Aftenposten > Utenriks

Saturday, 21 July, 04:16

Aftenposten - 01 Feb 18 kl. 07:38

Fellesforbundet: Seksuell trakassering rammer også menn

En rørlegger ble slikket i nakken da han var på jobb. Taxisjåfører blir klådd på av fulle kunder på vei hjem fra byen. Sextrakassering rammer også menn..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

20 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fellesforbundet, Seksuell, trakassering, rammer, også, menn
Dagbladet - 01 Feb 18 kl. 06:17

Fellesforbundet: Seksuell trakassering rammer også menn

- Når det kommer til alle former for trakassering er det kjønnsløst, sier Hans-Erik Skjæggerud, leder i Parat..

P4 - 22 Nov 17 kl. 14:24

Mot trakassering i utelivsbransjen

- Serveringsperonalet er ikke på menyen i julebordsesongen. Det er budskapet fra NHO Reiseliv og Fellesforbundet, som går sammen om en kampanje for å bekjempe seksuell trakassering på norske-serverings og utesteder. (Not on the menu) Hege Espe i Fellesforbundet sier serveringspersonalet sier det er et stort problem i bransjen..

P4 - 08 Mar 18 kl. 05:50

Vil ha mer makt til verneombud

Fire fagforbund vil endre arbeidsmiljøloven slik at verneombud kan jobbe mot seksuell trakassering. EL og IT Forbundet, Fellesforbundet, Fellesorganisasjonen pog Handel og kontor vil at seksuell trakassering skal inngå som en del av HMS-arbeidet og at det skal være lettere for verneombud å slå ned på uønsket seksuell atferd. De fire fagforbundene har sammen skrevet et brev til stortingspartiene med sine krav..

NRK - 30 Oct 17 kl. 20:22

Tiltak mot seksuell trakassering

Storbritannias statsminister Theresa May oppfordrer Parlamentet til å ta i bruk sterkere skyts og granske anklager om seksuell trakassering begått av folkevalgte. Bakgrunnen er at over 36 politikere i London anklages for seksuell trakassering..

P4 - 01 Nov 17 kl. 08:49

Nytt samarbeid for å bekjempe seksuell trakassering

Arbeidstilsynet og Likestillings- og diskrimineringsombudet går nå sammen for å jobbe mot seksuell trakassering på norske arbeidsplasser. Samarbeidet kommer på plass samtidig som millioner av kvinner over hele verden har fortalt om trakassering og overgrep i den såkalte #metoo-kampanjen. Også Arbeidstilsynets direktør Trude Vollheim sier hun har blitt utsatt for seksuell trakassering..

NRK - 08 Mar 18 kl. 07:25

Seksuell trakassering

Seksuell trakassering er like vanlig på jobb som ute på byen, viser tall fra Fafo. Over åtte prosent av kvinner og nesten fem prosent av menn her i landet sier de har opplevd seksuell trakassering det siste året..

NRK - 12 Feb 18 kl. 08:34

UiT har mottatt alvorlige varsler

Universitet i Tromsø har mottatt 18 varsler om seksuell trakassering, skriver Nordlys. 17 av dem handler om seksuell trakassering mellom student og ansatt. NRK har tidligere omtalt at studenter synes det er vanskelig å varsle om seksuell trakassering..

Aftenposten - 09 Dec 17 kl. 19:15

Legeforeningen: – Saker om seksuell trakassering kommer ikke frem i lyset

Legeforeningen vil nå kartlegge omfanget av seksuell trakassering blant medlemmene. – Vi tar seksuell trakassering på største alvor, sier president Marit Hermansen..

P4 - 23 May 18 kl. 05:35

13500 studenter har opplevd seksuell trakassering

13 5000 norske studenter har opplevd seksuell trakassering. Det vil si én av 20, ifølge en undersøkelse Sentio har gjort på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon, NSO. 28 prosent av trakasseringen kommer fra forelesere eller veiledere.

NRK - 24 Oct 17 kl. 09:36

Undersøker trakassering i mediene

I kjølvannet av #metoo-kampanjen i sosiale medier skal Mediebedriftenes Landsforening kartlegge hvor utbredt seksuell trakassering er i norsk mediebransje. Dette er første gang MBL setter seksuell trakassering under lupen, skriver Kampanje..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 5 timer siden

Politiet tror rakett var årsaken til gressbrann på Stord

Seks hus ble evakuert og en 22 år gammel mann sendt til sykehus da det brøt ut gressbrann på Stord i Hordaland. Politiet tror en rakett var årsak til brannen..

Aftenposten - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke i Mexico

Minst 13 personer er døde og minst 7 skadet etter at en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter..

Aftenposten - 4 timer siden

Trump truer med å innføre toll på alle kinesiske importvarer. Norge kan bli fanget i kryssilden.

Donald Trump sier han er villig til å legge toll på alle kinesiske importvarer. Dette kan påvirke hele verdenshandelen og ha konsekvenser også for Norge, sier eksperter..

Aftenposten - 7 timer siden

Svensk redningspersonell: – De norske brannfolkene gjør en kjempejobb

BRÄCKE/OSLO (Aftenposten): Skogbrannene i Sverige fortsetter å herje. Fire av brannene er blitt så store at de ikke kan slukkes, opplyser svenske myndigheter..

Aftenposten - 8 timer siden

Kronprinsen feirer bursdagen på Mågerø

Kronprins Haakon ble 45 år fredag, og i strålende sommervær ble feiringen lagt til sommerstedet Mågerø på Tjøme sammen med kongeparet..

Aftenposten - 8 timer siden

Vil ikke la drapet forandre Vadsø

Da en asylsøker ble siktet for å ha drept Håvard Pedersen, begynte kommentarfeltene å koke. Vadsøværingene har svart med samhold..

Aftenposten - 8 timer siden

Dette er årets mest irriterende #summerbugs

Se opp for stankelben, snok og spyfluer! (I disse dager svermer de.).

Aftenposten - 8 timer siden

Britisk novitsjok-offer utskrevet fra sykehus

Charlie Rowley, som ble syk etter å ha blitt utsatt for nervegiften novitsjok, er utskrevet fra sykehus..

Aftenposten - 12 timer siden

Ti skadd i knivangrep på buss i Tyskland

Ti personer ble fredag skadd i en voldsepisode på en buss i Lübeck, opplyser tysk politi. En mann skal ha stukket ned passasjerer med en kjøkkenkniv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt