NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:24

NRK - 01 aug. 20 kl. 21:55

Fem tiltalt for narkotikasmugling

Fem personer er tiltalt for narkotikasmugling i Australia etter at et fly med hundrevis av kilo med kokain styrtet i Papua Ny-Guinea. De skal ha bånd til organisert kriminalitet i Melbourne med forbindelser til italiensk mafia, sier australsk politi..
Les mer på NRK


Les mer om:
Australia, Papua Ny-Guinea, Melbourne

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, tiltalt, for, narkotikasmugling
NRK - 13 juni 20 kl. 06:49

Australier dømt til døden i Kina

En australsk mann er dømt til døden i for narkotikalovbrudd i en domstol i Guangzhou i Kina etter anklager om narkotikasmugling. Domstolen i Guangzhou avsa dom i første instans for narkotikasmugling, ifølge det kinesiske nettstedet News.Ifing.

P4 - 31 juli 20 kl. 17:54

Tiltalt for drap på hund

En mann er tiltalt for å ha drept hunden sin i Førde i vinter. Mannen skal ifølge tiltalen har brukt en skarp gjenstand til å ta livet av hunden, og er tiltalt for grov overtredelse av dyrevelferdsloven- med strafferamme på tre års fengsel. Han er også tiltalt for brudd på våpenloven, melder NTB..

NRK - 18 mai 20 kl. 12:16

Tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er tiltalt for en rekke overgrep mot barn, blant dem barna til en tidligere samboer. Barnas mor er tiltalt for å ha medvirket til overgrepene. Mannen er også tiltalt for å ha chattet om overgrep og ha hatt overgrepsbilder av barn..

NRK - 27 juni 20 kl. 07:56

Lege tiltalt for rus på jobb

En overlege ved et sykehus på Østlandet er tiltalt for å ha injisert seg selv med anestesimiddel mens han hadde beredskapsvakt, melder Budstikka. Hendelsen skjedde i 2018. I september må mannen i retten, tiltalt for to brudd på helsepersonelloven..

NRK - 11 mai 20 kl. 14:18

To svensker tiltalt for bombing

To svensker er tiltalt i forbindelse med sprengningen av Skattestyrelsens kontor i København i august 2019. De to er tiltalt for ulovlig besittelse og anvendelse av en bombe og for overtredelse av den danske straffelovens paragraf om terrorisme..

NRK - 11 mai 20 kl. 11:18

Bestefar tiltalt for grove overgrep

En mann i 80-åra fra Nordland er tiltalt for overgrep mot to av sine barnebarn på 1980- og 90-tallet. Barna var ifølge tiltalen i 4–5-årsalderen. Mannen er tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år og incest.

NRK - 18 juli 20 kl. 07:37

Militæret tar over hamner

Presidenten i Mexico har overlate ansvaret for hamnene og grensestasjonane i landet til forsvaret. President Andres Manuel Lopez Obrador seier det er for å kjempe mot korrupsjon og narkotikasmugling..

NRK - 03 juni 20 kl. 16:02

Tiltalt for overgrep gjennom 14 år

En mann i 50-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mellom 2004 og 2018. I alt fem kvinner er fornærmet i saken, og den yngste var 12 da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen..

NRK - 04 juni 20 kl. 17:10

Tiltalt for overgrep mot born

Ein mann i 20-åra frå Sunnfjord er tiltalt for fleire seksuelle handlingar mot born, skriv Firda. Det er tre fornærma gutar i saka, som aktor meiner er blitt seksuelt krenka. Mannen er og tiltalt for å ha lagra overgrepsbilete og filmar på mobilen..

NRK - 11 juni 20 kl. 08:34

Tiltalt for voldtekt

En mann i 20-årene fra Arendal er tiltalt for voldtekt av tre kvinner. Ifølge tiltalen var den ene fornærmede ikke fylt 16 år, og mannen er derfor også tiltalt for seksuell omgang med et barn. Saken kommer opp i Aust-Agder tingrett i september..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..

NRK - 45 minutter siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 8 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 2 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 4 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 5 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 5 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt