NRK > Nyheter

Tuesday, 26 May, 10:43

NRK - 10 Aug 19 kl. 03:35

Fem til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim for undersøkelser etter en utforkjøring på Byåsen. Like før klokken 03.30 meldte politiet at ulykken er mer alvorlig enn antatt. Først ble kun to av ungdommene tatt hånd om av ambulanse..
Les mer på NRK


Les mer om:
St, Trondheim, Byåsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, til, sykehus, etter, utforkjøring
P4 - 26 Aug 19 kl. 18:51

Til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene er sendt til sykehus etter at han veltet på motorsykkel på en parkeringsplass i Kvinesdal. Gutten var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

NRK - 27 Jan 20 kl. 16:02

Frp vil ha omkamp om flere sykehus

Fremskrittspartiet vil ha omkamp om sykehus i Vest-Finnmark og på Nordmøre etter at helseministeren bestemte at Helgeland får to sykehus. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp vil ikke forsvare at store regioner blir uten sykehus..

P4 - 25 Mar 20 kl. 15:24

To til sykehus etter frontkollisjon

To personer er kjørt til sykehus etter en frontkollisjon mellom en personbil og en varebil ved Rolvsøy i Fredrikstad. Årsaken til ulykken er ukjent. Personene var ved bevissthet da de ble fraktet til sykehus..

P4 - 17 May 20 kl. 12:50

Til sykehus etter ulykke

En person er sendt til sykehus etter en båtulykke i Arendal i dag. Det var to personer om bord i båten, og begge kom seg i land. Skadeomfanget til den personen som er sendt til sykehus er ikke kjent..

NRK - 18 Aug 19 kl. 10:26

Fem til sykehus etter trafikkulykke

Fem personer er fraktet til sykehus etter at en personbil og en varebil kolliderte på E39 i Jølster i Sogn og Fjordane. Én av de fem ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Det er ukjent skadeomfang, opplyser politiet..

NRK - 05 Jun 19 kl. 04:27

To til sykehus etter utforkjøring

En person er sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse, mens en annen er kjørt til Voss sykehus i ambulanse etter en utforkjøring på riksvei 7 i Eidfjord i Hordaland natt til onsdag. Begge to skal ha vært ved bevissthet etter ulykken..

P4 - 26 Dec 19 kl. 17:20

Fløyet til sykehus etter ulykke

En person er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en ulykke på E6 ved Hamar i ettermiddag. Personen ble sittende fastklemt etter ulykken. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 23 Dec 19 kl. 00:25

Tre til sykehus etter E136-smell

Tre personer er fraktet til sykehus i Ålesund etter at to biler kjørte inn i hverandre på E136 Innfartsvegen like før midnatt. Det er store skader på begge bilene. Det er ikke kjent hvor skadet de tre som er kjørt til sykehus er..

NRK - 12 Dec 19 kl. 19:45

Enda en død etter sykehus-skyting

En kvinne døde torsdag av skuddskadene hun fikk i sykehus-skytingen i Tsjekkia, melder AFP. Kvinnen er det syvende offeret etter at en mann tirsdag begynte å skyte på et venterom på et sykehus i byen Ostrava. Gjerningsmann tok senere sitt eget liv..

NRK - 13 Apr 19 kl. 03:32

En til sykehus etter russeslagsmål

En person ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter slagsmål mellom flere russ i Sandefjord natt til lørdag. En person som var skadd, fikk tilsyn av helsepersonell på stedet, men ble senere kjørt til sykehus i Tønsberg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Hindra anleggsmaskin å kome på land

Aksjonistar hindra i dag anleggsmaskiner å kome i land på Haramsøya. Alle andre bilar fekk kome i land, men ikkje bilen med utstyr som skal brukast til vindkraftutbygging på Haramsøya. Det same skjedde førre veke..

NRK - 10 minutter siden

Parlamentsmedlem går av

Eit parlamentsmedlem i Storbritannia, Douglas Ross, går av frå stillinga si i protest mot oppførselen til Dominic Cummings, rådgjevar til statsminister Boris Johnson, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Regjeringa vil hente asylsøkarar

Regjeringspartia er samde om ei løysing for norsk deltaking i å hente ut asylsøkarar frå leirar i Hellas, men legg til at det kjem med eit førehald om at 8-10 andre europeiske land realiserer sine uttak frå leirane..

NRK - 45 minutter siden

Tonning Riise vil stemme i mot

Stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise frå Høgre vil stemme i mot si eiga regjering, og med det stemme for ei liberalisering av bioteknologilova i Stortinget tysdag. Det bekreftar han i ei melding til Dagbladet..

NRK - 45 minutter siden

Kafear opnar i Luxembourg

På onsdag kan folk i Luxembourg igjen gå på kafé og restaurant når landet byrjar å lette på koronarestriksjonane. Det vil også vere mogleg å gå i bryllaup og gravferder att..

NRK - 1 time siden

8915 fleire smitta i Russland

Russiske styresmakter melder om 8915 nye registrerte smittetilfelle av koronaviruset det siste døgnet. I tillegg har det vorte registrert 174 fleire dødsfall knytt til virusutbrotet i landet..

NRK - 1 time siden

Delvis gjenopning for transitt

Etter å ha vore stengd for transittpassasjerar sidan 25. mars, opnar flyplassen i Hongkong for noko slik trafikk neste veke. Det er venta nærare informasjon i løpet av tysdag.

NRK - 1 time siden

Ber om felles reisereglar i EU

Utanriksministeren i Spania, Arancha Golzalez, ber EU om å utarbeide felles reglar for reiser på tvers av landegrensene, melder nyheitsbyrået Reuters. Det kjem etter fleire land har varsla om at dei vil lette på innreisereglane..

NRK - 1 time siden

Legaliserer likekjønna ekteskap

Costa Rica vart tysdag det fyrste sentralamerikanske landet som legaliserer likekjønna ekteskap, melder nyheitsbyrået AFP. Det var i utgangspunktet planlagd ein stor fest i samband med lovendringa, men denne er moderert på grunn av koronaviruset..

NRK - 1 time siden

Noreg opprettar ambassade i Kongo

Noreg aukar engasjementet sitt i Den demokratiske republikken Kongo og opprettar ein ambassade i Kinshasa, skriv Utanriksdepartementet i ei pressemelding..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt