NRK > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:24

NRK - 22 Aug 19 kl. 20:13

Fem bekreftet døde etter lynnedslag

Minst fem personer er nå bekreftet omkommet, deriblant to barn, etter en rekke lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia. Over 30 personer ble skadd. Én person døde på den slovakiske siden av fjellområdet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tatrafjellene, Polen, Slovakia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, bekreftet, døde, etter, lynnedslag
NRK - 27 Dec 19 kl. 04:55

Ni bekreftet døde etter flystyrt

Ni personer er bekreftet omkommet etter at fly styrtet i Kasakhstan natt til fredag. Det bekrefter myndighetene i landet, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 07 Jan 20 kl. 15:22

Én bekreftet død etter jordskjelv

En 73 år gammel mann er bekreftet omkommet etter jordskjelvet i Puerto Rico. Mannen døde da en vegg raste ned over ham Åtte andre er meldt skadd i skjelvet.

NRK - 25 Aug 19 kl. 17:58

Syv bekreftet døde etter flykrasj

Syv personer er nå bekreftet døde, inkludert to barn, etter at et helikopter og et småfly kolliderte på den spanske øya Mallorca i dag, ifølge myndighetene. To av de omkomne var om bord i flyet og fem i helikopteret, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 14 May 19 kl. 03:22

Fem bekreftet døde etter flyulykke

Fem personer er bekreftet omkommet og en er fortsatt ikke gjort rede for etter flyulykken i Alsaska i USA, melder NBC News. Totalt 14 passasjerer var om bord i de to flyene som kolliderte mandag..

P4 - 03 Sep 19 kl. 05:40

25 bekreftet døde etter båtbrann

25 personer er nå bekreftet døde etter båtbrannen i California i går. Det opplyser den amerikanske kystvakten nå. Ni personer er fremdeles savnet, mens fem personer overlevde brannen.

NRK - 28 Jul 19 kl. 00:19

Bekreftet omkommet etter drukning

En mann er bekreftet omkommet etter at han ble funnet i vannet i Åmot i Buskerud. Ifølge politiet var en mann meldt savna fra samme område av kamerater han gikk tur med..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 07:34

Politiet: En person bekreftet død etter trafikkulykke i Oppland

En person er bekreftet død og to personer er brakt til sykehus etter en trafikkulykke på riksvei 4 ved Gjøvik. Situasjonen på stedet beskrives som kaotisk..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 05:37

Elleve bekreftet døde etter tyfon på Filippinene

Elleve personer er bekreftet omkommet etter at den kraftige tyfonen Kammuri traff fastlandet på Filippinene sent mandag..

NRK - 14 May 19 kl. 03:22

Fem bekreftet døde etter flystyrt

Fem personer er bekreftet omkommet og en er fortsatt ikke gjort rede for etter flyulykken i Alsaska i USA, melder NBC News. Totalt 14 passasjerer var om bord i de to flyene som kolliderte mandag..

NRK - 27 Nov 19 kl. 18:51

27 bekreftet omkommet i Albania

Redningsarbeidere leter etter overlevende i ruinene etter jordskjelvet i Albania. Samtidig stiger dødstallene, og minst 27 personer er bekreftet omkommet. Kystbyene Durrës og Thumane ble hardest rammet av skjelvet, natt til tirsdag denne uken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Høy hastighet på E6

I løpet av en periode på to timer i natt gjorde oslopolitiet åtte førerkortbeslag på grunn av høy hastighet..

NRK - 10 minutter siden

Gir økt risiko for tidlig død

Personer med diagnosen cøliaki har større risiko for å dø tidligere enn folk uten sykdommen, viser forskning fra Sverige og USA. Cøliaki er en kronisk sykdom som gir en helseskadelig intoleranse for gluten, et protein som finnes i flere kornsorter..

NRK - 30 minutter siden

To menn pågrepet etter biljakt

I Oslo er to unge menn pågrepet etter en biljakt i forbindelse med en stjålet bil ved Majorstuen i Oslo. De to pågrepne er sendt til sykehus og legevakt. Politiet ble oppmerksom på den stjålne bilen like etter klokken 6 torsdag..

NRK - 30 minutter siden

Over 1,5 million tilfeller globalt

Det er nå over 1,5 million tilfeller av koronaviruset i verden, ifølge en opptelling gjennomført av nyhetsbyrået AFP..

NRK - 45 minutter siden

Nesten 129.000 nordmenn reiste hjem

Opp mot 129.000 nordmenn reiste hjem til Norge fra utlandet, etter koronakrisens utbrudd i Norge og verden. Det viser data fra de store norske mobiloperatørene.

NRK - 1 time siden

Korona-app kan komme etter påske

Folkehelseinstituttets nye smitte-app vil gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter. Ved hjelp av GPS og bluetoothsignaler, skal den spore nordmenns bevegelser. Etter planen er den klar over påske..

NRK - 1 time siden

Korona-app kommer etter påske

Folkehelseinstituttets nye smitte-app vil gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter. Ved hjelp av GPS og bluetoothsignaler, skal den spore nordmenns bevegelser. Etter planen er den klar over påske..

NRK - 1 time siden

Advarer om mulig fattigdomskrise

Hjelpeorganisasjonen Oxfam mener en halv milliard mennesker kan ende i fattigdom dersom ikke verdens ledere enes om en redningspakke. De advarer om at den økonomiske krisen forårsaket av koronapandemien kan sette kampen mot fattigdom tilbake i tid..

NRK - 1 time siden

Har nådd urfolk i Amazonas

Det første tilfellet av koronasmitte er påvist hos Yanomami-folket i Amazonas, bekrefter brasilianske myndigheter, som sier de er svært bekymret. Urfolket er kjent for å leve isolert og er svært utsatt for fremmede sykdommer..

NRK - 2 timer siden

Studie: Kom til New York fra Europa

Nye studier viser at koronasmitten trolig ble brakt til New York av reisende fra Europa flere uker før det første tilfellet ble påvist, skriver New York Times. To ulike forskningsmiljøer har studert ulike genanalyser og kommet til like konklusjonene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt