NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 18:13

NRK - 10 Aug 19 kl. 03:35

Fem til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim for undersøkelser etter en utforkjøring på Byåsen. Like før klokken 03.30 meldte politiet at ulykken er mer alvorlig enn antatt. Først ble kun to av ungdommene tatt hånd om av ambulanse..
Les mer på NRK


Les mer om:
St, Trondheim, Byåsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, til, sykehus, etter, utforkjøring
P4 - 26 Aug 19 kl. 18:51

Til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene er sendt til sykehus etter at han veltet på motorsykkel på en parkeringsplass i Kvinesdal. Gutten var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

NRK - 18 Aug 19 kl. 10:26

Fem til sykehus etter trafikkulykke

Fem personer er fraktet til sykehus etter at en personbil og en varebil kolliderte på E39 i Jølster i Sogn og Fjordane. Én av de fem ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Det er ukjent skadeomfang, opplyser politiet..

NRK - 05 Jun 19 kl. 04:27

To til sykehus etter utforkjøring

En person er sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse, mens en annen er kjørt til Voss sykehus i ambulanse etter en utforkjøring på riksvei 7 i Eidfjord i Hordaland natt til onsdag. Begge to skal ha vært ved bevissthet etter ulykken..

NRK - 13 Apr 19 kl. 03:32

En til sykehus etter russeslagsmål

En person ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter slagsmål mellom flere russ i Sandefjord natt til lørdag. En person som var skadd, fikk tilsyn av helsepersonell på stedet, men ble senere kjørt til sykehus i Tønsberg..

NRK - 30 Jun 19 kl. 04:01

To til sykehus etter ATV-ulykke

To personer er kjørt til sykehus med skader etter en ATV -ulykke i Marnardal i Vest-Agder natt til søndag. Ifølge politiet i Agder var begge de to ved bevissthet da de ble kjørt til sykehus. Utover det er lite kjent foreløpig.

P4 - 02 Nov 19 kl. 07:39

Til sykehus etter ATV-ulykke

En mann er sendt til sykehus etter en ATV-ulykke i Arendal. Føreren havnet av veien og ut i grøfta og ble funnet av forbipasserende. Han var bevisst da den ble sendt til sykehus og skal ikke være alvorlig skadd.

P4 - 01 May 19 kl. 15:28

Kvinne til sykehus etter utforkjøring

En kvinne er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland på riksvei 41 i Kristiansand. Kvinnens tilstand er foreløpig uavklart. Politiet melder at det dreier seg om en singelulykke.

P4 - 08 Jul 19 kl. 16:40

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er kjørt til sykehus etter at en bil kjørte i grøfta ved Siljan i Telemark i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent, men alle tre var ved bevissthet etter ulykken..

NRK - 18 Apr 19 kl. 00:26

17-åring fløyet til sykehus

En 17 år gammel mopedist er fløyet til sykehus med luftambulanse etter kollisjon med en russebil i Askim onsdag kveld. Mopedisten er fløyet til Kalnes sykehus med blant annet smerter i armen. Skadeomfanget utover dette er ukjent..

P4 - 27 Sep 19 kl. 15:20

Ansatt til sykehus etter ulykke i verksted på Flisa

En mann i 60-årene er kjørt til sykehus etter å ha fått en aksling i hodet i et verksted på Flisa i Hedmark. Først ble det meldt om eksplosjon i en trykktank, men det stemmer ikke, ifølge politiet. Ulykken skjedde i forbindelse med høyt lufttrykk under en reparasjon av en henger til en lastebil.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Selger slått og ranet

En Erlik Oslo-selger er ranet av tre personer i Lakkegata. Selgeren er slått og sparket, og ble frastjålet penger og eiendeler. Politiet søker etter gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Anklager Morales for terrorisme

Bolivias innenriksminister Arturo Murillo, anklager eks-president Evo Morales for terrorisme og oppvigleri, ettersom han ba sine tilhengere om å opprettholde barrikadene og protestene i landet. Murillo har overlevert anklagen til påtalemyndigheten..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

NRK - 19 timer siden

Kritiske til å nekte koranbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 1 time siden

114 lastebiler fikk kjøreforbud

Statens vegvesen ga kjøreforbud til 114 tunge kjøretøy i kontroller på Svinesund og i Ørje denne uka, skriver NTB. – Det er meget alvorlig med tanke på trafikksikkerhet på norske vinterveier, sier Øyvind Grotterød i Vegvesenet..

NRK - 1 time siden

Ny kongekrabbe-razzia

Det har vært en ny politirazzia i forbindelse med ulovlig konkgekrabbe i Finnmark i ettermiddag, skriver Fiskeribladet. Aksjonen var mot et lokalt transportselskap i Tana, som mistenkes for transport av den ulovlige krabben..

NRK - 2 timer siden

Fengslet for frihetsberøvelse

En 18-åring og en 16-åring som er siktet for frihetsberøvelse, ble fredag varetektsfengslet i Oslo tingrett. 18-åringen i fire uker, 16-åringen i to uker, begge med brev - og besøkskontroll. 18-åringen erkjenner delvis straffskyld, ifølge forsvarer..

NRK - 3 timer siden

Trump: – De har ingenting

USAs president Donald Trump sier i et intervju på TV-kanalen Fox at han forventer at han ikke blir stilt for riksrett. – Demokratene har absolutt ingenting inkriminerende. Jeg tror det er veldig vanskelig å stille noen for riksrett da, sa Trump..

NRK - 4 timer siden

Kjæreste varetektsfengslet for drap

17 år gamle Wilma Andersson fra Uddevalla i Sverige har vært savnet siden torsdag i forrige uke. Nå er kjæresten til 17-åringen varetektsfengslet, mistenkt for drap, melder SVT..

NRK - 4 timer siden

Frykter for bekjempelsen av ebola

Økt voldsbruk i østlige Kongo setter arbeidet med å bekjempe ebolautbruddet på spill, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO). Situasjonen i området har forverret seg den siste tiden. Ebolautbruddet har så langt kostet over 2000 menneskeliv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt