P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:18

P4 - 20 Oct 19 kl. 11:11

Fem alvorlig skadet

Sju personer er hentet av ambulanse og luftambulanse etter trafikkulykken på E39 i Volda kommune i formiddag.
Fem personer er alvorlig skadet, og to lettere skadet etter frontkollisjonen.
Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det var svært glatt på stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
E39, Volda

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, alvorlig, skadet
P4 - 16 Mar 20 kl. 21:31

Alvorlig skadet etter slagsmål

En person er alvorlig skadet og en er lettere skadet etter et masseslagsmål med kniv på Tøyen i Oslo i kveld. De skadde har kuttskader, opplyser politiet. En person er pågrepet, mistenkt for å ha skadet en eller flere personer..

P4 - 11 Mar 20 kl. 21:18

Alvorlig skadet i ran

En person er alvorlig skadet etter et ran i Oslo. Mannen ble funnet med stikkskader. Politiet jobber nå med teknisk og taktisk etterforskning.

NRK - 07 Sep 19 kl. 13:28

Alvorlig skadet i crossulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder. Det drives livreddende hjelp på stedet, opplyser politiet..

NRK - 03 Jan 20 kl. 14:55

En alvorlig skadet i knivstikking

Fransk politi har skutt og drept en mann som angrep flere personer med kniv i en offentlig park i byen Villejuif. En av de som ble knivstukket er alvorlig skadet..

P4 - 06 Aug 19 kl. 20:40

Alvorlig skadet i ras

En mann er alvorlig skadet etter å ha fått en stor stein i hodet da han gikk fjelltur i Lofoten i ettermiddag. Det opplyser Nordlandssykehuset til VG. Det har trolig gått et ras der mannen var.

P4 - 24 May 20 kl. 20:33

Alvorlig skadet i traktorvelt

En person er alvorlig skadet etter at traktoren han kjørte veltet på Biristrand i Innlandet i kveld. Sjåføren er sendt til sykehus for behandling. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

P4 - 25 Jul 19 kl. 12:17

Motorsyklist alvorlig skadet

En mann er alvorlig skadet etter en motorsykkelulykke på E16 ved Hønefoss i formiddag. Motorsyklisten skal ha sklidd og kollidert med autovernet og så havnet i grøften. Mannen er fløyet til sykehus med luftambulse..

P4 - 18 Jan 20 kl. 07:21

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 03 Mar 20 kl. 14:40

Kvinne alvorlig skadet i ulykke

En kvinne i 70-årene er alvorlig skadet etter en bilulykke i Trøndelag. Hun er nå fløyet med helikopter til St.Olavs hospital.

NRK - 11 Mar 20 kl. 21:09

Mann alvorlig skadet i ran

En mann er alvorlig skadet etter det politiet tror er et ran i Oslo sentrum. Han ble funnet med stikkskader. Ingen er foreløpig pågrepet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Alvorlig skadd etter ulykke

En motorsyklist er livstruende skadd skadet etter en kollisjon med en bil og en MC på Reshjemsvegen mellom Notodden og Bø. Det skriver Telemarksavisa. Bakgrunnen for ulykken er uklar..

P4 - 1 time siden

Biden ut mot rasisme

Joe Biden, som ligger an til å bli demokratenes presidentkandidat, mener USA nå må ta et oppgjør med systematisk rasisme i landet. Det brutale pågripelsen som førte til at afroamerikaneren George Floyd døde i Minneapolis, har utløst voldsomme demonstrasjoner mot politivold og rasisme i USA. Fire politimenn har fått sparken, og en av dem er siktet for forsettlig drap..

P4 - 30 minutter siden

Oftere ute enn før

Folk i Oslo har brukt naturen tre ganger mer i koronakrisen enn til vanlig. Det viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning ved hjelp av mobile sporingsdata i treningsappen Strava. Undersøkelsen viser økning i løping, fotturer og sykling.

P4 - 1 time siden

Kraftig brann i rekkehus

Det brenner nå kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo. Det er fare for at det kan spre seg og store brannmannskaper jobber nå med å få kontroll på brannen. Beboere blir nå evakuert og politiet tror de har kontroll på alle som har vært i boligene.

P4 - 1 time siden

Flere vil endre reisevanene

Flere nordmenn sier de vil endre reisevanene sine permanet etter koronakrisen. I en undersøkelse Norstat har utført for Vy svarer 15 prosent at de vil forandre reisemåte for godt. Samtidig svarer én av fem som pleide å reise kollektivt til og fra jobb, at de ikke gjør det lenger, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Kullkraftverket i Longyearbyen på Svalbard slapp ut rekordmye karbondioksid i fjor. Kraftverket slapp ut 77.000 tonn Co2, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot kosttilskudd

Mattilsynet advarer nå mot at kosttilskuddet Muscletech fra USA kan føre til leversvikt og dødsfall. Flere norske forbrukere har bestilt produktet fra utenlandske nettsider, opplyser tilsynet..

P4 - 2 timer siden

Tror pandemien gir klimaeffekt

To av tre nordmenn tror koronapandemien vil redusere de globale klimautfordringene på kort sikt. Det viser en undersøkelse fra Opinion, melder NTB. Men over halvparten av de spurte mener viruset ikke vil ha en langvarig effekt på klimaet.

P4 - 3 timer siden

Digitalbruk har skutt i været

Flere nordmenn bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien brøt ut. 92 prosent av de spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester nå mot 78 prosent før utbruddet. Samtidig svarer rundt 80 prosent av førstegangsbrukerne at de vil opprettholde sine digitale vaner etter at samfunnet åpner igjen..

P4 - 3 timer siden

Frp vil ha ølsalg på bensinstasjoner

Frp fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og i kiosker. Partiet vil ha flere lettelser på norske alkohollover, skriver Vårt Land. Helsetalskvinne Åshild Bruun-Gundersen mener kommunene selv vil være i stand til å finne ut hvor det kan selges øl..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt