E24 > Økonomi

Onsdag, 25 November, 16:48

E24 - 14 sep. 20 kl. 18:57

Feds farlige strategi

Dersom den amerikanske sentralbanken følger sin nye strategi, kan det påføre både USA og resten av verden betydelig økonomisk skade..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Feds, farlige, strategi
Dagbladet - 24 okt. 20 kl. 11:28

Nå er konspirasjonsteoriene farlige

Angrepet på tre museer i Berlin er bare det siste eksempler på at konspirasjonsteorier som QAnon fører til alvorlige lovbrudd og farlige handlinger. Samfunnet trenger en strategi..

NRK - 12 okt. 20 kl. 18:47

WHO ut mot flokkimmunitet-strategi

Å la koronaviruset få herje fritt med mål om å oppnå flokkimmunitet er ein uetisk strategi, seier direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus i Verdas helseorganisasjon måndag. Ifylgje Tedros har denne strategien vorte føreslege av enkelte..

NRK - 16 okt. 20 kl. 08:56

Ny strategi for barnefattigdom

Med en ny strategi på 65 tiltakspunkter håper regjeringen å gi barn i familier med lav inntekt en bedre hverdag og hindre at fattigdom går i arv. Rundt 111.000 barn vokser i dag opp i familier med vedvarende lav inntekt i Norge..

NRK - 19 okt. 20 kl. 21:53

Strategi for å beholde Skottland

Det konservative regjeringspartiet i Storbritannia legger en strategi for å hindre skotsk uavhengighet. De vil utsette eller unngå en ny folkeavstemning, melder Bloomberg. De frykter at Nasjonalistpartiet får flertall i Skottlands parlament neste år..

Dagbladet - 27 okt. 20 kl. 16:51

Nekter for ny strategi

Hele poenget med Norges strategi er å slå ned smitte lokalt. Mandag kunngjorde statsminister Erna Solberg nye nasjonale tiltak som også rammer områder uten særlig smittespredning..

E24 - 16 sep. 20 kl. 20:37

Wall Street stiger etter Feds rentebeslutning

Onsdag kveld stiger den industritunge Dow Jones indeksen, etter at den amerikanske sentralbanken kunngjorde under dagens møte at styringsrenten holder seg uendret..

VG - 10 sep. 20 kl. 15:12

Trumps strategi rakner

Nye avsløringer om Donald Trumps håndtering av pandemien er det siste presidenten trenger i innspurten av valgkampen. Og han rammes av sine egne ord..

P4 - 10 sep. 20 kl. 16:04

- Svensk strategi har fungert bra

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell mener Sveriges koronastrateg har fungert bra. På spørsmål fra norsk TV 2, om den svenske strategien har vært bedre enn den norske, svarte Tergnell at det vil vise seg på sikt, og at svenskene vil holde seg til modellen de har valgt. Sverige har over 86.

VG - 10 sep. 20 kl. 22:01

Liverpool-sjef Klopp: Vi kan ikke plutselig gjøre det samme som Chelsea

Jürgen Klopp fastslår at Liverpool ikke kan endre strategi over natten og plutselig gjøre storhandel, som Chelsea har gjort i dette overgangsvinduet..

Dagbladet - 10 sep. 20 kl. 22:13

Underdrev coronafaren: - Kan være strategi

Presidenten sier at han underdrev coronafarene for ikke å skape panikk. Politiske motstandere og medisinske eksperter er rasende - men Trumps egne velgere bryr seg neppe, tror USA-ekspert..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Tesla tilbakekaller biler i Norge

Elbilprodusentens tilbakekallinger gjelder også biler levert i Norge..

E24 - 2 timer siden

Sportsmerkene dropper Black Friday: – Vi stenger butikken på fredag

Mens de store kjedene kjører tilbud hele uken, dropper merkevarebutikkene Black Week. Både Norrøna, Haglöfs og Fjällräven satser hardt på salg i egne kanaler, men tilbudsuke rett før jul vil de ikke være med på..

E24 - 3 timer siden

Oljearbeider testet positivt for korona på Equinor-plattform

Equinor venter nå på endelig svar fra land på om medarbeideren på Oseberg-feltet er koronasmittet..

E24 - 3 timer siden

Gard Michalsen slutter som ansvarlig redaktør i E24

Michalsen har sagt opp sin stilling som ansvarlig redaktør i E24 og Dine Penger. Dette orienterte han de ansatte om onsdag ettermiddag..

E24 - 4 timer siden

Mange kjøpte sin første båt i år. Det vises på skadetallene.

Koronaen har slått ut på forsikringstallene. Mens noen erstatninger har økt kraftig, har det vært betydelig nedgang i andre utbetalinger..

E24 - 4 timer siden

Årets gigantoppkjøp kan fremdeles ikke avlyses

Entra er en defensiv og forutsigbar pengemaskin. Det kan ikke utelukkes at selv John Fredriksen kommer på banen..

E24 - 4 timer siden

Derfor flytter oljemessen OTD fra Bergen til Stavanger

– Stavanger har de største aktørene og er den næringsklyngen som er mest interessant. Dette er hjemmemarkedet for OTD energy. Så det er naturlig å flytte til Stavanger, sier ny messegeneral Torbjørn Olufsen..

E24 - 4 timer siden

Grønn bølge i aksjefond: Har kjøpt for 15 milliarder

Over en tredjedel av personkundenes innskudd i år har gått til fond med en grønn eller bærekraftig profil. Totalkjøpene i fondsmarkedet nærmer seg 15 milliarder kroner..

E24 - 4 timer siden

Tidenes spark i rumpa for skippertakskjøperne og butikkene

Det som er i ferd med å bli tidenes spark i rumpa for skippertakskjøperne vil bli en helt unik mulighet for butikkene. Samtidig er det bekymringsfullt for norsk varehandel at ikke flere butikker har kommet lenger i den digitale omstillingen..

E24 - 4 timer siden

Nasjonale tiltak må vare i minst tre uker til

– Jeg håper vi om tre uker vil være i en situasjon som åpner for mer sosial kontakt under julefeiringen, sier statsminister Erna Solberg..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt