NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:22

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:16

Far erkjenner drapsforsøk på sønn

Faren på Toten erkjenner drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn, sier mannens forsvarer til Dagbladet. Gutten ligger kritisk skadet på sykehus.
Les mer på NRK


Les mer om:
Toten, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Far, erkjenner, drapsforsøk, sønn
P4 - 09 Oct 19 kl. 19:22

Erkjenner drapsforsøk på sønn

Mannen som ble pågrepet og siktet for drapforsøk på sin 15 år gamle sønn i Østre Toten i Oppland i dag tidlig, erkjenner drapsforsøket. Det melder Dagbladet. Gutten ble funnet hjemme kritisk skadd og bevisstløs, og ble sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo.

P4 - 17 Oct 19 kl. 12:21

Erkjenner drapsforsøk i Sandnes

Den 22 år gamle mannen som i september knivstakk en 16 år gammel gutt i Sandnes, erkjenner straffskyld for drapsforsøk. Det kommer frem i kjennelsen i forbindelse med at 22-åringen ble fengslet i fire nye uker denne uken, skriver Stavanger Aftenblad. Den fornærmede 16-åringen har det ifølge hans advokat bra rent fysisk..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 18:24

Far erkjenner drapsforsøk på sønn (15)

Politiet hadde ingen kjennskap til verken 15-åringen eller hans far. Nå er faren siktet for drapsforsøk på sønnen..

VG - 09 Oct 19 kl. 10:02

15-åring funnet livløs på Toten: Far erkjenner straffskyld for drapsforsøk

KAPP (VG) En 15 år gammel gutt ble sendt til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en alvorlig voldshendelse på Kapp i Østre Toten onsdag. Hans far er siktet for drapsforsøk og erkjenner straffskyld..

P4 - 24 Oct 19 kl. 17:36

Siktet for drapsforsøk

En 25 år gammel mann er siktet for drapsforsøk på sin ekskjæreste på Buøy i Rogaland. Det var i juni at mannen skal ha tatt seg inn i boligen til kvinnen, der han skal ha slått henne flere ganger. Mannen erkjenner å ha utøvet vold mot kvinnen, men nekter for drapsforsøk, skriver Stavanger Aftenblad..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 16:09

Far erkjenner delvis skyld for drapsforsøk på datteren

En afghansk mann erkjente delvis straffskyld for drapsforsøk på sin egen datter da saken mot ham og fire familiemedlemmer startet tirsdag..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:17

Far erkjenner drapsforsøk på 15 år gammel sønn på Toten

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn, innrømmer handlingen. Det opplyser hans forsvarer Håvard Fremstad til NTB. Gutten er livstruende skadet..

P4 - 12 Aug 19 kl. 05:13

Erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld. Det fortalte mannens forsvarer til NTB sent i går kveld. Klokken 13 i dag vil siktede bli fremstilt for varetektsfengsling.

VG - 13 Jan 20 kl. 14:17

Nordmann erkjenner drapsforsøk på kvinne (72) i Sverige

En norsk 33-åring dyttet en 72 år gammel kvinne foran et tog i Lund i Sør-Sverige. Nå er han tiltalt for drapsforsøk..

NRK - 11 Aug 19 kl. 23:51

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drap og drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld, bekrefter hans forsvarer Unni Fries til NTB søndag kveld. Mandag klokken 13 vil mannen bli fremstilt for varetektsfengsling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 15 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 30 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 45 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 45 minutter siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt