P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 09:51

P4 - 14 Feb 20 kl. 18:47

Fastklemt etter ulykke

En sjåfør lå fastklemt under en ATV etter en ulykke i Holmestrand i dag. Mannen er nå sendt til Drammen sykehus og er ved bevissthet, opplyser Sør-Øst politidistrikt.
Bakgrunnen for ulykken er uklar..
Les mer på P4


Les mer om:
ATV, Holmestrand, Drammen, Sør

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fastklemt, etter, ulykke
P4 - 20 Oct 19 kl. 15:32

Fastklemt etter gravemaskin-ulykke

En person sitter fastklemt etter at en gravemaskin skal ha feltet ned i en steinrøys i Sel i Oppland i ettermiddag. Gravemaskinen kan ha falt så mye som 15 meter, og ligger opp ned. Personen som er fastklemt er ved bevissthet.

NRK - 19 Dec 19 kl. 15:18

Fastklemt i ulykke

En person er fastklemt mellom en traktor og en strømaskin i Melum utenfor Skien. Politiet skriver at det fremstår som en alvorlig ulykke. Personen får nå hjelp av nødetatene til å komme seg løs..

P4 - 21 Dec 19 kl. 19:21

Fastklemt etter ulykke

En person satt fastklemt etter en trafikkulykke i Finnfjord i Troms i kveld. To biler var involvert i ulykken. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 21 Jan 20 kl. 14:23

Kvinne fastklemt etter ulykke

En kvinne måtte frigjøres etter at hun satt fastklemt etter en utforkjøring i Kongsberg. Det var bare et kjøretøy involvert i ulykken, og kvinnen var alene i bilen. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 05 Dec 19 kl. 08:46

Person fastklemt etter ulykke

En person sitter fastklemt etter en trafikkulykke mellom to biler på Ringerike i Buskerud. Skadeomfang er foreløpig ukjent. En luftambulanse er på vei til stedet.

NRK - 21 Jan 20 kl. 15:27

Fastklemt i ulykke ved Kongsberg

En person sitetr fastklemt etter en bilulykke på Numedalsvegen ved Kongsberg..

NRK - 03 Jan 20 kl. 13:11

Fastklemt etter trafikkulykke

Flere biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 i nordgående retning ved Son. Politiet skriver på Twitter at personer sitter fastklemt på stedet, som er 300 meter fra en annen ulykke..

NRK - 21 Dec 19 kl. 19:01

Sitter fastklemt etter ulykke

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Finnfjordbotn i Lenvik lørdag kveld. To biler skal være involvert i ulykken, og en person skal sitte fastklemt. Det opplyser Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 27 Jan 20 kl. 18:06

Fastklemt etter ulykke i Tromsø

En lastebil og en personbil har kollidert på E8 ved Nordkjosbotn i Troms. Én person sitter fastklemt i personbilen. Veien forbi stedet, som ligger i Balsfjord, er sperret.

P4 - 27 Jan 20 kl. 19:50

Omkom i ulykke

Personen som satt fastklemt etter en ulykke på E8 ved Balsfjord sent i ettermiddag er nå bekreftet omkommet. Det opplyser politiet i Troms. Det var en 19 år gammel mann som mistet livet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Innrømmer skyld for knivdrap

En 52 år gammel mann erkjenner straffskyld for å ha knivdrept sin 27 år gamle ekskjæreste på Tiffani Café på Frogner i Oslo i 2018. Det kom fram da rettssaken mot mannen startet i Oslo tingrett i dag. Kvinnen var nyansatt og på opplæring på cafeen da hun ble brutalt angrepet og påført dødelige knivstikk foran sjokkerte gjester.

P4 - 1 time siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 1 time siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 1 time siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 1 time siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 1 time siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 2 timer siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt