NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 08:58

NRK - 08 Dec 19 kl. 16:56

Fant slange i eske med undertøy

En ansatt i en sportsbutikk i Stavanger fant søndag ettermiddag en slange i en eske med boksershorts. Den ansatte fant slangen inne i en av boksershortsene, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, slangei , eskemed , undertøy
P4 - 08 Dec 19 kl. 16:18

Slange funnet i eske med boxershorts

En slange ble oppdaget i en eske med boxershorts i en sportsbutikk i Stavanger. Det var en av de ansatte som oppdagen slangen som skal være ca. 10-15 cm lang.

Dagbladet - 08 Dec 19 kl. 18:22

Fant slange i boksershorts

En ansatt ved en sportsbutikk i Stavanger fikk seg en overraskelse søndag ettermiddag da de fant en slange i en boksershorts..

VG - 08 Dec 19 kl. 17:23

Fant slange i boksershorts – etterlyser eier

En ansatt ved en sportsbutikk i Stavanger fant søndag en slange av typen kornsnok i en boksershorts. Nå blir den ivaretatt av en slangeglad ansatt hos redningstjenesten Viking..

Dagbladet - 29 Oct 19 kl. 04:56

Informant stjal IS-lederens undertøy

En blodprøve og IS-lederens brukte undertøy skal ha forsikret USA om at de var på rett spor..

P4 - 22 Nov 19 kl. 07:58

Dropper undertøysshow

Undertøyskjeden Victoria's Secret har i mange år holdt store moteshow med glamour, kjendiser og supermodeller. Men i år er det kansellert. Årsken er lave seertall og kritikk mot showet om at det er sexistisk, utdatert og uten mangfold.

P4 - 27 Nov 19 kl. 18:18

Fant plast i dødt rådyr

Nok en gang er det funnet store mengder plast i magen på et dødt dyr. Denne gangen er det rådyr i en nasjonalpark i Thailand som hadde sju kilo plast i magen da det ble funnet dødt på bakken, melder Sky News. Det ble funnet et plast-tau, gummihansker, kaffe, plastposer og undertøy i magen på det ti år gamle dyret..

NRK - 26 Oct 19 kl. 12:31

Demonstrasjon i Irak

Fleire hundre demonstrantar er samla i sentrum av hovudstaden Bagdad i Irak, melder Reuters. Demonstrantane vifter med irakiske flagg og kallar statsminister Adel Abdul Mahdi ein slange, etter at minst 42 personar har blitt drepne i protestar..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 20:03

SDF-talsmann: – IS-lederen avslørt av DNA fra eget undertøy

ISTANBUL/OSLO (Aftenposten): En underbukse stjålet fra IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi, skal ha gitt det avgjørende DNA-sporet..

P4 - 16 Dec 19 kl. 08:10

Fet julepresang til Ikea-ansatte

Mens andre får en eske konfekt eller en kopp med firmalogo, kan de ansatte på Ikea se fram til en langt fetere julegave i år. Alle ansatte får en bonus på 113 prosent av månedslønnen, melder Nettavisen Til sammen vil den svenske møbelgiganten betale 120 millioner kroner til sine rundt 3.000 ansatte i Norge.

Klartale - 14 Jan 20 kl. 08:20

Fant drept kvinne og mann under en presenning

Politiet fant to døde personer i et turområde. De hadde blitt drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

NRK - 2 minutter siden

Klippet vekk afrikansk aktivist

Nyhetsbyrået AP får krass kritikk etter å ha klippet den ugandiske klimaaktivisten Vanessa Nakate (23) vekk fra et bilde sammen med tre andre, hvite aktivister, fra et bilde fra Davos-toppmøtet. – Jeg gråt, sier Nakate til Buzzfeed News..

NRK - 15 minutter siden

Kina: Usikre på kilden til viruset

Viseminister i Kinas helsekommisjon sier de er usikre på kilden til coronaviruset. Myndighetene tror viruset kom fra et vilt dyr, men mangler fortsatt mye informasjon, sa viseministeren ifølge Reuters. 56 mennesker er døde av virusutbruddet..

NRK - 45 minutter siden

Treg respons fra nettgigantene

Politiet refser nettgiganter som Facebook, Snapchat og TikTok for å bruke lang tid på å svare, når politiet ber om hjelp til å spore overgripere. Antall nettovergrep mot barn øker, og politiet ber plattformene om raskere respons, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

NRK - 1 time siden

56 døde av coronaviruset

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 17 timer siden

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..

NRK - 2 timer siden

Skjøt med hagle

En mann ble natt til søndag pågrepet i Steinkjer i Trøndelag, etter at han skal ha oppført seg truende med en hagle. Han skal også ha løsnet ett skudd. Politiet opplyser at de har beslaglagt flere våpen.

NRK - 2 timer siden

Operaen i Paris åpnet etter streik

Lørdag åpnet operaen i Paris igjen dørene. Dansere og musikere har streiket sammen med andre i offentlig sektor i protest mot forslaget om å erstatte over 40 ulike pensjonssystem med ett. Streiken har kostet operaen mange millioner i tapte inntekter..

NRK - 4 timer siden

Ber om et fritt og rettferdig valg

Tidligere president Evo Morales i Bolivia sier han respekterer beslutningen til landets midlertidige president Jeanine Añez om å delta i valget i mai. – Det er hennes rett, sa Morales lørdag. Han ber samtidig om et fritt og rettferdig valg 3.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt