NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:34

NRK - 11 Feb 19 kl. 11:19

Fem pågrepet etter narkobeslag

Fem personer er pågrepet etter en omfattende etterforskning av et narkotikanettverk i Nordland. NRK erfarer at det er beslaglagt rundt 14 kilo amfetamin i Lofoten, og åtte kilo på Sortland før jul. Politiet vil ikke kommentere størrelsen på beslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, NRK, Lofoten, Sortland

Dele artikeln

92 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, pågrepet, etter, narkobeslag
NRK - 12 Dec 18 kl. 01:20

To pågrepet etter knivstikking

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld. Politiet melder om pågripelsen på Twitter klokken 1 natt til onsdag. De to som er pågrepet, er fra distriktet..

NRK - 04 Dec 18 kl. 15:27

To pågrepet etter brann

Ytterligere en person er pågrepet etter brannen i en boligblokk på Lund i Kristiansand natt til tirsdag. Det skriver Fædrelandsvennen. En annen person ble pågrepet tidligere i dag.

NRK - 15 Oct 18 kl. 13:14

Fem pågrepet etter migrantulykke

Politiet i Tyrkia har pågrepet fem personer i forbindelse med lastebilulykken der 22 migranter ble drept. Blant de pågrepne er tre syriske statsborgere. Den tyrkiske sjåføren som overlevde ulykken er også pågrepet..

Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 09:50

Politiaksjon avslørte rekordstort narkobeslag og bestillingsdrap

Politiet har rullet opp den største narkotikasaken i Lofoten og Vesterålen noen gang. Det er også avdekket bestilling av drap i den samme saken..

NRK - 30 Nov 18 kl. 03:21

Pågrepet etter Alabama-skyting

En 20 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak kjøpesenterskytingen i Alabama forrige torsdag, hvor politiet skjøt og drepte feil mann. Erron Martez Dequan Brow ble pågrepet i Georgia og er siktet for mordforsøk etter skytingen i Hoover..

NRK - 26 Nov 18 kl. 20:26

Pågrepet etter hyttebranner

En mann er pågrepet etter to hyttebranner på Hvaler i Østfold mandag kveld. Vedkommende, som hadde blitt bortvist fra stedet ved den første brannen, ble pågrepet på stedet i nærheten av den andre brannen, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 22 Dec 18 kl. 08:59

Mann pågrepet etter boligbrann

En mann er pågrepet, mistenkt for ildspåsettelse etter en boligbrann i Skien i natt. En beboer fikk i seg en del røyk og en brannmann ble lettere skadd. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen.

NRK - 05 Jan 19 kl. 17:45

Kreml: Russer pågrepet av USA

En russisk statsborger ble pågrepet av amerikanske myndigheter dagen etter at Paul Whelan ble pågrepet i Moskva, sier det russiske utenriksdepartementet. Pågripelsen skjedde ifølge Russland r på Nord-Marianene, en amerikansk øygruppe i Stillehavet..

Klartale - 12 Dec 18 kl. 10:38

Fem pågrepet etter angrepet i Strasbourg

Fransk politi har pågrepet fem personer. Det er etter skytingen på et julemarked..

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 06:02

To tenåringer pågrepet etter ran i Oslo

To mistenkte er pågrepet etter at en mann i 60-årene ble slått og ranet ved Frognerparken i Oslo. Politiet ser etter flere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 45 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt