P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 14:42

P4 - 20 Oct 19 kl. 11:11

Fem alvorlig skadet

Sju personer er hentet av ambulanse og luftambulanse etter trafikkulykken på E39 i Volda kommune i formiddag.
Fem personer er alvorlig skadet, og to lettere skadet etter frontkollisjonen.
Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det var svært glatt på stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
E39, Volda

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, alvorlig, skadet
NRK - 07 Sep 19 kl. 13:28

Alvorlig skadet i crossulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder. Det drives livreddende hjelp på stedet, opplyser politiet..

P4 - 06 Aug 19 kl. 20:40

Alvorlig skadet i ras

En mann er alvorlig skadet etter å ha fått en stor stein i hodet da han gikk fjelltur i Lofoten i ettermiddag. Det opplyser Nordlandssykehuset til VG. Det har trolig gått et ras der mannen var.

P4 - 25 Jul 19 kl. 12:17

Motorsyklist alvorlig skadet

En mann er alvorlig skadet etter en motorsykkelulykke på E16 ved Hønefoss i formiddag. Motorsyklisten skal ha sklidd og kollidert med autovernet og så havnet i grøften. Mannen er fløyet til sykehus med luftambulse..

NRK - 07 Aug 19 kl. 16:18

Syklist alvorlig skadet

En syklist er alvorlig skadet etter et sammenstøt mellom bil og sykkel på Nesbru i Asker, opplyser politiet. Ambulanse er på stedet..

P4 - 07 Aug 19 kl. 16:22

Syklist alvorlig skadet

En syklist er alvorlig skadet etter å ha kollidert med en bil i Asker i ettermiddag. Han får behandling av ambulansepersonell på stedet. Politiet er i kontakt med vitner..

NRK - 31 Aug 19 kl. 21:20

Alvorlig skadet i helikopterulykke

Personen som er fraktet til sykehus etter helikopterulykken i Alta er alvorlig skadet. Det pågår fortsatt et søk etter den savnede. Fire personer mistet livet..

NRK - 09 Aug 19 kl. 04:52

Ikke alvorlig skadet

Mannen som meldte fra om at han ble knivstukket på Rjukan i Telemark natt til fredag, er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet..

NRK - 20 Aug 19 kl. 20:04

Alvorlig skadet på motocrossbane

En mann i 70-årene er alvorlig skadet og hentet med luftambulanse etter en ulykke på en motocrossbane like utenfor Notodden..

P4 - 07 Sep 19 kl. 13:26

Alvorlig skadet i cross-ulykke

En person er alvorlig skadet etter at en crossmotorsykkel veltet i Vennesla i Vest-Agder i ettermiddag. Politiet opplyser at det drives livreddende førstehjelp på stedet. Flere detaljer om ulykken er ikke kjent..

VG - 29 Jul 19 kl. 18:03

Kollisjon i Hallingdal: Fem personer alvorlig skadet

Fire biler har kollidert på riksvei 7 ved Torpomoen i Ål mandag ettermiddag. Fem personer er alvorlig skadet, mens to andre er fraktet til sykehus med lettere skader..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Eksplosjon på skole i Sverige

En person er kjørt til sykehus etter en eksplosjon på en skole i Helsingborg i Sverige rundt klokken ett i dag. Personen skal ikke være alvorlig skadet, melder SVT. Politiets bombegruppe er på vei til stedet for å undersøke at det ikke er flere gjenstander som kan eksplodere.

P4 - 15 minutter siden

Jehovas vitner beholder statsstøtten

Jehovas vitne får beholde statsstøtten selv om medlemmene i trossamfunnet ikke får stemme ved valg. Fylkesmannen i Oslo og Viken har konkludert med at det ikke er et juridisk holdbart grunnlag for å trekke statsstøtten tilbake, melder Dagbladet. Da det ble kjent i høst at medlemmer blir ekskludert om de stemmer, ba barne- og familieministeren Fylkesmannen vurdere statstøtten..

P4 - 30 minutter siden

Arbeidstilsynet: - Alvorlig at ledere ikke blir mer bevisste

- Nå må ledere ta ansvar og sette seksuell trakassering på dagsorden. Det er den klare oppfordringen fra direktør Trude Vollheim i Arbeidstilsynet. En ny undersøkelse Kantar har gjort for NHO viser at 8 av 10 spurte mener ledelsen har for lite fokus på seksuell trakassering opp mot julebordsesongen..

P4 - 30 minutter siden

- Et svik fra de folkevalgte

Det er de folkevalgte på Stortinget som har sviktet når togtilbudet er så dårlig som i dag. Det sier leder i Pendlerforeningen, Willy Frantzen. I en fersk undersøkelse fra Vy faller kundenes tilfredshet som en stein på samtlige av landets togstrekninger..

P4 - 1 time siden

Fikk tilbud om helsehjelp drapsdagen

Politiet ble varslet om den 27 år gamle mannen som er siktet for knivdrap i Florø i Sogn og Fjordane natten før drapet skjedde. Han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, og eieren ringte politiet. Politiet skal så ha varslet den lokale legevakten, melder Bergens Tidende.

P4 - 1 time siden

Utsetter åpningen av Nasjonalmuseet

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt. I følge NTB blir det nå ikke åpnet før våren 2021. Etter planen skulle det åpnet for publikum til neste år.

P4 - 1 time siden

Jordskredfare på Østlandet

Det er jordskredfare for deler av Østlandet nå, Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå. Det ventes mye nedbør, opp mot 40 millimeter i døgnet fram til tirsdag. Samtidig skal temperaturene stige så det blir regn og snøsmelting.

P4 - 1 time siden

Ungdomsskole evakuert

387 elever ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold ble evakuert i ettermiddag etter at flere fikk pustebesvær. Opp mot 200 elever skal ha fortalt om ubehagelig lukt og svie i øynene og de sjekkes av helsepersonell og lege. Politiet undersøker om det kan være pepperspray eller CS-gass som er utløst..

P4 - 2 timer siden

Kunnskapsministeren: - Største endring på 13 år

Mer praktisk arbeid, digital dømmekraft, læring om 22. juli og kildekritikk. Det er bare noen av temaene i de nye læreplanene, som kunnskapsminister Jan Tore Sanner lanserte i formiddag.

P4 - 2 timer siden

Elever ble bedt om å heie på Vedum

Elevene ved Brønnøysund videregående skole ble bedt om å heie på Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum da han kom på besøk. Rektor sendt ut en sms til elevene der det sto at det er kjempeviktig at han klappes inn og at ingen buer siden Vedum er en av skolens støttespillere. Dette har fått blant annet Rød Ungdom til å reagere.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt