NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 15:50

NRK - 30 Oct 19 kl. 04:34

Fant massegrav i Mexico

Levninger etter 42 personer er hentet opp fra en skjult gravplass i ørkenen nær den mexicanske strandbyen Puerto Penasco. Flere tusen mennesker er sporløst forsvunnet i Mexico de siste årene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Puerto Penasco, Mexico

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, massegravi , Mexico
NRK - 17 Sep 19 kl. 20:32

Massegrav funnet i Mexico

Minst 29 døde er funnet i plastposer utenfor byen Guadalajara vest i Mexico, opplyser påtalemyndigheten i delstaten Jalisco. Det skriver NTB. Det ble funnet 119 plastposer i massegraven, og tallet på ofre kan komme til å stige..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 05:44

Massegrav med 42 døde funnet i Mexico

Levninger etter 42 personer er hentet opp fra en skjult gravplass i ørkenen nær den mexicanske strandbyen Puerto Penasco..

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:06

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 08 Aug 19 kl. 18:12

Døde funnet i Uruapan i Mexico

Politiet i Mexico fant i dag ni lik hengende fra en bro i byen Uruapan vest i landet. Flere lik ble også funnet dumpet langs en vei i nærheten, ifølge AP. Funnene knyttes til konfliktene mellom landets narkotikakarteller..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:34

313 lik gravd opp av massegrav i Syria

313 lik er hittil gravd opp av en massegrav som ble oppdaget i forrige måned utenfor Raqqa i Syria..

NRK - 28 Aug 19 kl. 13:41

Fant massegrav med ofrede barn

I Peru har arkeologer funnet det som kan være historiens største masseofringen av barn. Det er funnet skjeletter fra minst 227 barn i alderen 5 til 14 år. De ble trolig ofret av tilhengere av Chimú-kulturen for over 500 år siden, skriver BBC..

VG - 17 Jul 19 kl. 02:07

Grusomt funn i Syria: Over 300 lik hentet ut fra massegrav

En massegrav, fylt med det som trolig er ofre for IS’ grusomme regime, er oppdaget utenfor den tidligere «IS-hovedstaden» Raqqa. Flere hundre lik har blitt gravd opp..

NRK - 16 Aug 19 kl. 05:44

Fant migranter langs motorvei

Politiet i Mexico fant torsdag 65 migranter fra Sri Lanka og Bangladesh gående langs en motorvei i delstaten Veracruz, på vei mot USA, skriver AP. De var dehydrerte og sultne. De skal ha flydd fra Qatar til Colombia i april, og siden reist nordover..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 19:17

Gjorde grotesk funn - trenden har snudd

Politiet fant 19 lik langs landevei i Mexico..

NRK - 21 Jul 19 kl. 12:28

Samtaler mellom USA og Mexico

I dag møtes utenriksministrene fra USA og Mexico. Blant temaene som skal diskuteres er migrantstrømmen nordover og landenes handelsavtaler, skriver Reuters. USA truer Mexico med sanksjoner om de ikke stanser strømmen av migranter fra Sør-Amerika..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Protester mot bensinpriser i Iran

Irans befolkning raser etter at regjeringen økte bensinprisene med 50 prosent over natta. Store protester brøt ut fredag i flere store byer og siden da har minst to personer mistet livet. Det er ikke kjent hvor mange som har blitt skadd..

NRK - 10 minutter siden

Domstolene vil rydde opp

Domstolene må ta sin del av ansvaret for feilbehandlingen av Nav-saker, slår styret i Domstoladministrasjonen fast. Til sammen er mellom 50 og 80 personer blitt uskyldig dømt for å ha tatt med seg ytelser fra Nav til andre EØS-land..

NRK - 11 timer siden

Mistenker drapsforsøk i Uppsala

I Uppsala nord for Stockholm er en leilighet i natt beskutt flere ganger. Ingen beboere ble skadet, men politiet har funnet flere kulehull i en vindusrute, melder SVT..

NRK - 12 timer siden

Raner stakk fra ran på Majorstua

Politiet i Oslo etterlyser en mann i 20-årsalderen som truet til seg penger i en 7Eleven-kiosk på Majeostua ved 2-tiden i natt..

NRK - 15 minutter siden

Avskogingen i Amazonas øker kraftig

Regnskog større en hele Kypros er forsvunnet fra Amazonas på bare ett år. Over 9700 km² regnskog gikk tapt i Brasil i 2019 og det er mer enn på ti år. Det viser tall fra brasilianske myndigheter.

NRK - 30 minutter siden

Bekrefter at siktedes mor ble drept

Det var moren til en 36 år gammel kvinne som ble funnet død i en leilighet på Sofienberg torsdag. Det bekrefter politiet. Kvinnen er siktet for drap.

NRK - 30 minutter siden

Veireno-saken skal opp i Høyesteret

Nå skal Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven prøves for Høyesterett. Saken er blitt kjent som søppelkrisa i Oslo, ettersom søppelet fløt over i gatene vinteren 2017..

NRK - 45 minutter siden

Henter hjem studenter fra Bolivia

Utveklsingsstudenter i Bolivia blir nå hentet tilbake til Norge. Universitet i Bergen vurderer sikkerhetssituasjonen så usikker at de har valgt å hente studentene umiddelbart, skriver Khrono. Bolivia har vært preget av kaos etter presidentvalget..

NRK - 45 minutter siden

Henter hjem studenter i Bolivia

Utveklsingsstudenter i Bolivia blir nå hentet tilbake til Norge. Universitet i Bergen vurderer sikkerhetssituasjonen så usikker at de har valgt å hente studentene umiddelbart, skriver Khrono. Bolivia har vært preget av kaos etter presidentvalget..

NRK - 1 time siden

Mange skadd i Hongkong

Mange personer skal være skadd i forbindelse med demonstrasjonene i Hongkong. Demonstranter som forsøker å rømme fra det beleirede universitetet, blir møtt med tåregass, vannkanoner og gummikuler. Politiet lar ingen slippe unna, skriver AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt