NRK > Nyheter

Tirsdag, 24 November, 04:50

NRK - 30 okt. 20 kl. 10:55

Fare for kraftig vind i morgen

Det er sendt ut gult farevarsel for lokalt kraftige vindkast i morgen. Vinden kan enkelte steder på Vestlandet lørdag ettermiddag komme opp i 27 til 33 meter i sekundet. Folk blir oppfordet om å feste løse gjenstander..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fare, for, kraftig, vindi , morgen
Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 10:57

Fare for kraftig vind i hele Sør-Norge i dag. Vestlandet vil få en forsmak på vinteren

Det er meldt gult farevarsel for hele Sør-Norge torsdag. – Å sikre løse gjenstander burde allerede vært gjort, sier meteorolog..

NRK - 18 nov. 20 kl. 05:57

Bjerkreim seier nei til Faurefjell

Fleirtalet i kommunestyret i Bjerkreim sa i går nei til eit vindkraftanlegg på Faurefjell. Norsk Vind vil byggje 12 vindturbinar der. Norsk Vind har konsesjon, og direktør Per Ove Skorpen seier til Aftenbladet at dei vonar at staten gir dei løyve..

NRK - 19 nov. 20 kl. 08:07

Mykje vind i vente

Meteorologane varslar mykje vind i store delar av Sør-Noreg i dag..

P4 - 27 okt. 20 kl. 15:59

Kraftig regn ventet i vest

Det er ventet kraftig regn i Rogaland og sør i Vestland onsdag. I løpet at døgn kan det komme mellom 50 og 100 millimeter regn, advarer Meteorologisk institutt. I tillegg er det ventet mye vind..

NRK - 02 nov. 20 kl. 10:28

Brann i bustad i Sunndalsøra

Det brenn i ein bustad og ei garasje i Sunndalsøra på Nordmøre. Brannvesenet opplyser at det er fare for spreiing grunna ein del vind i området. Politiet melde om brannen like etter 10.

NRK - 02 nov. 20 kl. 10:28

Brann i bustad på Sunndalsøra

Det brenn i ein bustad og ei garasje på Sunndalsøra på Nordmøre. Brannvesenet opplyser at det er fare for spreiing grunna ein del vind i området. Politiet melde om brannen like etter 10.

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 16:15

AaFKs kamp mot Vålerenga kan være i fare: – Et spørsmål om vi kan spille

Aalesunds kamp mot Vålerenga på hjemmebane kan bli spilt med vind på 18 meter i sekundet og med vindkast på over 25 meter i sekundet..

P4 - 28 okt. 20 kl. 22:48

Fare for spredning

Et verksted på Bøverbru i Innlandet er fullstendig overtent og det er fare for at brannen skal spre seg til nabohus. Brannen gjør også at fylkesveien som går forbi er stengt. Brannårsaken er ikke kjent..

NRK - 06 nov. 20 kl. 19:35

Ingen fare etter funn på Svinesund

Politiets bombegruppe har slått fast at det ikke er noen fare knyttet til en grantalignende gjenstand som ble funnet i en bil på tollstasjonen på Svinesund. Politiet ble varslet fredag kl. 14.

VG - 08 nov. 20 kl. 19:27

Rekkehus i fare for å kollapse – ni personer evakuert

Et rekkehus med fire leiligheter står i fare for å kollapse i Trondheim. Ni personer har blitt evakuert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sikkerhetsrådet skal drøfte Tigray

FNs sikkerhetsråd skal drøfte krigen i Tigray-regionen i Etiopia, opplyser diplomatkilder til AFP. Møtet skal gjennomføres virtuelt. FN forbereder seg på 200.

NRK - 1 time siden

England letter på innreisereglene

Reisende som ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst. Målet er å hjelpe den hardt rammede reiselivsnæringen..

NRK - 1 time siden

60 NTNU-studenter mistenkt for juks

Av de 700 NTNU-studentene som tok hjemmeeksamen i vår i ett programmeringsemne, er rundt 60 mistenkt for å ha jukset. Ifølge Universitetsavisa gjelder det emnet TDT4100 Objektorientert programmering..

NRK - 2 timer siden

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands 16 delstater vil be forbundskansler Angela Merkel forlenge smitteverntiltakene fram til 20. desember, ifølge DPA. Restauranter og utesteder ble stengt i Tyskland i starten av november, sammen med teatre, museer og svømmehaller..

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen kan starte

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av GSA, som er et av USAs føderale forvaltningsorgan, om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 3 timer siden

418 nye smittede siste døgn

418 nye koronasmittede ble registrert i Norge siste døgn. Det er to flere enn dagen før og 130 færre enn natt til tirsdag for en uke siden.138 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus.

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen er i gang i USA

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av USAs føderale forvaltningsorgan (GSA) om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 4 timer siden

Formell overgangsprosess i gang

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 6 timer siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt