P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 10:08

P4 - 14 Feb 20 kl. 15:40

Fare for flom, skred og sterk vind

Det er fare for flom og skred flere steder i landet, nå når mange tar vinterferie.
I Sør-Norge kan det bli snøfokk i fjellet, og det er fare for flom og jordskred på grunn av mye nedbør i sør og på Vestlandet i helgen..
Les mer på P4


Les mer om:
Sør-Norge, Vestlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fare, for, flom, skredog , sterk, vind
VG - 14 Feb 20 kl. 15:31

Vinterferiestart med fare for flom og skred

For mange er helgen starten på vinterferien, men været er ikke det beste. I Sør-Norge kan det bli snøfokk i fjellet, og det er fare for flom og jordskred..

NRK - 01 Jan 20 kl. 17:09

Stor fare for flom og skred

NVE har utstedt varsel om fare for flom, jord-, sørpe- og flomskred for Nordland og deler av Trøndelag. Det ventes mellom 100 og 150 millimeter nedbør fra onsdag til fredag morgen. I tillegg vil høye temperaturer og vind føre til stor snøsmelting..

VG - 01 Jan 20 kl. 17:38

Nordland og Trøndelag: Stor fare for flom og skred

Det har blitt utstedt varsel om fare for flom, jord-, sørpe- og flomskred for Nordland og deler av Trøndelag..

Klartale - 20 Jan 20 kl. 11:58

Stor fare for snøskred

Flere steder er det varslet stor fare for snøskred. Folk bør holde seg unna terreng der det kan komme skred..

Aftenposten - 01 Jan 20 kl. 13:57

Stor fare for flom og jordskred i Nordland og Trøndelag

NVE har utstedt varsel om fare for flom, jord-, sørpe- og flomskred for Nordland og deler av Trøndelag..

Klartale - 02 Dec 19 kl. 09:51

Fare for snøskred i nord

Mye nedbør og vind gjør faren for snøskred stor. Det gjelder hele Troms..

NRK - 03 Nov 19 kl. 15:56

Minner om skredfare i Nord-Noreg

Hovudredningssentralen i Nord-Noreg minner om at det er fare for skred. Søndag blei ein person send til sjukehus etter eit snøskred i Lofoten. Ifølge snøskredvarslinga er det svake lag i snøen som gjer at det er lett å løyse ut skred..

NRK - 01 Jan 20 kl. 13:00

Stor flom- og jordskredfare

NVE har utstedt varsel om fare for flom, jord-, sørpe- og flomskred for Nordland og deler av Trøndelag. Det ventes opp mot 150 millimeter nedbør på 48 timer fra onsdag til fredag morgen. Nedbøren vil komme som regn i områder under 600 meters høyde..

NRK - 02 Dec 19 kl. 08:08

Stor snøskredfare i Troms

Det er stor fare for snøskred i hele Troms i dag, melder varsom.no. Kraftig vind og mye nedbør gjør at skred kan utløses både naturlig og av skiløper, så folk oppfordres til å unngå all skredterreng..

P4 - Igår: 09:14

Vet ikke når banen åpner igjen

Det er fortsatt usikkert når Bergensbanen kan åpnes for trafikk igjen. Det gikk i natt et snøskred over banen ved Uppsete stasjon. Et tog kjørte seg fast i snøen, og er nå fraktet til Myrdal.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kraftig fall på Oslo Børs

Oslo Børs åpnet i dag med et kraftig fall, og etter en halvtimes handel hadde hovedindeksen falt med flere prosent. Fallet i Oslo kommer etter en markant nedgang ved de fleste børsene i Asia. Der preges handelen av nyheter om at koronaviruset har spredt seg, og at flere har dødd.

P4 - 30 minutter siden

Kina utsetter folkekongress

Den årlige Folkekongressen i Kinas kommunistparti avlyses for å i stedet bekjempe koronaviruset. Kinas øverste statsorgan og lovgivende forsamling, skulle etter planen samles 5. mars for å godkjenne statsbudsjettet og vedta lover.

P4 - 30 minutter siden

Innrømmer skyld for knivdrap

En 52 år gammel mann erkjenner straffskyld for å ha knivdrept sin 27 år gamle ekskjæreste på Tiffani Café på Frogner i Oslo i 2018. Det kom fram da rettssaken mot mannen startet i Oslo tingrett i dag. Kvinnen var nyansatt og på opplæring på cafeen da hun ble brutalt angrepet og påført dødelige knivstikk foran sjokkerte gjester.

P4 - 1 time siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 1 time siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 1 time siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 1 time siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 1 time siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt