VG > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:04

VG - 19 Jul 18 kl. 09:39

Fant død person Oslo – mann pågrepet for likskjending

Én person er pågrepet og siktet for likskjending, etter funn av en død person..
Les mer på VG


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, dødperson , Oslo, mann, pågrepet, for, likskjending
NRK - 30 Jul 18 kl. 00:40

Fant fremmed mann i leiligheten

En kvinne er sendt til legevakt med stikkskader i armen etter at hun kom hjem fra ferie og fant en fremmed mann boende i leiligheten sin på Tøyen i Oslo, skriver NTB. Politiet søker nå etter mannen som de mener de har en god beskrivelse av..

NRK - 25 Mar 18 kl. 22:43

Mann siktet for vold på Karmøy

En mann er siktet og satt i varetekt etter at politiet fant en blodig mann på Karmøy i Rogaland søndag. Mannen opplyste å ha blitt slått med et balltre. Deretter pågrep de en mann med kniv, før de fant en blod og forslått person, ifølge NTB..

Dagbladet - 30 Jul 18 kl. 00:33

Kvinne kom hjem fra ferie og fant fremmed mann i leiligheten

En kvinne er sendt til legevakt med stikkskader i armen etter at hun kom hjem fra ferie og fant en fremmed mann boende i leiligheten sin på Tøyen i Oslo..

Aftenposten - 30 Jul 18 kl. 05:37

Kvinne kom hjem fra ferie og fant fremmed mann i leiligheten

En kvinne er sendt til legevakt med stikkskader i armen etter at hun kom hjem fra ferie og fant en fremmed mann boende i leiligheten sin på Tøyen i Oslo..

NRK - 10 Jun 18 kl. 16:00

33-åring tiltalt for to voldtekter

En 33 år gammel mann må neste uke møte i Oslo tingrett, der han er tiltalt for å ha voldtatt to kvinner. Ifølge tiltalen fant den første voldtekten sted i Oslo i desember 2014, mens det andre overgrepet skal vært begått i hovedstaden i oktober 2016..

Dagbladet - 22 May 18 kl. 20:20

Mann dømt for drap i Oslo i 2016

En 58 år gammel finsk mann er i Oslo tingrett dømt til 13 års fengsel for å ha drept en annen mann i Oslo for to år siden..

NRK - 11 Aug 18 kl. 22:30

Mann skadd i knivslagsmål i Oslo

Politiet fant en person med kuttskader i bakhodet da de rykket ut etter varsel om et knivslagsmål ved Carl Berners plass i Oslo. Ingen mistenkte er funnet, opplyser politiet på Twitter. Den skadde er fraktet til sykehus..

Aftenposten - 22 May 18 kl. 20:19

Mann dømt for drap i Oslo i 2016

En 58 år gammel finsk mann er i Oslo tingrett dømt til 13 års fengsel for å ha drept en annen mann i Oslo for to år siden..

NRK - 28 Jun 18 kl. 15:14

Mann dømt for overgrep mot barn

En 28 år gammel mann er dømt til sju og et halvt års fengsel for overgrep mot to tolv år gamle jenter. Overgrepene fant sted i perioden fra 2010 til 2014. Ifølge Varden fant det første av overgrepene sted i en kirkekjeller i øvre Telemark i 2010..

P4 - 03 Jul 18 kl. 16:04

Fant to tonn hasj i Danmark

I forbindelse med norsk politis opprulling av et omfattende narkonettverk, fant dansk politi to tonn hasj på eiendommen til en 70 år gammel mann på Sjælland. Ifølge politiets siktelse skal han ha oppbevart hasjen for videresalg, skriver Nordvestnyt. Mannen er også siktet for å ha overlevert 240 kilo hasj til en mann som skulle frakte det til Norge..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Kvinnene tiltalt for nervegiftattentatet i Malaysia blir ikke frikjent etter bevisvurdering

En malaysisk domstol vurderte torsdag at bevisene mot de to kvinnene som står tiltalt for drapet på den nordkoreanske diktatorens halvbror er sterke nok til at rettsaken kan gå sin gang..

VG - 4 timer siden

Domstol skal vurdere bevisene i drapet på Kim Jong-uns halvbror

Det vil avgjøre om de to kvinnene som står tiltalt for å ha smurt nervegift på den nordkoreanske diktatorens halvbror frikjennes eller må forsvare seg..

VG - 11 timer siden

Menneskene som mistet livet i brokollapsen i Italia

En barnefamilie på ferietur, et ungt kjærestepar og tre arbeidere er identifisert som noen av ofrene etter den fatale brokollapsen i Genova..

VG - 11 timer siden

« Hyggelig bestemor» var notorisk butikktyv

Med en innarbeidet taktikk slo den 71 år gamle «bestemoren» til mot en dagligvarebutikk i Larvik to ganger forrige uke..

VG - 14 timer siden

Alex Jones fratas muligheten til å tvitre i én uke

Ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones utestenges fra Twitter i én uke etter at han oppfordret sine tilhengere til å gripe til våpen i kampen mot mediene..

VG - 15 timer siden

Listhaug: – Frps fortjeneste at vi ikke har svenske tilstander her

ARENDAL (VG): Sylvi Listhaug (Frp) angriper den svenske statsministeren etter flere bilbranner, og skylder på innvandringspolitikken. Hun hevder det er Frps fortjeneste at det ikke står like ille til i Norge..

VG - 21 timer siden

Löfven til VG om Sverigedemokraterna: - Mener muslimer ikke er ordentlige mennesker

GÖTEBORG (VG) Sverigedemokraterna vokser, mens Socialdemokraterna krymper. Flere tror bilbrannene i Sverige kan ha stor innvirkning på valgresultatet..

VG - 19 timer siden

Personopplysninger til 35 000 bergensere kan være på avveie

Onsdag ettermiddag oppdaget Bergen kommune at uvedkommende har fått tilgang til personopplysninger om opp til 35 000 lærere og elever i kommunen..

VG - Igår: 12:03

Listhaug har prioritert frierferd hos Frp-grasrota - droppet Stortinget

ARENDAL (VG): Sylvi Listhaug (Frp) har valgt å besøke lokallag foran møter i Stortinget. Hun avviser at det har vært en strategi for å klatre i gradene..

VG - Igår: 11:18

PST-sjefen: Ikke sikkert vi finner noe på Sandbergs telefon

ARENDAL (VG) Det er ikke sikkert det er mulig å finne spor etter iransk eller kinesisk etterretning på Per Sandbergs mobiltelefon, sier PST-sjef Benedicte Bjørnland. Men hun slår fast at han opptrådte «skjødesløst»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt