Klartale > Nyheter

Sunday, 14 August, 10:38

Klartale - 27 jun 22 kl. 13:50

Farevarsler på Østlandet

Ifølge Yr strekker området med kraftige regnbyger seg fra Røros til sør for Oslo.– Det er store lokale variasjoner i intensitet og mengde. Været kan endres raskt, skriver Yr på sine nettsider.I forbindelse med regnbygene er det også fare for tordenvær med mye lyn. Men det kan være store forskjeller etter hvor i landet man er.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Yr, Røros, Oslo, Sør-Norge, Varsom

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Farevarsler, Østlandet
NRK - 08 aug 22 kl. 07:59

Flere farevarsler når ikke turistene

I sommer har NVE sendt ut flere farevarsler om flom og skredfare. Flere turister får ikke med seg informasjonen. Fylkesberedskapssjef i Vestland Håvard Stensvand oppfordrer folk til å abonnere på nyhets- og farevarsler.

Klartale - 20 jul 22 kl. 15:45

Ingen stor hetebølge i sikte for Norge

– Dette er et blaff av den varmen som har vært sør i Europa, sier Pernille Borander. Hun er statsmeteorolog ved Meteorologisk institutt.Det blir aller varmest i indre Østfold.

NRK - 13 jul 22 kl. 09:19

Farevarsel for kraftige vindkast på Østlandet

Onsdag ettermiddag er det ventet lokalt kraftige vindkast på deler av Østlandet, advarer Meteorologisk institutt. – Onsdag ettermiddag kan vi få lokalt kraftige vindkast på over 17 m/s i forbindelse med kraftige tordenbyger som beveger seg fra vest mot øst over Østlandet, skriver Meteorologisk institutt på sine nettsider. De oppfordrer folk til å blant annet sikre løse gjenstander og unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder.

NRK - 16 jun 22 kl. 09:45

Ny rikstunnel og bedre togtilbud på Østlandet skal utredes

Samferdselsministeren vil se på mulighetene for å forbedre deler av jernbanetransporten på Østlandet. Blant annet kan det bli ny tunnel ut av Oslo. – En stor andel av togene i Norge kjører gjennom Oslotunnelen mellom Oslo S og Skøyen.

NRK - 22 jun 22 kl. 13:30

Sankthansaften kan bli årets varmeste dag på Østlandet

Det kan bli varmt i både luften og sjøen på Østlandet Sankthansaften. Spesielt i hovedstaden kan folk glede seg over en solfylt værmelding torsdag med temperaturer opp mot 30 varmegrader. – Det blir kjempefint å ta en dukkert på Østlandet.

Klartale - 22 jun 22 kl. 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

Klartale - 03 aug 22 kl. 15:30

Nå er det slutt på supervarmen, sier meteorologen

Det er Sørlandet og Østlandet som får det fineste været til helgen. Men det blir kaldere. Og i fjellet kan det også komme snø, ifølge Marit Berger.

NRK - 03 aug 22 kl. 14:38

Supervarmen er over i Norge – kan komme snø til helgen

Til tross for at tiden med de varmeste temperaturene er over i Norge for nå, vil det fremdeles være brukbart vær i Sør-Norge og på Østlandet fremover, sier vakthavende meteorolog Marit Berger ved Meteorologisk institutt til NTB. – Fremover blir det ikke noe supervarme, som vi har hatt tidligere i sommer. De høyeste temperaturene er nok over, sier Berger.

VG - 16 mar 22 kl. 13:35

Ny «atmosfærisk elv» gir farevarsler i Nord-Norge

Til helga settes en strek mellom været i nord og sør her i landet. Kraftig nedbør, mildvær og vind ventes i Nordland og Troms, mens et høytrykk ventes i sør..

Klartale - 13 apr 22 kl. 12:22

Nå starter snart bålforbudet

Bålforbudet starter fredag 15. april. Det varer fram til 15.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 4 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - Igår: 16:45

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 13:44

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - Igår: 11:30

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - Igår: 10:41

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - I førrgår: 08:51

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com