P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 17:03

P4 - 01 Apr 20 kl. 23:07

Fem pågrepet for drapsforsøk

Fem menn ble i går pågrepet for drapsforsøk i Oslo.
Det opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid på Twitter i kveld.
Fire er siktet i for drapsforsøk på Torshov 20. mars der to personer ble alvorlig skadet etter et slagsmål. Den siste er siktet for drapsforsøk på Grønland i fjor..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Grete Lien Metlid, Twitter, Torshov, Grønland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, pågrepet, for, drapsforsøk
NRK - 3 timer siden

Tre pågrepet for drapsforsøk i Oslo

Den tredje mannen som har vært siktet for et drapsforsøk i Osterhaus' gate i Oslo 11. mars, ble pågrepet i pinsen. Det skal dreie seg om en mann i 20-årene.

P4 - 3 timer siden

Ny person pågrepet for drapsforsøk

Ytterligere en person er pågrepet for drapsforsøket i Osterhaus' gate i Oslo i mars. Dermed er tre personer pågrepet i saken, etter at en mann i 30-årene ble knivstukket. Offeret fikk livreddende behandling på sykehus, men er nå utskrevet..

NRK - 02 Feb 20 kl. 09:05

To personer siktet for drapsforsøk

To personer er pågrepet i natt for drapsforsøk etter at de knivstakk en person ved Linderud T-banestasjon i Oslo lørdag kveld. Mannen som er knivstukket er alvorlig skadd, sier Politiet til NRK.

NRK - 05 Apr 20 kl. 23:43

To siktet for drapsforsøk på Jæren

En mann er skadd etter å ha blitt knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk, ifølge politiet i Sør-Vest. Mannen er fraktet til sykehus med uavklarte stikkskader..

P4 - 02 Feb 20 kl. 09:16

Siktet for drapsforsøk

To personer er nå pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket ved Linderud T-banestasjon i Oslo sent i går kveld. Mannen er alvorlig skadd, var stukket både i ansiktet og i lysken. Noe motiv for knivstikkingen er ikke klarlagt..

P4 - 24 Feb 20 kl. 05:16

Siktet for drapsforsøk

I Sandviken midt i Sverige er en syklist siktet for drapsforsøk etter en krangel med en bilist. Ifølge politiet oppsto det en krangel mellom partene da syklisten skal ha stukket bilisten med et ukjent våpen. Sjåføren skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

NRK - 17 Feb 20 kl. 15:05

Siktet for drapsforsøk på pub

En person er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en person ble forsøkt knivstukket på en pub på Flisa i Innlandet. Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag, opplyser politiet i en pressemelding..

Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 23:48

Fem menn pågrepet for drapsforsøk i Oslo

Oslo-politiet pågrep tirsdag fem menn, opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid. Fire er siktet i forbindelse med en drapsforsøkssak på Torshov 20. mars..

NRK - 28 Apr 20 kl. 19:00

To fengslet for drapsforsøk i Oslo

To personer er varetektsfengslet, siktet for drapsforsøk ved Lofsrud skole i Oslo i påsken. Det melder NTB. De to ble pågrepet av politiet på søndag.

NRK - 10 Jan 20 kl. 15:03

Siktet for drapsforsøk på medfange

En person ble torsdag pågrepet og siktet for vold og drapsforsøk mot en medfange i Hedmark fengsel på Ilseng i Stange sør for Hamar. Den innsatte stakk ifølge politiet en annen innsatt med kniv mot bryst og hode..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Vedtar utvidet åpningstid for Vimonopolet

Frp vil i dag sikre flertall på Stortinget for å utvide åpningstiden på Vinmonopolet fra klokken 10 til 16 på lørdager. Regjeringen har foreslått endringen og vist til at handlemønsteret i befolkningen har endret seg, og at endringen vil løse hverdagsproblemer. I dag kan Vinmonopolet ha åpent mellom 8.

P4 - 15 minutter siden

VG: - Hagen har sendt melding til motpart

Drapssiktede Tom Hagen skal sist fredag ha sendt en kodet bitcoin-melding til den angivelige motparten i Lørenskog-forsvinningen. Ifølge VG skal Hagen ha skrevet at han bekrefter at han vil betale et løsepengekrav. Hans forsvarer Svein Holden bekrefter meldingen, og sier de håper nå at den vil bli besvar.

P4 - 15 minutter siden

Til angrep på guvernør og CNN-anker

President Donald Trump går til kraftig angrep mot New Yorks guvernør Andrew Cuomo og hans bror, Christopher Cuomo, som er nyhetsanker i CNN. Trump viser til opptøyene i delstaten, og sier byen i går gikk tapt til plyndrere, bøller, det radikale venstre og andre former for lavpanner og avskum. Presidenten avslutter med å si at CNN har dårlige seertall..

P4 - 1 time siden

Instagram fylles av svarte bilder

Instagram-brukere verden legger nå ut svarte bilder for å markere og vise sin avsky mot rasisme og politivold. Flere har også lagt ut svarte bilder på Snapchat og på Facebook. Aksjonen kommer som et svar på dødsfallet til mørkhudede George Floyd i USA.

P4 - 45 minutter siden

- Trenger en leder som gjenkjenner smerten

USA trenger en leder som anerkjenner smerten mange i de afroamerikanske miljøene nå opplever. Det sa Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden, under en tale i Philadelphia for kort tid siden. Der gikk han til angrep president Donald Trumps håndtering av den sivile uroen som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd..

P4 - 1 time siden

Slipper likevel ikke karantene på fritiden

Nordmenn som reiser på jobbreiser i Norden må likevel i karantene i ti dager på fritiden. Fredag åpnet regjeringen for å droppe karantene for jobbreisende i Norden fra 1. juni.

P4 - 1 time siden

15.000 færre arbeidssøkende

Det ble ved utgangen av mai registrert 15.300 færre arbeidssøkende i landet. Det viser nye tall fra Nav.

P4 - 1 time siden

Siktet for voldtekt

En mann i 20-årene er siktet for å ha voldtatt en jevnaldrende kvinne i Kongsvinger sentrum i helgen. Politiet opplyser at den mistenkte ble pågrepet lørdag, samme dag som den angivelige voldtekten fant sted i en leilighet. Mannen nekter straffskyld..

P4 - 1 time siden

Må skjerpe fokuset for å forhindre ulykker

Det må legges enda bedre til rette for gående og syklende langs norske veier. Det sier statssekretær i Samferdselsdepartementet Ingelin Noresjø. I fjor ble 19 myke trafikanter drept på norske veier, ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå.

P4 - 1 time siden

Flere ulver i Skandinavia

Antall registrerte ulver i Skandinavia øker. Bestanden ble i vinter regnet ut til å være rundt 450 individer. Det er en økning på 70 fra forrige vinter, viser tall fra Rovdata.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt