NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:31

NRK - 12 Jan 19 kl. 19:41

Fant familiens hund innesperret

Etter at Anne-Elisabeth Hagen skal ha blitt bortført, ble familiens valp funnet sperret inn i et rom i huset, får NRK opplyst. – Har gjerningsperson håndtert hunden, kan DNA ha smittet over, sier tidligere politimannen og hundefører Kittil Haugen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, NRK, DNA, Kittil Haugen

Dele artikeln

1705 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, familiens, hund, innesperret
Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 18:58

NRK: Fant familiens valp innesperret i huset

Etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, ble familiens valp funnet stengt inn i et rom i huset, melder NRK..

NRK - 10 Oct 18 kl. 13:33

Ni åring bitt av hund i Arendal

En ni år gammel elev ble bitt i armen av en løs hund i Mandal onsdag. Barnet var på tur med skoleklassen sin da hendelsen fant sted. Helsesøster ble koblet inn.

NRK - 10 Oct 18 kl. 13:33

Ni åring bitt av hund i Mandal

En ni år gammel elev ble bitt i armen av en løs hund i Mandal onsdag. Barnet var på tur med skoleklassen sin da hendelsen fant sted. Helsesøster ble koblet inn.

NRK - 09 Nov 18 kl. 04:52

3000 søker etter svensk tolvåring

Over 3.000 personer har meldt seg og deltar i søket etter en tolv år gammel gutt med Downs syndrom som er savnet sør i Sverige. Gutten ble meldt savnet tirsdag etter at han ikke kom hjem fra å ha gått tur med familiens hund i Falkenberg..

VG - 22 Dec 18 kl. 18:29

Gruvearbeidere innesperret i russisk saltgruve

Ni arbeidere ble innesperret da det brøt ut brann i en saltgruve i Uralfjellene. Ifølge russiske myndigheter er de sannsynligvis omkommet..

NRK - 21 Oct 18 kl. 11:30

Gruvearbeidere innesperret

To gruvearbeidere er bekreftet omkommet og 20 andre er fortsatt innesperret i en kullgruve i Shandong-provinsen øst i Kina. Over 300 mennesker var i gruva da deler av en tunnel raste sammen søndag. 140 redningsarbeidere forsøker å ta seg inn til dem..

NRK - 21 Oct 18 kl. 07:46

Gruvearbeidere innesperret

22 gruvearbeidere er innesperret i en kullgruve i Shandong-provinsen i Kina. Over 300 mennesker var i gruva da deler av en tunnel raste sammen søndag. De fleste ble reddet ut i god behold, men 140 redningsarbeidere jobber nå for å redde ut de siste..

Dagbladet - 09 Jan 19 kl. 13:53

Familiens bønn: - Ønsker å komme i kontakt med de som har Anne-Elisabeth

Familiens bistandsadvokat Svein Holden orienterte pressen om bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen onsdag ettermiddag..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 06:56

Mann og hund omkom i bilulykke i Bærum

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en singelulykke på Lysaker i Bærum natt til søndag. Også en hund som var i bilen, døde..

Aftenposten - 04 Sep 18 kl. 14:09

Netanyahus døde hund inn i kampen mot korrupsjonsanklager

Israels statsminister og hans familie anklages for korrupsjon og bruker nå sin avdøde hund i et bitende svar til kritikere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 5 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt