NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:24

NRK - 12 Jan 19 kl. 19:41

Fant familiens hund innesperret

Etter at Anne-Elisabeth Hagen skal ha blitt bortført, ble familiens valp funnet sperret inn i et rom i huset, får NRK opplyst. – Har gjerningsperson håndtert hunden, kan DNA ha smittet over, sier tidligere politimannen og hundefører Kittil Haugen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, NRK, DNA, Kittil Haugen

Dele artikeln

25 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, familiens, hund, innesperret
Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 18:58

NRK: Fant familiens valp innesperret i huset

Etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, ble familiens valp funnet stengt inn i et rom i huset, melder NRK..

NRK - 10 Oct 18 kl. 13:33

Ni åring bitt av hund i Arendal

En ni år gammel elev ble bitt i armen av en løs hund i Mandal onsdag. Barnet var på tur med skoleklassen sin da hendelsen fant sted. Helsesøster ble koblet inn.

NRK - 10 Oct 18 kl. 13:33

Ni åring bitt av hund i Mandal

En ni år gammel elev ble bitt i armen av en løs hund i Mandal onsdag. Barnet var på tur med skoleklassen sin da hendelsen fant sted. Helsesøster ble koblet inn.

Dagbladet - 21 Feb 19 kl. 21:55

Fant koblinger til et av historiens mest kjente drap

Gravde i familiens hemmeligheter..

NRK - 09 Nov 18 kl. 04:52

3000 søker etter svensk tolvåring

Over 3.000 personer har meldt seg og deltar i søket etter en tolv år gammel gutt med Downs syndrom som er savnet sør i Sverige. Gutten ble meldt savnet tirsdag etter at han ikke kom hjem fra å ha gått tur med familiens hund i Falkenberg..

VG - 22 Dec 18 kl. 18:29

Gruvearbeidere innesperret i russisk saltgruve

Ni arbeidere ble innesperret da det brøt ut brann i en saltgruve i Uralfjellene. Ifølge russiske myndigheter er de sannsynligvis omkommet..

NRK - 21 Oct 18 kl. 11:30

Gruvearbeidere innesperret

To gruvearbeidere er bekreftet omkommet og 20 andre er fortsatt innesperret i en kullgruve i Shandong-provinsen øst i Kina. Over 300 mennesker var i gruva da deler av en tunnel raste sammen søndag. 140 redningsarbeidere forsøker å ta seg inn til dem..

NRK - 21 Oct 18 kl. 07:46

Gruvearbeidere innesperret

22 gruvearbeidere er innesperret i en kullgruve i Shandong-provinsen i Kina. Over 300 mennesker var i gruva da deler av en tunnel raste sammen søndag. De fleste ble reddet ut i god behold, men 140 redningsarbeidere jobber nå for å redde ut de siste..

Aftenposten - 28 Feb 19 kl. 18:27

Tysk by beslagla hund og solgte den på eBay for å betale eierens gjeld

En familie i den tyske byen Ahlen fikk hunden sin fratatt av lokale myndigheter, som solgte hunden på eBay for å nedbetale familiens gjeld til byen..

NRK - 09 Mar 19 kl. 06:16

Lover hund til sykehjem i Oslo

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen (Ap) lover at alle sykehjem i kommunen skal få besøkshund eller fastboende hund. Tiltaket skal ha hatt god effekt ved de 13 sykehjemmene som har hatt fastboende hund så langt, skriver VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt