NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 14:04

NRK - 03 juni 20 kl. 23:43

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vanvikan, Trøndelag, Høyesterett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, maursyrei , død, gutt
NRK - 27 april 20 kl. 19:24

Gutt slått med kniv i Skien

En mann i 60-årene er pågrepet etter å ha slått en gutt med en kniv. Gutten skal ha fått et merke på kroppen etter slaget men er ikke skadet, ifølge politiet. Mannen innrømmet hendelsen som fant sted i Skien mandag ettermiddag..

NRK - 01 april 20 kl. 18:37

Ung gutt knivdrept i Göteborg

En gutt som ble knivstukket utenfor en skole i Göteborg mandag, har mistet livet. En annen gutt mistenkes for å stå bak. Begge er yngre enn 15 år.

P4 - I førrgår: 17:37

Fant sin egen sykkel på Finn.no

En sykkeleier fant sin egel sykkel på Finn.no. Sykkelen var blitt frastjålet, men på Finn.

Aftenposten - 17 timer siden

Gutt (7) på sparkesykkel skadet i kollisjon

En syv år gammel gutt har brukket et ben etter et sammenstøt med en bil på Bjørndal..

Aftenposten - 17 timer siden

Gutt på sparkesykkel skadet i kollisjon

En syv-åtte år gammel gutt har brukket et bein etter et sammenstøt med en bil på Bjørndal..

Dagbladet - 18 feb. 20 kl. 05:38

Gutt (14): - Jeg skalv

Mandag møtte to menn i Drammen tingrett tiltalt for å ha kidnappet en 14 år gammel gutt. I retten ble det spilt av et avhør med gutten, ifølge Drammens Tidende..

Dagbladet - 05 juni 20 kl. 16:10

Filmet gutt etter selvmord

Politimann reagerer sterkt på at forbipasserende filmet og tok bilder av en død gutt i Stockholm..

P4 - 23 mai 20 kl. 23:53

Gutt slått i hodet på Hamar

En gutt ble slått i hodet da han ba en ungdomsgjeng gå ut av vegbanene. I følge politiet i Innlandet har de fått en god beskrivelse av gjerningsmannen og søker nå etter han..

NRK - 23 mai 20 kl. 19:36

Båtuhell: Gutt på 10 år til sykehus

En 10 år gammel gutt er fraktet til Sykehuset Namsos i luftambulanse etter et båtuhell ved Kleiva camping i Rørvik i Trøndelag. Politiet skriver på Twitter at gutten er ved bevissthet..

P4 - 01 april 20 kl. 05:31

Ung gutt omkom av korona i London

I London er en 13 år gammel gutt død etter å ha testet positivt for koronaviruset. Guttens familie sier han ikke var syk fra før. 13-åringen antas å være den yngste koronapasienten som er død i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Gjør munnbind obligatorisk

Frankrikes president Emmanuel Macron sier han vil gjøre munnbind obligatorisk i offentlige rom. Det skriver AFP. Forbudet innføres fra og med neste uke..

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia ekskluderer Huawei

Storbritannia velger å ekskludere det kinesiske selskapet Huawei fra Storbritannias 5G-nett. Det melder myndighetene på en pressekonferanse..

NRK - 45 minutter siden

Savnet funnet etter leteaksjon

Mannen som var savnet i Korgen er nå funnet av mannskap fra Norsk Folkehjelp. Mannen ble funnet i skogen ikke langt fra der han var savnet fra, melder politiet..

NRK - 30 minutter siden

Foodora er hacket

Matleveringstjenesten Foodora er hacket, og data fra en halv million kunder er lekket. Det melder svenske Dagens Nyheter, som skriver at 25.000 svensker er blant de hackede..

NRK - 30 minutter siden

Huawei økte omsetningen med 13 %

Det kinesiske mobilselskapet Huawei økte omsetningen med 13,1 prosent første halvår. Selskapet møter motstand i en rekke land, blant annet USA, som mener de utgjør en sikkerhetsrisiko og vil nekte dem adgang til 5G-nettet..

NRK - 45 minutter siden

Indisk delstat stenges ned

India stenger ned delstaten Bihar for å bekjempe koronaviruset. Det melder myndighetene. Delstaten, med 125 millioner innbyggere, skulle ha stengt ned i én uke, men forlenger til 15 dager.

NRK - 45 minutter siden

Brann i Rendalen slukket

Boligbrannen i Åkrestrømmen i Rendalen er slukket. To personer var registrert på adressen, én av dem er kjørt til sykehus, mens den andre har fortsatt status som savnet. Politiet skriver på Twitter at åstedsundersøkelser vil gjøres i morgen..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Korgen

Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann i 70-årene fra Aspmoen bofellesskap i Korgen i Hemnes. Han er cirka 180 cm høy, iført blå genser, jeans og tøfler. Savnede har lite hår og hvit skjegg.

NRK - 1 time siden

Demonstranter dømt til døden

Tre iranere som deltok i demonstrasjoner mot myndighetene i november 2019, er dømt til døden. Dommen opprettholdes av høyesterett, men kjennelsen kan fortsatt endres, ifølge en talsperson. De tre skal ha satt fyr på flere bygninger..

NRK - 1 time siden

Meråker-flyet traff flere høye trær

Havarikommisjonen har konkludert med at flyet som krasjet under landing i Meråker på fredag fløy inn for lavt og traff flere høye trær. 71-åringen som mistet livet i ulykken var instruktøren som hjalp eieren av flyet med å trene på landing..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt