P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 05:23

P4 - 09 Nov 19 kl. 14:16

Feilen lokalisert, men fortsatt problemer for Telenor

Telenor har lokalisert feilen som har gjort en rekke av tjenestene deres utilgjengelige siden i går morges.
Men det er fortsatt uvisst når den vil være rettet.
Telenor opplyser i ettermiddag at de har både egne ansatte og eksterne ressurser som jobber med saken.
De avviser at de er utsatt for hacking..
Les mer på P4


Les mer om:
Telenor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Feilen, lokalisertmen fortsatt , problemer, for, Telenor
NRK - 09 Nov 19 kl. 14:09

Telenor har tekniske problemer

En rekke av Telenors tjenester har vært utilgjengelige siden fredag. – Feilen er lokalisert, men det er uvisst når den vil være rettet opp, sier informasjonssjef Magnus Line i Telenor..

P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har problemer

Vipps og DNB har problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder problemer med betaling.

Dagbladet - 29 Jan 20 kl. 12:51

Full flystans i Nord-Norge

Ingen fly får lov til å ta av inntil Avinor har lokalisert og rettet feilen ved flygeledernes systemer..

NRK - 26 May 20 kl. 17:04

Feilen rettet

Troms politidistrikt melder at feilen med telefonsystemet skal være rettet. Tirsdag var det problemer over hele landet med Telias bedriftsløsninger..

NRK - 17 Aug 19 kl. 12:39

Vys billettsystem i orden igjen

Vy har rettet opp feilen som lørdag ga store problemer med billettsystemet. Feilen ble rettet opp kl. 12:05, opplyser kommunikasjonsrådgiver Nina Schage i Vy..

NRK - 26 Nov 19 kl. 09:33

Problemer med nødtelefonen rettet

Telenor hadde tekniske problemer natt til tirsdag som førte til problemer med nødtelefonen 113, men feilen er nå rettet. Problemet gjorde at innringerne til nødtelefonen 113 ikke ble koblet til riktig AMK-sentral og alle samtalene havnet i Oslo..

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:56

Telenor har problemer

Telenor har fortsatt ikke rettet feilen i det interne kontornettet, som også berører noen kundetjenester. Det er 12 timer siden feilen oppsto, og Telenor vet ikke når den er rettet. Nettstedet til Telenor, og tjenester som krever innlogging der, er blant det som er berørt av feilen.

P4 - 29 Nov 19 kl. 17:15

Vipps med problemer

Betalingstjenesten Vipps har hatt problemer i ettermiddag og har ikke vært mulig å bruke. Men de opplyser nå til NRK at feilen er i ferd med å rettes og at netthandel nå fungerer som normalt..

P4 - 21 May 20 kl. 18:22

Vipps har problemer

Betalingstjenesten Vipps har problemer og er nå helt uttilgjengelig for brukerne. Selskapet jobber nå med å rette feilen, hvor lang tid det tar før problemene er løst er ikke kjent..

NRK - 23 Sep 19 kl. 11:21

Utestengt fra nettbanken

Kunder i Sparebank1 har mandag formiddag problemer med å komme inn på nettbanken. Sparebank1 beklager og opplyser at de jobber med å løse feilen. Feilen oppsto klokka ti, opplyser banken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 6 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 7 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 7 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 7 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 7 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 8 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 8 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 9 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 9 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt