NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:46

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:16

Far erkjenner drapsforsøk på sønn

Faren på Toten erkjenner drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn, sier mannens forsvarer til Dagbladet. Gutten ligger kritisk skadet på sykehus.
Les mer på NRK


Les mer om:
Toten, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Far, erkjenner, drapsforsøk, sønn
P4 - 09 Oct 19 kl. 19:22

Erkjenner drapsforsøk på sønn

Mannen som ble pågrepet og siktet for drapforsøk på sin 15 år gamle sønn i Østre Toten i Oppland i dag tidlig, erkjenner drapsforsøket. Det melder Dagbladet. Gutten ble funnet hjemme kritisk skadd og bevisstløs, og ble sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo.

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 18:24

Far erkjenner drapsforsøk på sønn (15)

Politiet hadde ingen kjennskap til verken 15-åringen eller hans far. Nå er faren siktet for drapsforsøk på sønnen..

VG - 09 Oct 19 kl. 10:02

15-åring funnet livløs på Toten: Far erkjenner straffskyld for drapsforsøk

KAPP (VG) En 15 år gammel gutt ble sendt til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en alvorlig voldshendelse på Kapp i Østre Toten onsdag. Hans far er siktet for drapsforsøk og erkjenner straffskyld..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 16:09

Far erkjenner delvis skyld for drapsforsøk på datteren

En afghansk mann erkjente delvis straffskyld for drapsforsøk på sin egen datter da saken mot ham og fire familiemedlemmer startet tirsdag..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:17

Far erkjenner drapsforsøk på 15 år gammel sønn på Toten

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn, innrømmer handlingen. Det opplyser hans forsvarer Håvard Fremstad til NTB. Gutten er livstruende skadet..

P4 - 12 Aug 19 kl. 05:13

Erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld. Det fortalte mannens forsvarer til NTB sent i går kveld. Klokken 13 i dag vil siktede bli fremstilt for varetektsfengsling.

NRK - 11 Aug 19 kl. 23:51

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drap og drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld, bekrefter hans forsvarer Unni Fries til NTB søndag kveld. Mandag klokken 13 vil mannen bli fremstilt for varetektsfengsling..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 23:42

Siktede etter moskéskytingen erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drap og drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 10 Sep 19 kl. 10:22

Erkjenner delvis straffskyld

En familiefar står tiltalt for drapsforsøk mot datteren i Follo tingrett. Han erkjente delvis straffskyld, skriver VG. Fornærmedes mor, søster og to brødre er også tiltalt for grov vold mot kvinnen.

NRK - 16 timer siden

Brødre pågrepet etter drapsforsøk

Det er et brødrepar i tenårene som mandag ble pågrepet etter drapsforsøket på Veitvet 6. oktober, ifølge TV 2. Brødrene er ifølge Dagbladet 15 og 17 år gamle.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 15 minutter siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 45 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 2 timer siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 2 timer siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 2 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 2 timer siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt