NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 20:32

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:32

Faren over ved politihuset i Oslo

Bombegruppen har undersøkt gjenstandene som den mistenkte innringeren av en bombetrussel mot politihuset på Grønland i Oslo var i besittelse av. Disse gjenstandene er ikke farlige, men blir tatt i beslag, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønland, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faren, over, ved, politihuseti , Oslo
P4 - 11 Sep 19 kl. 15:44

Faren over ved politihuset i Oslo

Faren er avblåst ved politihuset i Oslo. Bombegruppen er nettopp ferdige med å undersøke noen mistenkelige gjenstander. Det var den mistenkte innringeren av en bombetrussel mot politihuset som hadde satt fra seg gjenstandene.

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

TV 2: Bombetrussel mot politihuset i Oslo – en pågrepet

En hendelse ved politihuset i Oslo medfører at besøkende i politihuset blir ført ut bakveien, skriver Dagbladet..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

Bombesituasjon ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet som hevdet å ha med seg en bombe til politihuset i Oslo. En bombegruppe har klarlagt at en sekk ved politihuset ikke inneholdt farlige gjenstander..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

Bombetrussel og bevæpnet politi ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet ved politihuset i Oslo som skal ha fremsatt en bombetrussel. En bombegruppe er på vei for å undersøke en sekk ved politihuset..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

Bombetrussel ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet som skal ha fremsatt en bombetrussel mot politihuset i Oslo. En bombegruppe har klarlagt at en sekk ved politihuset ikke inneholdt farlige gjenstander..

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:10

Hendelse ved politihuset i Oslo

Det har oppstått en hendelse ved politihuset på Grønland i Oslo som gjør at besøkende nå blir ført ut bakveien, melder Dagbladet. Politiet kaller det en pågående situasjon..

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:14

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En mann er pågrepet etter bombetrusler mot polithuset på Grønland i Oslo. Han ringte og sa han satt utenfor politihuset med en bombe. Det er en gjenstand i sekken som politiet nå må undersøke nærmere.

NRK - 28 Oct 19 kl. 01:35

Tagget på døra til politihuset

En person er pågrepet i Stavanger, da han skal ha tagget på hovedinngangen til politihuset i byen. Det skriver politiet på Twitter. Mannen skal ha blitt oppdaget på kameraovervåkningen til politiet.

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann siktet

Onsdag ettermiddag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for å ha ringt inn en bombetrussel mot politihuset i Oslo. Hans advokat, John Christian Elden, sier at klienten verken hadde med seg bombe, eller erkjenner straffskyld..

P4 - 11 Sep 19 kl. 15:13

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En bombetrussel mot politihuset i Oslo har ført til evakuering av bygget. Bombegruppen er på stedet for å gjennomsøke bygningen. En person er pågrepet, men omstendighetene er ikke kjent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

USA innfører høgare tryggingsnivå

Forsvarsdepartementet har heva tryggingsnivået for Pentagon og andre forsvarsbygg i regionen rundt hovudstaden Washington D.C., melder CNN.

NRK - 15 minutter siden

SV har brote oljeforhandlingar

SV har brote forhandlingane om ein skattepakke for oljenæringa. Regjeringspartia, Sp, Frp og Ap forhandlar vidare om kor store skattelettar oljenæringa skal få..

NRK - 30 minutter siden

Fleirtal for Filipstad-utbygging

Byrådspartia Ap, MDG og SV har blitt einige med Venstre om utbygging av Filipstad. Avtalen blei skriven under på Filipstad tysdag. Planane starta allereie i 2000, og det har tatt mange år å bli einige om Filipstad-utbygginga..

NRK - 45 minutter siden

Sjå demonstrasjonane i USA

NRK - 1 time siden

Over hundre sjukeheimar med smitte

NRK har kartlagt 110 institusjonar med sjukeheimsplassar som har hatt koronasmitta tilsette. Du kan søka på din kommune eller din lokale sjukeheim i saka..

NRK - 1 time siden

Sikta mot brutal framferd i Atlanta

Seks politifolk i Atlanta er sikta etter at to unge menneske blei dratte ut av ein bil under demonstrasjonane etter at George Floyd døydde som følge av å bli arrestert, melder AP. Politiet brukte vald og elektrosjokkvåpen på mannen og kvinna..

NRK - 1 time siden

Jobbar med ny tysk krisepakke

Koalisjonsregjeringa i Tyskland diskuterer ei ny økonomisk krisepakke på opptil 80 milliardar euro, melder DPA. Pengane vil komma i tillegg til omfattande krisetiltak som er vedtatt tidlegare for å motverka dei økonomiske effektane koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Testar norsk koronamedisin

Medisin utvikla av selskapet Bergenbio blir mot korona i ein stor studie i Storbritannia. Den første koronapasienten har nå mottatt ein dose av legemiddelet, opplyser selskapet i ei børsmelding tysdag..

NRK - 1 time siden

Flystyrt i Sverige

Eit småfly har krasjlanda ved Ekås i Borås i Sverige, melder Aftonbladet. Redningstenesta er kontakta. Det er foreløpig ikkje meldt om skadeomfang.

NRK - 1 time siden

To personar drepne i Kabul

To personar er drepne og to er såra etter eit bombeangrep mot ein moske i den såkalla grøne sona i Kabul i Afghanistan, melder AP. Bomba gjekk av under kveldsbønna, og den eine drepne var bønneleiaren. Ingen har så langt tatt på seg ansvaret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt