NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:57

NRK - 11 Sep 19 kl. 20:20

Fant 21 kilo amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen må møte i retten i Stavanger, tiltalt for å ha forsøkt å oppbevare 21,5 kilo amfetamin på et lager i Paradis, skriver Stavanger Aftenblad. – Tiltalte erkjenner straffskyld, sier aktor, statsadvokat Folke Åmlid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Polen, Stavanger, Paradis, Stavanger Aftenblad, Folke Åmlid

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fant21 , kilo, amfetamini , Stavanger
Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 20:17

Politiet fant 21,5 kilo amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen må møte i retten i Stavanger, tiltalt for å ha forsøkt å oppbevare 21,5 kilo amfetamin..

P4 - 23 Sep 19 kl. 15:33

Fant ti kilo amfetamin i skoboks

Tollere i Trøndelag på E24 ved Venna fant i sommer 10 kilo amfetamin i en skoeske. Funnet ble gjort like ved en bil som hadde kjørt i grøften. To norske statsborgere ble pågrepet av politiet like i nærheten av kjøretøyet, og er siktet i saken..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 15:05

Tollerne fant 10 kilo amfetamin i skoeske

I en skoeske ved en bil som hadde kjørt i grøfta fant tollerne i Trøndelag 10 kilo amfetamin. Beslaget ble gjort i juli i år..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:25

21 kg amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen er tiltalt etter at politiet fant 21,5 kilo amfetamin på et lager i Stavanger i mai i fjor. Mannen ble tatt da han forsøkte å hente narkotikaen. Da hadde politiet allerede beslaglagt amfetaminet.

NRK - 23 Sep 19 kl. 15:13

Fann 10 kilo amfetamin i skoboks

Tollarane i Trøndelag fann i juli 10 kilo amfetamin i ei skoboks, som stod ved ein bil som hadde køyrt i grøfta. To norske statsborgarar vart arresterte like ved kort tid etter funnet..

NRK - 09 Dec 19 kl. 15:30

Dømt for innførsel av amfetamin

Tre menn er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til fengsel i seks og sju år for å ha innført ti kilo amfetamin, i tillegg til en halv kilo kokain. Det meste av partiet ble plassert i et nedgravd depot på Bratsberg i Trøndelag, skriver Adresseavisen..

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 05:45

Menn tiltalt for produksjon av 300 kilo amfetamin i Sverige

To menn fra Landskrona i Sverige er tiltalt for å ha produsert 300 kilo amfetamin på en avsidesliggende gård i Landskrona..

P4 - 01 Oct 19 kl. 16:36

Tatt med 99.000 sigaretter

Tollere fant 99.000 sigaretter da de stanset en svenskregistrert bil i Junkerdal i Nordland i helgen. I tillegg var det blant annet 2,3 kilo snus, 7,8 kilo ost, 24 kilo kylling - og 16 Viagra-tabletter i bilen.

P4 - 25 Jun 19 kl. 15:09

Tok 164 kilo hasj

Tollere i Kongsvinger fant i midten av april hele 164 kilo hasj og 10,5 kilo kokain i en tysk bobil. Bobilen hadde krysset grensen fra Sverige, og dette er årets største tollbeslag av hasj, opplyser Tolletaten. Sjåføren, en 37 år gammel tysk mann, har sittet fengslet i to måneder.

P4 - 14 Aug 19 kl. 12:40

14 kilo marihuana beslaglagt

En britisk statsborger ble tatt med 14 kilo marihuana i kofferten sin på Oslo lufthavn sist torsdag. Mannen kom med et fly fra Spania, og ble avslørt av en narkotikahund, opplyser Tollvesenet. Dette er det andre store beslaget som ble kjent i dag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 30 minutter siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 30 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 45 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 1 time siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 1 time siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 2 timer siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt