P4 > Nyheter

Tuesday, 12 November, 17:51

P4 - 09 Nov 19 kl. 14:16

Feilen lokalisert, men fortsatt problemer for Telenor

Telenor har lokalisert feilen som har gjort en rekke av tjenestene deres utilgjengelige siden i går morges.
Men det er fortsatt uvisst når den vil være rettet.
Telenor opplyser i ettermiddag at de har både egne ansatte og eksterne ressurser som jobber med saken.
De avviser at de er utsatt for hacking..
Les mer på P4


Les mer om:
Telenor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Feilen, lokalisertmen fortsatt , problemer, for, Telenor
NRK - 09 Nov 19 kl. 14:09

Telenor har tekniske problemer

En rekke av Telenors tjenester har vært utilgjengelige siden fredag. – Feilen er lokalisert, men det er uvisst når den vil være rettet opp, sier informasjonssjef Magnus Line i Telenor..

P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har problemer

Vipps og DNB har problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder problemer med betaling.

NRK - 17 Aug 19 kl. 12:39

Vys billettsystem i orden igjen

Vy har rettet opp feilen som lørdag ga store problemer med billettsystemet. Feilen ble rettet opp kl. 12:05, opplyser kommunikasjonsrådgiver Nina Schage i Vy..

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:56

Telenor har problemer

Telenor har fortsatt ikke rettet feilen i det interne kontornettet, som også berører noen kundetjenester. Det er 12 timer siden feilen oppsto, og Telenor vet ikke når den er rettet. Nettstedet til Telenor, og tjenester som krever innlogging der, er blant det som er berørt av feilen.

NRK - 23 Sep 19 kl. 11:21

Utestengt fra nettbanken

Kunder i Sparebank1 har mandag formiddag problemer med å komme inn på nettbanken. Sparebank1 beklager og opplyser at de jobber med å løse feilen. Feilen oppsto klokka ti, opplyser banken..

VG - 09 Nov 19 kl. 12:46

Telenor fortsatt nede – utelukker hacking

I over et døgn har flere av Telenors tjenester vært utilgjengelige for kundene. Nå har de lokalisert feilen, men vet ikke når den rettes opp..

E24 - 09 Nov 19 kl. 13:42

Telenor fortsatt nede – utelukker hacking

I over et døgn har flere av Telenors tjenester vært utilgjengelige for kundene. Nå har de lokalisert feilen, men vet ikke når den rettes opp..

P4 - 23 Aug 19 kl. 15:39

Tre ambulansefly satt på bakken

Tekniske problemer gjør at tre ambulansefly er satt på bakken. Det opplyser Babcock i en pressemelding. Selskapet henter inn ett fly fra Sverige for å opprettholde beredskapen.

P4 - 14 Sep 19 kl. 12:52

Telenor har problemer i utlandet

Telenor har problemer med mobildekningen i utlandet. Problemet oppsto etter et strømbrudd på en av selskapets sentraler, melder VG. Telenor jobber med å fikse feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

E24 - 31 Oct 19 kl. 11:59

Trøbbel med BankID: Feilen kan påvirke enkelte kortbetalinger

Torsdag melder flere kunder om problemer med innlogging i nettbanker, og problemer med BankID. Pressesjef for Nets i Norge opplyser at noe korttrafikk også kan være berørt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Nesten ingen streiket for streikerett

Nesten ingen ungdommer møtte opp utenfor Stortinget i dag for å streike for retten til å klimastreike i skoletiden. Bare rundt 10 personer deltok. Leder i Grønn Ungdom i Oslo, Nora Selnæs sier til Dagbladet at mange ble hindret av fraværsgrensen.

P4 - 15 minutter siden

Konkurransetilsynet legger frem svar i morgen

Konkurransetilsynet vil i morgen formiddag legge frem resultatet av en kartlegging de har gjennomført av dagligvarebransjen. Det har i dag blitt kjent at det er gjort undersøkelser hos Orkla og Norgesgruppen. Dette er i forbindelse med kartlegging av innkjøpsbetingelser i dagligvaremarkedet, og mistenkt brudd på konkurranseloven.

P4 - 30 minutter siden

VM-gull til Kashafali

Salum Kashafali fra Bergen kunste konkurrentene, og tok i ettermiddag gull på 100-meter i para-VM i friidrett i Dubai. Med tiden 10,54, satte han også mesterskapsrekord. 25-åringen,som løper i en klasse for svaksynte, var 23 hundredeler raskere enn sølvvinneren - Joseferson de Oliveira fra Brasil..

P4 - 30 minutter siden

Dømt for mishandling av døtre

En mann i 40-årene er i Nedre Telemark tingrett dømt til åtte måneders fengsel for å ha mishandlet sine to døtre. Mishandlingen skjedde ifølge dommen mens døtrenes kreftsyke mor var på sykehus. Mannen forklarte i retten at han husker lite av mishandlingen, fordi han hadde drukket alkohol..

P4 - 1 time siden

- Sannsynlig at Berg benådes i morgen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes mener det er sannsynlig at den spiondømte nordmannen benådes i morgen. Han sier til NTB at det eneste formelle som gjenstår er at alle i utvekslingen mellom Russland og Litauen benådes. Og Berg være en av de fem som er involvert i dette.

P4 - 1 time siden

Jensen med ny info om telefon

Tidligere polititopp Eirik Jensen kom med ny informasjon om en mye omtalt mobiltelefon, da han fortsatte forklaringen i ankesaken i dag. Det er tidligere kjent at Jensen ødela en telefon da han fikk vite at hasjbaron Gjermund Cappelen ble pågrepet i 2013. Telefonen inneholdt viktig kommunikasjon mellom de to.

P4 - 1 time siden

- Har gjort alvorlige funn

- Det er gjort så alvorlige funn hos såpeprodusenten Lilleborg at det var nødvendig med en razzia. Det sier avdelingsdirektør i Konkurransetilsynet, Beate Berrefjord, etter at tilsynet i dag gikk til aksjon mot Lilleborg. De produserer merkevarer som Zalo, Milo og Blenda, og er eid av Orkla.

P4 - 1 time siden

Vil nekte skole å spille musikk

Et nabolag i Bærum vil nekte en barneskole å spille musikk. I løpet av 25 minutter i storefri hver fredag spilles elevenes favorittlåter på lydanlegget. Men i et anonymt brev til kommuneledelsen - signert Foreldregruppen - bes det om en slutt på dette.

P4 - 1 time siden

Bekymret over kriminelle barn

Politiet i Sverige er svært bekymret over økende voldskriminalitet blant barn og unge. De ser nå en økning blant barn helt ned i 11- til 12-årsalderen. Nå vil svensk politi involvere skoler, foreldre og sosialtjenesten for å fange opp barn som er i risikosonen.

P4 - 1 time siden

Sa nei til å berge Nesna

Stortinget stemte i dag nei til å overprøve Nord universitets vedtak om å legge ned studiestedet Nesna i Nordland. SV mener utdanningssteder utenfor byer og tettsteder står i fare, og kom med forslaget om å overprøve vedtaket. Det har vært store protester mot å legge ned studiestedene på Nesna og i Sandnessjøen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt