NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:48

NRK - 12 Jan 19 kl. 19:41

Fant familiens hund innesperret

Etter at Anne-Elisabeth Hagen skal ha blitt bortført, ble familiens valp funnet sperret inn i et rom i huset, får NRK opplyst. – Har gjerningsperson håndtert hunden, kan DNA ha smittet over, sier tidligere politimannen og hundefører Kittil Haugen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, NRK, DNA, Kittil Haugen

Dele artikeln

25 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, familiens, hund, innesperret
Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 18:58

NRK: Fant familiens valp innesperret i huset

Etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, ble familiens valp funnet stengt inn i et rom i huset, melder NRK..

NRK - 10 Oct 18 kl. 13:33

Ni åring bitt av hund i Arendal

En ni år gammel elev ble bitt i armen av en løs hund i Mandal onsdag. Barnet var på tur med skoleklassen sin da hendelsen fant sted. Helsesøster ble koblet inn.

NRK - 10 Oct 18 kl. 13:33

Ni åring bitt av hund i Mandal

En ni år gammel elev ble bitt i armen av en løs hund i Mandal onsdag. Barnet var på tur med skoleklassen sin da hendelsen fant sted. Helsesøster ble koblet inn.

Dagbladet - 21 Feb 19 kl. 21:55

Fant koblinger til et av historiens mest kjente drap

Gravde i familiens hemmeligheter..

NRK - 09 Nov 18 kl. 04:52

3000 søker etter svensk tolvåring

Over 3.000 personer har meldt seg og deltar i søket etter en tolv år gammel gutt med Downs syndrom som er savnet sør i Sverige. Gutten ble meldt savnet tirsdag etter at han ikke kom hjem fra å ha gått tur med familiens hund i Falkenberg..

VG - 22 Dec 18 kl. 18:29

Gruvearbeidere innesperret i russisk saltgruve

Ni arbeidere ble innesperret da det brøt ut brann i en saltgruve i Uralfjellene. Ifølge russiske myndigheter er de sannsynligvis omkommet..

NRK - 21 Oct 18 kl. 11:30

Gruvearbeidere innesperret

To gruvearbeidere er bekreftet omkommet og 20 andre er fortsatt innesperret i en kullgruve i Shandong-provinsen øst i Kina. Over 300 mennesker var i gruva da deler av en tunnel raste sammen søndag. 140 redningsarbeidere forsøker å ta seg inn til dem..

Aftenposten - 28 Feb 19 kl. 18:27

Tysk by beslagla hund og solgte den på eBay for å betale eierens gjeld

En familie i den tyske byen Ahlen fikk hunden sin fratatt av lokale myndigheter, som solgte hunden på eBay for å nedbetale familiens gjeld til byen..

NRK - 21 Oct 18 kl. 07:46

Gruvearbeidere innesperret

22 gruvearbeidere er innesperret i en kullgruve i Shandong-provinsen i Kina. Over 300 mennesker var i gruva da deler av en tunnel raste sammen søndag. De fleste ble reddet ut i god behold, men 140 redningsarbeidere jobber nå for å redde ut de siste..

NRK - 09 Mar 19 kl. 06:16

Lover hund til sykehjem i Oslo

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen (Ap) lover at alle sykehjem i kommunen skal få besøkshund eller fastboende hund. Tiltaket skal ha hatt god effekt ved de 13 sykehjemmene som har hatt fastboende hund så langt, skriver VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 45 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 3 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 2 timer siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt