Aftenposten > Utenriks

Friday, 21 September, 04:27

Aftenposten - 01 Feb 18 kl. 07:38

Fellesforbundet: Seksuell trakassering rammer også menn

En rørlegger ble slikket i nakken da han var på jobb. Taxisjåfører blir klådd på av fulle kunder på vei hjem fra byen. Sextrakassering rammer også menn..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

20 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fellesforbundet, Seksuell, trakassering, rammer, også, menn
Dagbladet - 01 Feb 18 kl. 06:17

Fellesforbundet: Seksuell trakassering rammer også menn

- Når det kommer til alle former for trakassering er det kjønnsløst, sier Hans-Erik Skjæggerud, leder i Parat..

P4 - 22 Nov 17 kl. 14:24

Mot trakassering i utelivsbransjen

- Serveringsperonalet er ikke på menyen i julebordsesongen. Det er budskapet fra NHO Reiseliv og Fellesforbundet, som går sammen om en kampanje for å bekjempe seksuell trakassering på norske-serverings og utesteder. (Not on the menu) Hege Espe i Fellesforbundet sier serveringspersonalet sier det er et stort problem i bransjen..

P4 - 08 Mar 18 kl. 05:50

Vil ha mer makt til verneombud

Fire fagforbund vil endre arbeidsmiljøloven slik at verneombud kan jobbe mot seksuell trakassering. EL og IT Forbundet, Fellesforbundet, Fellesorganisasjonen pog Handel og kontor vil at seksuell trakassering skal inngå som en del av HMS-arbeidet og at det skal være lettere for verneombud å slå ned på uønsket seksuell atferd. De fire fagforbundene har sammen skrevet et brev til stortingspartiene med sine krav..

NRK - 30 Oct 17 kl. 20:22

Tiltak mot seksuell trakassering

Storbritannias statsminister Theresa May oppfordrer Parlamentet til å ta i bruk sterkere skyts og granske anklager om seksuell trakassering begått av folkevalgte. Bakgrunnen er at over 36 politikere i London anklages for seksuell trakassering..

P4 - 01 Nov 17 kl. 08:49

Nytt samarbeid for å bekjempe seksuell trakassering

Arbeidstilsynet og Likestillings- og diskrimineringsombudet går nå sammen for å jobbe mot seksuell trakassering på norske arbeidsplasser. Samarbeidet kommer på plass samtidig som millioner av kvinner over hele verden har fortalt om trakassering og overgrep i den såkalte #metoo-kampanjen. Også Arbeidstilsynets direktør Trude Vollheim sier hun har blitt utsatt for seksuell trakassering..

NRK - 08 Mar 18 kl. 07:25

Seksuell trakassering

Seksuell trakassering er like vanlig på jobb som ute på byen, viser tall fra Fafo. Over åtte prosent av kvinner og nesten fem prosent av menn her i landet sier de har opplevd seksuell trakassering det siste året..

NRK - 12 Feb 18 kl. 08:34

UiT har mottatt alvorlige varsler

Universitet i Tromsø har mottatt 18 varsler om seksuell trakassering, skriver Nordlys. 17 av dem handler om seksuell trakassering mellom student og ansatt. NRK har tidligere omtalt at studenter synes det er vanskelig å varsle om seksuell trakassering..

Aftenposten - 09 Dec 17 kl. 19:15

Legeforeningen: – Saker om seksuell trakassering kommer ikke frem i lyset

Legeforeningen vil nå kartlegge omfanget av seksuell trakassering blant medlemmene. – Vi tar seksuell trakassering på største alvor, sier president Marit Hermansen..

P4 - 23 May 18 kl. 05:35

13500 studenter har opplevd seksuell trakassering

13 5000 norske studenter har opplevd seksuell trakassering. Det vil si én av 20, ifølge en undersøkelse Sentio har gjort på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon, NSO. 28 prosent av trakasseringen kommer fra forelesere eller veiledere.

NRK - 24 Oct 17 kl. 09:36

Undersøker trakassering i mediene

I kjølvannet av #metoo-kampanjen i sosiale medier skal Mediebedriftenes Landsforening kartlegge hvor utbredt seksuell trakassering er i norsk mediebransje. Dette er første gang MBL setter seksuell trakassering under lupen, skriver Kampanje..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 45 minutter siden

Mattilsynet frykter utenlandske soldater har med seg smitte i maten sin

I slutten av oktober samles soldater fra 30 ulike land for å øve på krig i Norge. De har med egen mat. Mattilsynet er bekymret for hva som blir med på lasset.

Aftenposten - 5 timer siden

Krafttrader kan ha krav på å få tilbakebetalt skatt

Krafttraderen Einar Aas som risikerer å gå konkurs etter feilslåtte veddemål i kraftmarkedet, kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innebetalt skatt..

Aftenposten - 8 timer siden

Advarer folk inne i landet mot sterk vind

Fredag er det ventet et nytt uvær over Sør- og Østlandet. Meteorologene ber særlig folk i innlandet om å passe seg for uvant sterk vind..

Aftenposten - 6 timer siden

Pia Tjelta: – Jeg har fått mye større selvtillit på at jeg har noe vettugt å komme med

Før skrev avisene om hvor pen Pia Tjelta er. Nå handler alt om hvor god hun er..

Aftenposten - 6 timer siden

Kvinne dømt for å ha lurt 17 menn

En kvinne fra Troms er dømt til fengsel i tre og et halvt år for å ha lurt 17 menn til å betale henne til sammen over 600.000 kroner..

Aftenposten - 7 timer siden

Kort sagt, fredag 21. september

Sant og usant om Aleris, regionreform og sentralisering, eldre arbeidstagere, uenigheter i Oslo-skolen, ukonsentrerte bilførere og sykehusløsningen i Oslo. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 8 timer siden

Minst 40 døde etter ferjeforlis på Victoriasjøen

Over 40 mennesker har mistet livet etter at en passasjerferje torsdag kantret på Victoriasjøen, ifølge myndighetene i Tanzania..

Aftenposten - 8 timer siden

Polen vil betale for amerikanske soldater og kalle basen Fort Trump

Den polske presidenten Andrzej Duda tilbyr seg å betale for amerikanske soldater i landet, og de skal installeres i Fort Trump..

Aftenposten - 8 timer siden

Nytt uvær i vente – denne gang i sør og øst

Onsdagens uvær på Vestlandet førte til veltede trær, hustak som blåste av gårde og tusenvis uten strøm. Fredag feier et nytt uvær inn over Sør- og Østlandet..

Aftenposten - 8 timer siden

Brudgommen fikk fem års besøksforbud etter bryllupsnatten

Mannen i slutten av 30-årene tok kvelertak på kona to ganger bryllupsnatten. Nå er han dømt til fengsel og har fått besøksforbud i fem år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt