NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:34

NRK - 11 Feb 19 kl. 11:19

Fem pågrepet etter narkobeslag

Fem personer er pågrepet etter en omfattende etterforskning av et narkotikanettverk i Nordland. NRK erfarer at det er beslaglagt rundt 14 kilo amfetamin i Lofoten, og åtte kilo på Sortland før jul. Politiet vil ikke kommentere størrelsen på beslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, NRK, Lofoten, Sortland

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, pågrepet, etter, narkobeslag
Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 07:14

Fire briter pågrepet i Kina

Fire briter er pågrepet i Jiangsu-provinsen i Kina, bekrefter den britiske ambassaden i Beijing. Pågripelsene knyttes til et narkobeslag..

NRK - 12 Jul 19 kl. 06:25

Briter pågrepet i Kina

Fire briter er pågrepet i Jiangsu-provinsen i Kina, bekrefter den britiske ambassaden i Beijing. Det skriver NTB. Pågripelsene knyttes til et narkobeslag.

NRK - 12 Jul 19 kl. 07:24

Fire briter pågrepet i Kina

Fire briter er pågrepet i Jiangsu-provinsen i Kina, bekrefter den britiske ambassaden i Beijing. Det skriver NTB. Pågripelsene knyttes til et narkobeslag.

P4 - 16 May 19 kl. 13:42

Pågrepet etter knivstikking

En mann er nå pågrepet etter at en person ble knivstukket i Brugata i Oslo i dag tidlig. Han ble pågrepet i en leilighet nå i ettermiddag, melder politiet. Personen som ble stukket er alvorlig skadet..

P4 - 20 Jul 19 kl. 19:16

Pågrepet etter butikkran

En kvinne er nå pågrepet etter at en dagligvarebutikk ble ranet med kniv i Sandnes i kveld. Kvinnen, som skal være rundt 30 år gammel, stakk fra stedet, men ble pågrepet i nærheten av butikken etter kort tid. Ingen av de ansatte på butikken ble fysisk skadet..

NRK - 12 Dec 18 kl. 01:20

To pågrepet etter knivstikking

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld. Politiet melder om pågripelsen på Twitter klokken 1 natt til onsdag. De to som er pågrepet, er fra distriktet..

P4 - 22 Apr 19 kl. 23:06

Tre pågrepet etter vold

Ytterligere en mann er nå pågrepet, etter at en mann i 20-årene ble slått flere ganger med en hammer i Strand i Rogaland natt til i dag. Fra før var to menn i 20-årene pågrepet, siktet for grov kroppsskade. Den tredje mannen som er pågrepet er siktet for medvirkning til dette.

NRK - 04 Dec 18 kl. 15:27

To pågrepet etter brann

Ytterligere en person er pågrepet etter brannen i en boligblokk på Lund i Kristiansand natt til tirsdag. Det skriver Fædrelandsvennen. En annen person ble pågrepet tidligere i dag.

P4 - 21 May 19 kl. 21:20

Pågrepet etter knivtrusler

To personer er pågrepet etter at politiet i Oslo fikk melding om at en person var truet med kniv i en leilighet på Grünerløkka. De to ble pågrepet i det de førsøkte å løpe fra stedet. Fem andre personer befant i leiligheten.

NRK - 03 Aug 19 kl. 23:01

En person pågrepet etter skyting

En person er pågrepet, mistenkt for å ha stått bak skytingen på et kjøpesenter i El Paso. Et ukjent antall ofre er drept, opplyser politiet i byen og avkrefter tidligere meldinger om at tre personer var pågrepet etter skyteepisoden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 45 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 1 time siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 1 time siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 3 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 3 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 3 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt