NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 03:12

NRK - 08 des. 19 kl. 16:56

Fant slange i eske med undertøy

En ansatt i en sportsbutikk i Stavanger fant søndag ettermiddag en slange i en eske med boksershorts. Den ansatte fant slangen inne i en av boksershortsene, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, slangei , eskemed , undertøy
P4 - 08 des. 19 kl. 16:18

Slange funnet i eske med boxershorts

En slange ble oppdaget i en eske med boxershorts i en sportsbutikk i Stavanger. Det var en av de ansatte som oppdagen slangen som skal være ca. 10-15 cm lang.

VG - 08 des. 19 kl. 17:23

Fant slange i boksershorts – etterlyser eier

En ansatt ved en sportsbutikk i Stavanger fant søndag en slange av typen kornsnok i en boksershorts. Nå blir den ivaretatt av en slangeglad ansatt hos redningstjenesten Viking..

Dagbladet - 08 des. 19 kl. 18:22

Fant slange i boksershorts

En ansatt ved en sportsbutikk i Stavanger fikk seg en overraskelse søndag ettermiddag da de fant en slange i en boksershorts..

Dagbladet - 29 okt. 19 kl. 04:56

Informant stjal IS-lederens undertøy

En blodprøve og IS-lederens brukte undertøy skal ha forsikret USA om at de var på rett spor..

P4 - 22 nov. 19 kl. 07:58

Dropper undertøysshow

Undertøyskjeden Victoria's Secret har i mange år holdt store moteshow med glamour, kjendiser og supermodeller. Men i år er det kansellert. Årsken er lave seertall og kritikk mot showet om at det er sexistisk, utdatert og uten mangfold.

NRK - 22 aug. 20 kl. 07:48

Full fyr i undertøyet

Sør-Øst politidistrikt mottok melding fra en privatbolig i Larvik om en ukjent beruset mann som hadde tatt seg inn på stedet. Ifølge politiet skal mannen ha vært iført undertøy, og ikke noe annet. Politiet er på stedet og i kontakt med mannen..

NRK - 22 aug. 20 kl. 07:48

Mann i undertøyet brøt seg inn

Sør-Øst politidistrikt mottok melding fra en privatbolig i Larvik om en ukjent beruset mann som hadde tatt seg inn på stedet. Ifølge politiet skal mannen ha vært iført undertøy, og intet mer. Mannen i 40-årene blir innbragt til drukkenskapsarresten..

Aftenposten - 11 sep. 20 kl. 07:00

Dette undertøyet passer til kjølige høstturer

Undertøy for turbruk lages av både ull og kunstfiber. Begge alternativer har sine forkjempere..

P4 - 16 des. 19 kl. 08:10

Fet julepresang til Ikea-ansatte

Mens andre får en eske konfekt eller en kopp med firmalogo, kan de ansatte på Ikea se fram til en langt fetere julegave i år. Alle ansatte får en bonus på 113 prosent av månedslønnen, melder Nettavisen Til sammen vil den svenske møbelgiganten betale 120 millioner kroner til sine rundt 3.000 ansatte i Norge.

E24 - 28 jan. 20 kl. 11:00

Skyhøye munnbind-priser i Kina etter virusfrykt

En eske med 20 munnbind i Kina koster nå 1.218 kroner mer enn før coronavirus-utbruddet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ble kurert for HIV - dør av kreft

Amerikaneren Timothy Ray Brown, som regnes som den første pasienten i verden som ble kurert for hiv, er nå i ferd med å dø av leukemi. Brown er kjent som den såkalte «Berlin-pasienten» og ble i 2008 erklært HIV-fri etter å ha vært positiv i 13 år.

NRK - 1 time siden

Seks smittet etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg. Både arrangør og mange av nærkontaktene bor i Alna bydel i Oslo. Alle er satt i karantene..

NRK - 1 time siden

Busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

NRK - 1 time siden

Trump om terrororganisasjoner

USAs president Donald Trump lover å erklære Ku Klux Klan og Antifa som terrororganisasjoner når han fredag legger fram en ny plattform for svarte amerikanere. Trump lover også å kategorisere lynsjing som nasjonal hatkriminalitet, melder Fox News..

NRK - 1 time siden

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 2 timer siden

139 nye smittetilfeller siste døgn

Natt til lørdag var det registrert 13.544 koronasmittede i Norge. Det viser foreløpige tall.

NRK - 3 timer siden

Politiker siktet for grovt lovbrudd

Den svarte Kentucky-politikeren Attica Scott ble sluppet fri etter et døgn i arresten fredag. Hun ble pågrepet da hun deltok i en demonstrasjon for Breonna Taylor. Hun er siktet for tre lovbrudd, deriblant opptøyer som blir regnet som et grovt..

NRK - 3 timer siden

CNN: Tror Barret er Trumps kandidat

Ifølge flere kilder skal dommer Amy Coney Barrett være kandidaten som president Donald Trump vil presentere som etterfølger til Ruth Bader Ginsburg, skriver CNN. Trump har annonsert at han vil offentliggjøre nominasjonen lørdag..

NRK - 4 timer siden

Ni nye tilfeller i Arendal

Fredag melder Arendal kommune om ni nye koronasmittetilfeller. Til sammen er om lag 220 personer nå i karantene i kommunen. Sju av de nye smittede kan knyttes til de to arrangementene som er bakgrunnen for smitteutbruddet, opplyser kommunen..

NRK - 4 timer siden

Fem nye smittetilfeller i Øygarden

Det siste døgnet er det registrert fem nye som er smittet av koronaviruset i Øygarden. Det opplyser kommunen til NRK. De to dagene før hadde kommunen syv nye tilfelle hver dag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt