NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 03:14

NRK - 07 Apr 20 kl. 13:05

Fant død person i Trondheim

En person er funnet død utendørs i Trolla-området i Trondheim. Dødsfallet omtales som mistenkelig. Politiet kan ikke si mer på på nåværende tidspunkt, men bekrefter at de nå etterforsker dødsfallet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trolla, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant, dødperson i , Trondheim
NRK - 20 Feb 20 kl. 19:01

Menn med våpen i Trondheim

Tre menn i 20-årene ble pågrepet etter å ha blitt observert med våpen i sentrum av Trondheim. Da de ble pågrepet, fant politiet våpen i bilen. Politet var bevæpnet under pågripelsen..

NRK - 22 Mar 20 kl. 12:30

Sju nye tilfeller i Trondheim

Sju nye tilfeller av koronavirus ble bekreftet i Trondheim lørdag. Alle har mildt sykdomsforløp. Fem av de sju er trolig smittet i Norge.

NRK - 04 Mar 20 kl. 10:03

En smittet av korona i Trondheim

En mann i 40-åra i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Det kom frem på pressekonferanse til Trondheim kommune onsdag formiddag. Mannen har vært på reise i Nord-Italia.

NRK - 03 Jan 20 kl. 11:30

Ila-mistenkt til Trondheim

En av de mistenkte etter skytinga i Ila i Trondheim, blir framstilt for varetektsfengsling mandag. Nordmannen i 20-åra meldte seg for politiet i Danmark i romjula og transporteres til Trondheim i kveld. Den andre etterlyste er fortsatt på frifot..

NRK - 07 Apr 20 kl. 14:46

Ingen 17. mai-tog i Trondheim

Trondheim kommune har valgt å avlyse lokale arrangementer på skolene 17. mai. Det blir heller ingen 17.

NRK - 09 Feb 20 kl. 14:24

SAS-fly til Værnes måtte snu

Et SAS-fly fra Oslo til Trondheim måtte snu søndag ettermiddag, grunnet sterk sidevind på Trondheim lufthavn Værnes. Flytrafikken går ellers som normalt i Trondheim, opplyser lufthavndirektør Marit Helene Stigen til VG..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 12:35

Vil avlyse OL-kvaliken i Trondheim

Trondheim Spektrum bør ikke ta imot Sander Sagosen og håndballguttene når de skal spille om OL-plass, mener kommunedirektøren i Trondheim..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 12:35

Kommunen vil avlyse OL-kvaliken i Trondheim

Trondheim Spektrum bør ikke ta imot Sander Sagosen og håndballguttene når de skal spille om OL-plass, mener kommunedirektøren i Trondheim..

VG - 21 Apr 20 kl. 19:48

Lovlig utepils-rai-rai i Trondheim

SOLSIDEN, TRONDHEIM (VG) Kranene er stengt i hovedstaden. I Trondheim er utepilssesongen godt i gang, under litt strengere regler..

NRK - 26 Apr 20 kl. 12:06

Koronasmittet spedbarn i Trondheim

En to måneder gammel gutt i Trondheim har blitt smittet av koronaviruset.Trondheim kommune opplyser at elleve personer fikk konstatert koronasmitte idag. Spedbarnet har vært i nærkontakt til en annen smittet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bolsonaro kaller WHO «politisk»

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 45 minutter siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 45 minutter siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 1 time siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 2 timer siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Hollywood gjenåpner 12. juni

Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Trump-videoer fjernet fra Some

Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

California-guvernør mot nakkegrep

I California sier guvernør Gavin Newsom at han vil stanse opplæring i nakkegrep i politiet, og anbefaler at alle lokale politiavdelinger slutter å bruke nakkegrep. I San Diego fylke er nakkegrep, som stanset blod til hodet, forbudt, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Boligområde evaluert i Os

21 beboere i Os i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen har forlatt husene sine etter varsel om ras. Ifølge politiet har en av huseierne hørt lyd fra steiner som raste bak huset. Politiet har ikke funnet tegn til ras, men har sendt bud på geolog..

NRK - 3 timer siden

57 politifolk trakk seg i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i New York har trukket seg fra byens uroenhet i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 mener kollegaene bare utførte ordre, skriver Washington Post..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt