NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:08

NRK - 11 Feb 19 kl. 11:19

Fem pågrepet etter narkobeslag

Fem personer er pågrepet etter en omfattende etterforskning av et narkotikanettverk i Nordland. NRK erfarer at det er beslaglagt rundt 14 kilo amfetamin i Lofoten, og åtte kilo på Sortland før jul. Politiet vil ikke kommentere størrelsen på beslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, NRK, Lofoten, Sortland

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, pågrepet, etter, narkobeslag
NRK - 12 Dec 18 kl. 01:20

To pågrepet etter knivstikking

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld. Politiet melder om pågripelsen på Twitter klokken 1 natt til onsdag. De to som er pågrepet, er fra distriktet..

NRK - 04 Dec 18 kl. 15:27

To pågrepet etter brann

Ytterligere en person er pågrepet etter brannen i en boligblokk på Lund i Kristiansand natt til tirsdag. Det skriver Fædrelandsvennen. En annen person ble pågrepet tidligere i dag.

NRK - 17 Mar 19 kl. 01:07

Mann pågrepet etter mafiadrap

Politiet har pågrepet en mann etter at den beryktede mafiabossen Francesco «Franky boy» Cali ble skutt og drept. En 24-åring ble pågrepet i New Jersey, sier New York-politiet..

NRK - 30 Mar 19 kl. 01:01

Fem pågrepet etter massakre i Mali

Fem menn er pågrepet, mistenkt for å ha vært blant angriperne som sto bak en massakre på mer enn 160 mennesker Mali for en uke siden. De fem pågrepne var såret og var på sykehus sammen med overlevende etter massakren da de ble pågrepet..

Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 09:50

Politiaksjon avslørte rekordstort narkobeslag og bestillingsdrap

Politiet har rullet opp den største narkotikasaken i Lofoten og Vesterålen noen gang. Det er også avdekket bestilling av drap i den samme saken..

NRK - 15 Oct 18 kl. 13:14

Fem pågrepet etter migrantulykke

Politiet i Tyrkia har pågrepet fem personer i forbindelse med lastebilulykken der 22 migranter ble drept. Blant de pågrepne er tre syriske statsborgere. Den tyrkiske sjåføren som overlevde ulykken er også pågrepet..

NRK - 17 Mar 19 kl. 04:57

Tre menn pågrepet etter mulig ran

Politiet har i natt pågrepet tre menn etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo i går kveld. Ingen kom til skade under ranet. De mistenkte gjerningsmennene ble pågrepet på forskjellige steder rundt om i byen, ifølge NTB..

NRK - 30 Nov 18 kl. 03:21

Pågrepet etter Alabama-skyting

En 20 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak kjøpesenterskytingen i Alabama forrige torsdag, hvor politiet skjøt og drepte feil mann. Erron Martez Dequan Brow ble pågrepet i Georgia og er siktet for mordforsøk etter skytingen i Hoover..

NRK - 15 Mar 19 kl. 05:35

Fire pågrepet på New Zealand

Newzealandsk politi opplyser at fire personer er pågrepet etter to skyteepisoder i byen Christchurch. Tre menn og en kvinne er pågrepet, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 26 Nov 18 kl. 20:26

Pågrepet etter hyttebranner

En mann er pågrepet etter to hyttebranner på Hvaler i Østfold mandag kveld. Vedkommende, som hadde blitt bortvist fra stedet ved den første brannen, ble pågrepet på stedet i nærheten av den andre brannen, opplyser Øst politidistrikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 2 timer siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt