NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 12:27

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:20

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mats Wilhelm Ruland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fare, for, streik
P4 - 08 okt. 20 kl. 11:25

Fare for streik i bryggeribransjen

Det er fare for streik i bryggeribransjen og det kan føre til tomme hyller med øl og brus i butikkene. NHO Mat og drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund starter meklingen i dag og dersom partene ikke blir enige innen midnatt lørdag blir det streik. 880 ansatte i 33 norske bryggeri- og mineralvannfabrikker tas ut fra lørdag morgen i første omgang.

P4 - 13 okt. 20 kl. 06:23

Lite fornøyde bussjåfører

Bussjåførenes streik endte ikke slik alle håpet. Flere av fagforeningene for bussjåførene starter nå nei-kampanje til uravstemningen etter busstreiken. Vinner de frem, blir det ny streik skriver Klassekampen.

P4 - 14 okt. 20 kl. 20:12

Fare for flere streiker

Det er ytterligere fare for streik i andre sektorer i morgen. Blant annet kan 1700 kommunalt ansatte i hovedstaden legge ned arbeidet. Det vil i så fall ramme blant annet aktivitetsskoler og barnehager.

P4 - 18 sep. 20 kl. 11:34

Varsler opptrapping av streik

Vekterne varsler en opptrapping av streiken. Onsdag gikk til sammen 803 vektere tilknyttet Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund ut i streik. Og Parat opplyser til NTB at de kommer til å varsle Riksmekleren i løpet av dagen om en opptrapping fra onsdag neste uke.

P4 - 18 sep. 20 kl. 17:57

Over 1000 vektere i streik

Snart er over 1000 vektere tatt ut i streik. Det varsler Norsk Arbeidsmandsforbund. Onsdag gikk til sammen 803 vektere tilknyttet Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund ut i streik.

NRK - 20 sep. 20 kl. 04:19

Bussjåfører tas ut i streik

Busstrafikken på Østlandet blir rammet av streik, etter brudd i mekling i natt. 3.800 bussjåfører tas ut i streik fra morgentimene søndag, ifølge riksmekleren..

P4 - 20 sep. 20 kl. 07:15

3.800 bussjåfører i streik

3.800 bussjåfører er tatt ut i streik. Det ble brudd i forhandlingene like etter klikken fire i natt, og dermed sto bussene i Oslo i Viken stille fra klokken seks i dag tidlig.

P4 - 30 sep. 20 kl. 08:37

Avviser at streik stenger plattform

Equinor avviser nå at streik stenger ned Johan Sverdrup-feltet. Sokkelmeklingen førte ikke frem til enighet i natt , og 43 medlemmer fra Johan Sverdrup-feltet tas ut i streik. Tidligere i dag kom det meldinger fra Fagforeningen Lederne om at plattformen ville stenge.

P4 - 30 sep. 20 kl. 05:19

Streik på oljeplattform

Det mekles nå på overtid om sokkelavtalen. Flere hundre ansatte i oljebransen kan tas ut i streik dersom det ikke blir enighet. Fristen gikk egentlig ut ved midnatt, men det mekles altså nå på overtid.

NRK - 30 sep. 20 kl. 20:11

Vekterne trapper opp streik til uka

Vekterne trapper opp streiken neste uke, skriver FriFagbevegelse. Arbeidsmandsforbundet tar ut ytterligere 341 vektere i streik fra og med mandag. Da vil over 1500 vektere være i streik,.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 15 minutter siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 15 minutter siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 15 minutter siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 30 minutter siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 30 minutter siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.

NRK - 30 minutter siden

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..

NRK - 45 minutter siden

Dyrest å bo i Oslo

Det er dyrest å ha bolig i Oslo kommune. Snittet ligger på 165.166 kroner i året.

NRK - 1 time siden

230.000 tonn plast i vannet årlig

Nær 230.000 tonn plast havner i Middelhavet hvert eneste år, og miljøorganisasjonen IUCN sier mengden vil fordoble seg om 20 år om ikke drastiske tiltak iverksettes. Det melder AFP.

NRK - 8 timer siden

Oslo MDG topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt