E24 > Økonomi

Mandag, 06 Juli, 01:20

E24 - 15 okt. 19 kl. 06:11

Fellesforbundet vil kjempe mest for buss, hotell og restaurant og tekstil

Lønnsoppgjøret sto på timeplanen for Fellesforbundets landsmøte mandag. Der ble det klart hvilke lavlønnsbransjer som vil få mest oppmerksomhet i neste runde..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fellesforbundets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fellesforbundet, vil, kjempe, mest, for, buss, hotellog , restaurant, og tekstil
P4 - 06 aug. 19 kl. 05:46

Tror Ap snur om EØS-krav

Flere topper i Fellesforbundet har god tro på at Arbeiderpartiet vil snu i saken om EØS-utredning. Fellesforbundet ønsker en offentlig utredning av alternativene til EØS, mens Ap-ledelsen har sagt kontant nei. Ledere i Fellesforbundet, som Klassekampen har snakket med, sier til avisen at de tror Arbeiderpartiet kommer til å ombestemme seg, om LO-kongressen går inn for den samme i 2021..

NRK - 16 okt. 19 kl. 11:48

Fellesforbundet vil utrede EØS

LO-giganten Fellesforbundet krever at det skal gjennomføres en åpen og offentlig utredning av EØS-avtalen. Et forslag om å slå fast at målet med utredningen er utmelding av EØS, falt på forbundets landsmøte i formiddag..

NRK - 15 okt. 19 kl. 09:43

Støre advarer Fellesforbundet

Ap-leder Jonas Gahr Støre advarer Fellesforbundet mot å gå inn for å si opp EØS-avtalen – Det er høyreregjeringen som er problemet for norsk arbeidsliv, sa Støre, da han talte til Fellesforbundets landsmøte i Oslo tirsdag, ifølge VG..

NRK - 17 mars 20 kl. 02:15

Fellesforbundet på vakt

Avdelingsleder i Fellesforbundet Djevat Hisenjaj, frykter hotell- og restaurantnæringen bruker permitteringene under koronakrisen til å bli kvitt fast ansatte. Han sier at de faste stillingene i bransjen må vernes til Klassekampen..

Aftenposten - 13 okt. 19 kl. 11:20

Stor EØS-splid i Fellesforbundet

EØS-debatten raser i Fellesforbundet. LO-gigantens endelige veivalg kan føre til vansker for Arbeiderpartiet inn mot stortingsvalget i 2021..

VG - 13 okt. 19 kl. 11:33

Stor EØS-splid i Fellesforbundet

EØS-debatten raser i Fellesforbundet. LO-gigantens endelige veivalg kan føre til vansker for Arbeiderpartiet inn mot stortingsvalget i 2021..

NRK - 09 juni 20 kl. 07:54

Fellesforbundet står på krava

Fellesforbundet vil ikke endre kravene til årets lønnsoppgjør, som ble vedtatt før koronakrisen. Forbundet starter oppgjøret i frontfagene, og krever økt kjøpekraft, spesielt for lavtlønte. LOs representantskap skal diskutere lønnsoppgjøret i dag..

Aftenposten - 16 okt. 19 kl. 07:41

Fellesforbundet stemmer over EØS-avtalen

EØS-spørsmålet splitter venstresiden og arbeiderbevegelsen i Norge, og onsdag skal Fellesforbundet på sitt landsmøte votere over EØS-avtalen..

Aftenposten - 18 okt. 19 kl. 13:43

Fellesforbundet vil trekke LOs millionstøtte til Tankesmien Agenda

Fellesforbundet begrunner avslaget med at tenketanken skulle «smi en allianse med Venstre og KrF» og mener tenketanken nå bør «avskaffes»..

NRK - 17 sep. 19 kl. 16:54

Foodora-streiken utvides

Fellesforbundet tar ut 57 nye Foodora-syklister i streik. I alt 27 av de 57 tas ut i Trondheim. Hittil har streiken vært begrenset til Oslo.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Hotelldirektør: – Juli i år kan bli bedre enn i fjor

Hotellbelegget i Oslo var bare 20,2 prosent i juni. I Kristiansand var det derimot langt høyere. Nå spår hotelldirektør Raymond Kirknes en strålende juli..

E24 - Igår: 20:50

Meglertopp om digitale børsnoteringer og markedet: – Nå er det full fart

Coronapandemien preger fortsatt verden, men det er høy aktivitet i finansmarkedene. Sjefen i et av Norges største meglerhus merker stor pågang og tror erfaringene fra den første heldigitale børsnoteringen vil sette varige spor i bransjen..

E24 - Igår: 21:35

Produksjonen av ikoniske Boeing 747 kan gå mot slutten

Ifølge Bloomberg stanser Boeing trolig produksjonen av «luftfartens dronning» Boeing 747 etter over 50 år i produksjon..

E24 - 17 timer siden

Nordmenn flokker til golfbanen: - Voldsom pågang

Interessen for golf har eksplodert under coronakrisen, viser tall fra Norges Golfforbund. Hittil i år er det registrert over 16.000 nye medlemmer, og flere golfklubber melder om sprengt kapasitet.

E24 - 16 timer siden

Elendige besøkstall hos kinoene i juni

Selv om kinoene igjen kunne åpne dørene i mai, så er det fortsatt elendige besøkstall. Billettsalget i juni i år var hele 78 prosent lavere enn i juni i fjor..

E24 - 14 timer siden

Arbeidsdepartementet vil ikke gi dagpengegaranti

Statssekretær Saida Begum lover at NAV vil jobbe så hardt de kan for å gi folk pengene sine. Men hun tør ikke garantere en normal saksbehandlingstid i august..

E24 - 10 timer siden

Dette er de største farene for markedet nå

Ekspertene mener coronafaren er langt fra over. Samtidig må man også løfte blikket mot andre risikomomenter – som presidentvalget i USA og brexit..

E24 - 8 timer siden

Bostyrer om Kleven-konkursen: - Ny eier er et viktig stikkord

Bostyrer Bjørn Åge Hamre for Kleven-konkursen vil forsøke å videreføre driften ved verftet. Mandag reiser han til Ulsteinvik for å se om det er mulig..

E24 - 5 timer siden

Frykter ukontrollert prisvekst – ser 2016-tendenser i boligmarkedet

I 2016 steg boligprisene 26 prosent fra januar til desember. Meglertopp kjenner igjen mange av tendensene som drev denne oppgangen i dagens marked..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt