siden

Nok en elev døde etter skoleskytingen

Dødstallet etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA torsdag kveld fortsetter å stige. En tredje elev døde på sykehus av skadene han fikk, melder ABC news. Det er to 14 år gamle gutter og en 16 år gammel jente som ble drept da en 16 år gammel elev begynte å skyte rundt seg på en videregående skole.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt