P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:55

P4 - 15 jan. 20 kl. 07:38

Fare for at gym blir mer teoretisk

Usikre på om eksamen i gym er en god idé.
Les mer på P4


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fare, forat , gymblir , mer, teoretisk
NRK - 14 mai 20 kl. 13:01

Fare for stor flom

25 år etter ekstremflommen er det fare for ny storflom. I 1995 rammet ekstremflommen «Vesleofsen» Østlandet. Nå er det fare for nye ødeleggelser.

P4 - 30 mars 20 kl. 09:33

Fare for storflom over hele landet

Det er fare for storflom over hele landet i vår. Det mye snø i fjellet og fare for ødeleggende vårflommer i alle landsdeler, ifølge NVE, som ber kommunene forberede seg. I morgen legger NVE frem en rapport der flomfaren er på oransje nivå, som er det nest høyeste farenivået, i de aller fleste vassdragene.

NRK - 14 mai 20 kl. 13:01

Fare for ny storflom

25 år etter ekstremflommen er det fare for ny storflom. I 1995 rammet ekstremflommen «Vesleofsen» Østlandet. Nå er det fare for nye ødeleggelser.

P4 - 14 feb. 20 kl. 15:40

Fare for flom, skred og sterk vind

Det er fare for flom og skred flere steder i landet, nå når mange tar vinterferie. I Sør-Norge kan det bli snøfokk i fjellet, og det er fare for flom og jordskred på grunn av mye nedbør i sør og på Vestlandet i helgen..

Dagbladet - 05 juni 20 kl. 19:46

Strippeklubb i fare: - Maktarroganse

Strippeklubben står i fare for å miste skjenkebevillingen sin. Det finner ikke eier Atle Maaø seg i..

Aftenposten - 13 juli 20 kl. 20:04

Brann i Ski – fare for spredning

Et hus er overtent i Ski, men alle beboere i huset er ute, ifølge politiet. Det er fare for spredning, og brannvesenet prøver å nå få kontroll på brannen..

NRK - 06 juni 20 kl. 15:18

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

P4 - I førrgår: 14:30

Farevarsel for styrtregn

Det er fare for styrtregen, lyn og torden Østafjells torsdag ettermiddag og kveld. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farearsel og ber folk holde seg oppdatert om utviklingen av været og værvarselet. Det er fare for lokale oversvømmelser..

VG - 04 juni 20 kl. 15:55

Lokal nedbør gir fare for skred

Det er fare for jord-, sørpe- og flomskred de nærmeste dagene i deler av både Nord- og Sør-Norge..

P4 - 01 juli 20 kl. 14:29

- Økt fare for smitteutbrudd

Det er økt fare for lokale smitteutbrudd de neste fire ukene. Det kommer fram i Folkehelseinstituttet sin nye risikovurdering. Avdelingsdirektør Line Vold viser til at det både blir mer reising og større arrangementer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Nå kommer nasjonalt ID-kort

De sterkt forsinkede nasjonale ID-kortene og nye passene skal komme i november. Det opplyser Politidirektoratet til Dinside. ID-kortene skulle etter planen være tilgjengelig fra 1.

P4 - 5 minutter siden

Barnehageansatt smittet i Stavanger

En ansatt i en barnehage i Stavanger er smittet av koroanviruset. Kommunen opplyser at den ansatte mest sannsynlig har hatt smitten siden mars. De er usikre på om det er en aktuell covid-infeksjon nå, men siden de ikke kan utelukke muligheten for resmitte er flere personer satt i karantene.

P4 - 15 minutter siden

Nedgang i sykehusinnleggelser

Til tross for at det har vært en økning av smittetilfeller i Norge den siste tiden, går antallet koronainnleggelser ved sykehusene ned. Det er nå åtte innlagte koronapasienter, en halvvering fra mandag, og fire færre enn i går. En pasient får respiratorbehandling..

P4 - 15 minutter siden

Kripos bistår i forsvinningssak

Kripos er nå koblet inn i forsvinningen til en 21 år gammel student i Hamar i sommer. Det melder NRK. Mannen ble sist sett på hybelen sin utenfor Hamar den 24.

P4 - 30 minutter siden

Tollvesenet er skuffet over nordmenn

Tollvesenet er skuffet over nordmenn som reiser til Sverige og handler før det igjen blir karantene for å ha vært i Värmland län. Statsminister Erna Solberg har oppfordret alle til å holde seg i Norge etter at smittesituasjonen har forverret seg. Tollvesenet opplyser til Dagbladet at det har vært en klar trafikkøkning etter nyheten om at Värmland blir rød sone i morgen..

P4 - 30 minutter siden

En av tre planlegger oppsigelser

En av tre bedrifter i olje- og gassektoren planlegger oppsigelser fremover. Det kommer fram i NHOs ferske undersøkelse blant medlemsbedriftene. I tillegg fører koronakrisen til at industribedriftene og bygg- og anleggsbransjen sliter med å fylle ordrebøkene, melder Børsen.

P4 - 45 minutter siden

8 av 10 må være fysisk på jobb

8 av 10 ansatte i handels- og tjenestenæringen må være fysisk på jobb og kan ikke ha hjemmekontor. Det viser hovedorganisasjonen Virkes ferske medlemsundersøkelse. De er derfor glade for at Helsedirektoratet i dag kommer med en anbefaling om bruk av munnbind.

P4 - 45 minutter siden

Oljemesse får krisehjelp

Oljemessen i Stavanger, ONS, får 21 millioner kroner i krisehjelp fra regjeringen. Olje og energiminister Tina Bru sier til Stavanger Aftenblad at de med dette sikrer at messen vil være Norges viktigste møteplass for energispørsmål også i fremtiden. Koronaviruset gjør at messen har måtte avlyse det meste av aktiviteten i år..

P4 - 30 minutter siden

Savner du Spania? Lag Paella!

Christer tar oss med til Spania.

P4 - 1 time siden

Frykter smitteboom i helgen

Helsedirektoratet frykter en smitteboom i helgen siden det er meldt strålende sommervær over store deler av Sør-Norge. Flere steder er temperaturmåleren er ventet å krype opp mot 30 grader. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad er særlig bekymret for fester og uteliv, og ber alle ta ansvar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt