NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:56

NRK - 11 Sep 19 kl. 20:20

Fant 21 kilo amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen må møte i retten i Stavanger, tiltalt for å ha forsøkt å oppbevare 21,5 kilo amfetamin på et lager i Paradis, skriver Stavanger Aftenblad. – Tiltalte erkjenner straffskyld, sier aktor, statsadvokat Folke Åmlid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Polen, Stavanger, Paradis, Stavanger Aftenblad, Folke Åmlid

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant21 , kilo, amfetamini , Stavanger
Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 20:17

Politiet fant 21,5 kilo amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen må møte i retten i Stavanger, tiltalt for å ha forsøkt å oppbevare 21,5 kilo amfetamin..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:25

21 kg amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen er tiltalt etter at politiet fant 21,5 kilo amfetamin på et lager i Stavanger i mai i fjor. Mannen ble tatt da han forsøkte å hente narkotikaen. Da hadde politiet allerede beslaglagt amfetaminet.

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 05:45

Menn tiltalt for produksjon av 300 kilo amfetamin i Sverige

To menn fra Landskrona i Sverige er tiltalt for å ha produsert 300 kilo amfetamin på en avsidesliggende gård i Landskrona..

P4 - 25 Jun 19 kl. 15:09

Tok 164 kilo hasj

Tollere i Kongsvinger fant i midten av april hele 164 kilo hasj og 10,5 kilo kokain i en tysk bobil. Bobilen hadde krysset grensen fra Sverige, og dette er årets største tollbeslag av hasj, opplyser Tolletaten. Sjåføren, en 37 år gammel tysk mann, har sittet fengslet i to måneder.

P4 - 14 Aug 19 kl. 12:40

14 kilo marihuana beslaglagt

En britisk statsborger ble tatt med 14 kilo marihuana i kofferten sin på Oslo lufthavn sist torsdag. Mannen kom med et fly fra Spania, og ble avslørt av en narkotikahund, opplyser Tollvesenet. Dette er det andre store beslaget som ble kjent i dag.

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:57

23,5 kilo kokain beslaglagt

Tollere i Ålesund fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer. Det var en narkotikahund som snuste seg fram til beslaget. Tolletaten opplyser i dag at dette er et stort beslag av narkotika i Ålesund-området..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 12:15

Fant 150 kilo cannabis skjult i plankehaug

Politihunden markerte ved plankestabelen, men etterforskerne fant ikke noe mistenkelig. Så bestemte de seg for å kutte en planke..

VG - 21 Jun 19 kl. 15:02

Advokater tiltalt for narkotikakriminalitet

To profilerte Tromsø-advokater er tiltalt i en omfattende narkotikasak. De skal ha innført flere titalls kilo amfetamin til Norge, som del av en organisert kriminell gruppe, ifølge tiltalen..

NRK - 21 Jun 19 kl. 14:54

Advokater tiltalt i narkotikasak

To advokater i Tromsø er tiltalt etter et stort narkotikabeslag. Advokatene er to av fem som er pågrepet i forbindelse med et beslag på flere titalls kilo amfetamin..

VG - 25 Jun 19 kl. 15:54

Hevdet narkotika var fiskefôr. – Det hadde vi ikke noen tro på

16. april fant tollerne 164 kilo hasj og 10,5 kilo kokain i tysk bobil. – Magefølelsen tilsa at det var et eller annet, sier seksjonsleder i Tolletaten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 45 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt