P4 > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:44

P4 - 15 Jan 20 kl. 07:38

Fare for at gym blir mer teoretisk

Usikre på om eksamen i gym er en god idé.
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fare, forat , gymblir , mer, teoretisk
NRK - 10 Oct 19 kl. 20:20

To av tre fuglearter i fare

To tredjedeler av fugleartene i USA kan bli utryddet på grunn av klimaendringer, viser en rapport fra National Audubon Society. Hvis klimagassutslippene ikke kuttes, står 389 av 604 fuglearter i fare, ifølge rapporten. Kystfugler er mest utsatt..

NRK - 15 Dec 19 kl. 15:46

Ikke fare for nye store ras

NVE skal gjøre undersøkelser av raset i morgen, og sier det på nåværende tidspunkt ikke er fare for nye store ras..

Klartale - 09 Dec 19 kl. 16:30

Jentas liv er ikke lenger i fare

Livet til den minste jenta i søskenflokken fra Tromsø er ikke lenger i fare. Det sier politiet.

NRK - 3 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 19:00

Satsing på kjernekraft for å redde klimaet gir økt fare for atomkrig | Mærli og Kippe

Forties den mulige koblingen mellom kjernekraft og kjernevåpen, står vi i fare for å velge feil løsning på klimakrisen..

NRK - 05 Jan 20 kl. 10:36

Fare for vanskelige kjøreforhold

Meteorologene melder om at det blåser opp igjen i fjellet, og at det er fare for snøfokk og vanskelige kjøreforhold på de høyeste fjellovergangene midt i landet. Enn så lenge er det kun fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland som har kolonnekjøring..

NRK - 08 Jan 20 kl. 10:23

Støre: – Stor fare for mer vold

I et innlegg på Facebook onsdag uttrykker Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre bekymring over den spente situasjonen mellom USA og Iran. Han frykter nå en uforutsigbart situasjon. – Med stor fare for mer vold og mer ustabilitet, skriver han..

NRK - 01 Jan 20 kl. 17:09

Stor fare for flom og skred

NVE har utstedt varsel om fare for flom, jord-, sørpe- og flomskred for Nordland og deler av Trøndelag. Det ventes mellom 100 og 150 millimeter nedbør fra onsdag til fredag morgen. I tillegg vil høye temperaturer og vind føre til stor snøsmelting..

Klartale - 15 timer siden

Stor fare for snøskred

Flere steder er det varslet stor fare for snøskred. Folk bør holde seg unna terreng der det kan komme skred..

Dagbladet - 05 Oct 19 kl. 23:40

Rapport: 58 prosent av Europas innfødte trær står i fare for utryddelse

Mer enn halvparten av Europas innfødte trær står i fare for utryddelse ettersom sykdommer, skadedyr, forurensning og byutvikling påvirker landskapet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

IS skal ha fått ny leder

Terrororganisasjonen IS skal ha utpekt irakeren Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi som sin nye leder. Det skriver britiske The Guardian. Utnevnelsen skal ha skjedd bare timer etter at IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble drept i et amerikansk angrep i Syria i oktober i fjor.

P4 - 4 timer siden

Reagerer på Støre-krav

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn. Det skriver VG. Ap-lederen reagerer på at Høyre har omtalt barnet som antatt syk, og mener usikkerheten kan føre til spekulasjoner og mange spørsmål Høie sier han forstår at mange lurer på helsetilstanden, men sier at opplysningene kun kan gis dersom foreldre eller de som har omsorg for barnet samtykker..

P4 - 5 timer siden

USAs ambassade i Bagdad truffet

Flere raketter har truffet et område nær den amerikanske ambassaden i Bagdad i Irak. Det melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden har blitt utsatt for en rekke rakettangrep de siste ukene, og USA anklager en Iran-støttet millits for å stå bak flere av dem.

P4 - 5 timer siden

Mistenker kirketjener bestilte overgrep

Politiet har siktet en mann i 50-årene for å ha bestilt direktesendte overgrep mot barn på Filippinene på sin datamaskin. Mannen har jobbet som kirketjener i flere menigheter i Rogaland, og har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i september i fjor, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for å ha forgrepet seg på fire barn og under pågripelsen fant politiet store mengder overgrepsmateriale.

P4 - 5 timer siden

Snuser selv om de er gravid

En av fire kvinner fortsetter å snuse selv om de får vite at de er gravid. Det går frem i en studie gjort ved Sørlandet sykehus. Snus og røykbruken er mest utbredt blandt de yngste gravide og de med lav utdanning, skriver Folkehelseinstituttet.

P4 - 6 timer siden

- Må fortelle om guttens sykdomsbilde

Regjeringen har ikke vært åpen nok om hvor syk den fem år gamle gutten til den IS-mistenkte kvinnen er. Det sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre under Debatten i NRK i kveld. Støre reagerer på at gutten har blitt omtalt som antatt syk, og mener uklarheter vil føre til spekulasjoner og mange spørsmål.

P4 - 7 timer siden

Vil kutte antall statsråder

Høyre og Venstre vil kutte i antall statsråder etter regjeringsbruddet med FrP. Det hevder flere regjeringskilder til TV2. Trolig er det snakk om å kutte eldre- og folkehelseminister, og samfunnssikkerhetsminister-posten.

P4 - 7 timer siden

Får ikke lov til å kalle alkohol for nyheter

At Vinmonopolet selger alkoholvarer som nyheter, er ulovlig, og et brudd på forbudet mot alkoholreklame. Det mener Helsedirektoratet. Nå ber de Vinmonopolet fjerne etiketter der ordet har blitt brukt, ifølge NTB.

P4 - 8 timer siden

Bruun-Hanssen urolig for Russland-nærvær

Russlands nærvær utenfor kysten av Norge gir grunn til uro. Det sa forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen i en tale på Oslo Militære Samfund i kveld. Blant annet viste han til flere russiske marineævelser utenfor norskekysten det siste året, samt tilstedeværelse av russiske ubåter i Atlanterhavet.

P4 - 8 timer siden

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt