NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 12:11

NRK - 15 Sep 17 kl. 09:33

Fastlandseksporten øker

Fastlandseksporten utgjorde 34,6 milliarder kroner i august. Det er en økning på 10,2 prosent fra samme måned i 2016, viser tall fra SSB. Et importtall på stedet hvil gjør at differansen mellom import og eksport har økt med hele 74,3 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fastlandseksporten, øker
Hegnar.no - 15 Jan 18 kl. 08:28

Norsk overskudd på 160 milliarder

Fastlandseksporten har aldri vært høyere..

NRK - 15 Aug 18 kl. 10:25

Norsk eksport opp 26 prosent

Eksporten av norske varer økte med 26 prosent fra i fjor sommer til i år. Oppgangen skyldes i hovedsak høyere priser på olje- og gass.. På samme tid økte fastlandseksporten med 3,2 prosent, viser tall fra SSB..

NRK - 15 Nov 18 kl. 08:39

Rekordhøy eksport i oktober

Varer for i underkant av 100 milliarder kroner ble eksportert fra Norge i oktober i år - det høyest registrerte i en enkelt måned noensinne. Både fastlandseksporten samt råolje- og naturgasseksporten bidro til økningen, melder Statistisk sentralbyrå..

E24 - 15 Jan 18 kl. 08:38

Fastlandseksporten satte ny rekord i 2017

Norges eksportinntekter steg kraftig i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Varsler stornedleggelse av kirker

Oslo Bispedømme har vedtatt å legge ned fem kirker i Oslo. Tre andre står i faresonen. Årsaken er at Kirken i Oslo må spare minst 10 millioner kroner i året..

NRK - 15 minutter siden

Se presentasjon av ny IA-avtale

NRK - 15 minutter siden

Mannen har flyttet seg seks meter

Det rasutsatte fjellpartiet Veslemannen i Rauma har flyttet seg mer i år enn de fire siste årene til sammen. I løpet av 2018 har fjellpartiet flyttet seg over seks meter og de elleve innbyggerne ved fjellet har blitt evakuert seks ganger..

NRK - 1 time siden

Kritisk til sammenslåing av museer

Direktør ved Vest-Telemark museum, Dag Rorgemoen, er kritisk til at administrasjonen i fylket skal utrede en løsning der museer i Vestfold og Telemark blir slått sammen. Det er kulturkomiteen i det nye fylket som ønsker saken utredet..

NRK - 1 time siden

– Skuffet over justisministeren

Ap og Kari Henriksen er kritiske til at justisminister Tor M. Wara ennå ikke har avgjort hvor Agder-politiet skal ha sitt hovedkontor i Kristiansand. Politiet har ventet på svar i over ett år og mener dagens lokaler har store sikkerhetsutfordringer..

NRK - 1 time siden

Bane Nor må betale erstatning

Bane Nor må betale 272 millioner kroner i erstatning til Skanska. Condette vant anbudet om etablering av Follobanen fra Ekebergåsen til Oslo S, men en enstemmig lagmannsrett har konkludert med at Condottes tilbud skulle vært avvist..

NRK - 1 time siden

Ber bodøværinger om å koke vannet

Bodø befolkning blir bedt om å koke vannet fram til klokka 19. Store deler av Bodø sentrum og Nordlandssykehuset var tirsdag formiddag uten vann etter at det gikk hull på hovedtilførselen til sentrum under gravearbeid. Etter snaut to timer var vannet på vei tilbake, opplyser kommunen..

NRK - 1 time siden

Mourinho ferdig i Manchester United

José Mourinho er ferdig som manager i Manchester United. Det bekrefter klubben på Twitter..

NRK - 1 time siden

– Bør overbevise om anbudsrunde

Hvis ikke samferdselsminister Jon Georg Dale overbeviser opposisjonen om hvordan Go-Ahead vant anbudsrunden om blant annet Sørlandsbanen, er Rødt og Ap åpen for at saken kan havne hos både Riksrevisjonen og kontrollkomiteen, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Vannet på vei tilbake i Bodø

Ifølge en representant fra Bodø kommune skal vannet nå være på vei tilbake etter at store deler av sentrum har vært uten vann i formiddag. En vannledning ble gravd over i forbindelse med bygging av den nye riksveien, men feilen skal nå være rettet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt