NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 09:07

NRK - 30 Oct 19 kl. 04:34

Fant massegrav i Mexico

Levninger etter 42 personer er hentet opp fra en skjult gravplass i ørkenen nær den mexicanske strandbyen Puerto Penasco. Flere tusen mennesker er sporløst forsvunnet i Mexico de siste årene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Puerto Penasco, Mexico

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, massegravi , Mexico
NRK - 10 May 20 kl. 19:46

25 lik funnet i massegrav i Mexico

Levningene av minst 25 personer har blitt funnet i en massegrav utenfor byen Guadalajara i Mexico, melder AFP. Graven ble funnet på torsdag, og i tillegg til likene skal det ha blitt funnet sekker som trolig inneholder flere levninger..

P4 - 15 Feb 20 kl. 20:52

Fant massegrav

En massegrav med over 6.000 lik er oppdaget i Burundi. Funnet er gjort ved seks massegraver i provinsen Karusi nordøst i landet, skriver The Guardian.

NRK - 17 Sep 19 kl. 20:32

Massegrav funnet i Mexico

Minst 29 døde er funnet i plastposer utenfor byen Guadalajara vest i Mexico, opplyser påtalemyndigheten i delstaten Jalisco. Det skriver NTB. Det ble funnet 119 plastposer i massegraven, og tallet på ofre kan komme til å stige..

P4 - 15 Dec 19 kl. 09:35

50 døde funnet i hus

I Mexico er det funnet nok en massegrav. 50 døde personer er funnet i et våningshus i delstaten Jalisco, melder lokale medier. Delstaten har vært rammet av en voldsbølge etter oppgjør mellom narkotikakarteller.

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 05:44

Massegrav med 42 døde funnet i Mexico

Levninger etter 42 personer er hentet opp fra en skjult gravplass i ørkenen nær den mexicanske strandbyen Puerto Penasco..

NRK - 15 Feb 20 kl. 19:43

Fann massegrav med 6.000 lik

Ei massegrav med over 6.000 lik er oppdaga i Burundi. Det opplyser kommisjonen som etterforskar borgarkrigen i det afrikanske landet, skriv NTB.

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:06

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 07 Apr 20 kl. 05:33

Massegrav funnet i Rwanda

Myndighetene i Rwanda har funnet en massegrav som de tror kan skjule hele 30.000 ofre fra folkemordet i 1994. Massegraven ligger ved en dam i en dal nær hovedstaden Kigali, og de første 50 likene er alt hentet opp..

NRK - 08 Aug 19 kl. 18:12

Døde funnet i Uruapan i Mexico

Politiet i Mexico fant i dag ni lik hengende fra en bro i byen Uruapan vest i landet. Flere lik ble også funnet dumpet langs en vei i nærheten, ifølge AP. Funnene knyttes til konfliktene mellom landets narkotikakarteller..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 07:29

Gigantisk massegrav funnet i Rwanda

Myndighetene i Rwanda har funnet en massegrav som de tror kan skjule hele 30.000 ofre fra folkemordet i 1994..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Vestfoldbanen åpnet igjen

Natt til onsdag ble strekningen mellom Porsgrunn og Sandefjord er sperret etter at Bane NORs målevogn sporet av inne på Larvik stasjon. Klokken 09:01 melder Bane NOR at Sandefjord-Porsgrunn er åpnet for trafikk igjen..

NRK - 1 time siden

Sverige har forbedringspotensial

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell sier at Sverige burde iverksatt flere tiltak for å bremse koronasmitten allerede fra begynnelsen. Sverige har til nå registrert 4.468 døde blant koronasmittede, mens tallet i Norge er 237..

NRK - 10 minutter siden

Trump tilbakeviser kritikk

President Donald Trump tilbakeviser kritikken han har fått etter at fredelege demonstrantar blei fjerna med tåregass og gummikuler.

NRK - 10 timer siden

Menneskerettsklage mot politiet

Delstaten Minnesota har levert ein formell klage mot politiet i Minneapolis om brot på menneskerettane i samband med døden til George Floyd, melder Reuters tysdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Obama holder tale om politivold

Tidligere president Barack Obama har varslet at han vil holde en tale i kveld for å snakke om det som skjer i USA, ifølge Obama Foundation. Dette vil bli første gang han kommenterer politivolden og opptøyene i USA på kamera..

NRK - 1 time siden

Første svarte borgermester

Ella Jones er valgt som borgermester i byen Ferguson i Missouri. Jones er dermed både den første kvinnen og første svarte som er valgt som borgermester i byen..

NRK - 1 time siden

Snart flere barn enn eldre i Norge

Norges befolkning eldres raskt, og om bare ti år vil det være flere eldre enn barn og unge her i landet. Det viser SSBs befolkningsframskriving, som ble lagt fram onsdag..

NRK - 11 timer siden

Startar politigransking i Minnesota

Minnesota vil starta ei gransking av sivile rettar i politietaten i Minneapolis, opplyser guvernøren i delstaten tysdag, melder CNN. Granskinga vil undersøka praksis i politiet dei siste ti åra for å sjå om det har skjedd systematisk diskriminering..

NRK - 1 time siden

- Sverige har forbedringspotensial

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell sier at Sverige burde iverksatt flere tiltak for å bremse koronasmitten allerede fra begynnelsen. Sverige har til nå registrert 4.468 døde blant koronasmittede, mens tallet i Norge er 237..

NRK - 1 time siden

Lufthansa rapporterer stort tap

Lufthansa rapporterte i dag et tap på 22,35 milliarder norske kroner i første kvartal. Lufthansa skal motta en redningspakke fra Tyskland. Det ble klart 25 mai..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt