P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 09:56

P4 - 29 Dec 19 kl. 10:56

Fangeutveksling i gang

En planlagt fangeutveksling mellom Russland og Ukraina er nå i gang.
55 ukrainere og 87 russiske opprørere skal utveksles øst i Ukraina.
Avtalen ble forhandlet fram tidligere denne måneden..
Les mer på P4


Les mer om:
Russland, Ukraina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fangeutvekslingi , gang
NRK - 07 Sep 19 kl. 09:35

Fangeutveksling kan være i gang

En varslet fangeutveksling mellom Russland og Ukraina kan være i gang. To busser med mørke vinduer og politieskorte forlot lørdag morgen et fengsel i Moskva, forteller et vitne til Reuters. Det er ikke kjent hvor mange fange som skal utveksles..

NRK - 29 Dec 19 kl. 10:51

Fangeutveksling i gang

Ukrainske myndigheter og russiskvennlige separatister i den krigsherjede østlige delen av Ukraina har innledet en varslet fangeutveksling. 55 ukrainere og 87 opprørere skal utveksles. Avtalen ble forhandlet frem i desember, skriver NTB..

NRK - 25 Mar 20 kl. 17:37

Møtes om fangeutveksling

Taliban og Afghanistans regjering skal møtes for å diskutere fangeutveksling, bekrefter afghanske tjenestemenn onsdag. USA og Taliban signerte forrige måned en avtale fangeutveksling fra Taliban og fra den afghanske regjeringen, melder AFP..

NRK - 31 Dec 19 kl. 11:16

Jobbar mot ny fangeutveksling

Russlands president, Vladimir Putin, og Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, har blitt einige om å begynne arbeidet med ein ny fangeutveksling, ifølge det russiske nyheitsbyrået Tass, melder Reuters..

NRK - 18 Mar 20 kl. 23:03

USA ber om fangeutveksling

USA ber den afghanske regjeringen og Taliban snarest bli enige om fangeutveksling av hensyn til koronapandemien som truer landet. USA og Taliban inngikk 29. februar en avtale som innebærer amerikansk tilbaketrekning fra landet..

NRK - 07 Sep 19 kl. 09:50

Statlig TV: Fangeutveksling i gang

Russisk statlig TV melder at fangeutvekslingen mellom Russland og Ukarina er i gang. Bussene med fanger har forlatt Lefortovo-fengselet i Moskva, melder Rossiya 24..

P4 - 07 Sep 19 kl. 19:11

Fangeutveksling mellom Russland og Ukraina

En lenge planlagt fangeutveksling mellom Russland og Ukraina skjedde i dag, 35 løslatte fanger fra hver side landet landet i henholdsvis Moskva og Kiev. 24 ukrainske sjøfolk som ble pågrepet av russiske myndigheter i fjor, skal ha vært en del av fangeutvekslingen. Blant fangene som ble løslatt i Ukraina, var luftforsvarsspesialisten som hjalp de russisk-støttede separatistene i Øst-Ukraina da et malaysisk fly med 298 mennesker om bord, ble skutt ned..

VG - 07 Sep 19 kl. 10:30

Russiske medier: Fangeutveksling med Ukraina er i gang

Den ventede fangeutvekslingen mellom Russland og Ukraina har startet, melder russisk statlig fjernsyn, som viser bilder av busser forlate et fengsel i Moskva..

NRK - 07 Sep 19 kl. 10:46

Se fangeutveksling

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 12:55

Følg utviklingen i spionsaken direkte her

Litauens president har kalt inn til pressekonferanse kl. 13.45 norsk tid.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Siktet for uforsiktig omgang med våpen

Mannen i 50-årene som ble skutt av politiet i Sandnes i går kveld, er siktet for uforsiktig omgang med skytevåpen. Det opplyser politiet nå. Mannen er kjent for politiet fra før.

P4 - 15 minutter siden

Fester flere steder i natt

Politiet flere steder i landet melder at det i natt har vært fester med mange folk. I Nordland sier politiet at det har vært fest i både garasjer og uteboder. Operasjonsleder Kjetil Kaalaas sier til Dagbladet at ti til 15 personer har vært samlet samtidig, hovedsaklig yngre mennesker, der foreldrene ikke har vært hjemme.

P4 - 45 minutter siden

Ber folk gå eller sykle

Kollektivselskapet Ruter ber folk i Oslo om å gå eller sykle hvis de skal ut på tur i påsken. Mange vil være hjemme i hovedstaden i påsken, og da kan det bli trangt på buss, trikk og t-bane. Ruter opplyser at kollektivtrafikken nå primært er for de med oppgaver som er viktige for samfunnet..

P4 - 45 minutter siden

Vil gi frisører og folk i varehandel mer utdanning

Ansatte i varehandel, reiseliv og frisører skal få økt kompetanse. Regjeringen gir nå 100 millioner kroner til nye bransjeprogrammer, slik at ansatte i seks ulike bransjer skal få mulighet til kompetanseheving. Koronakrisen har ført til en kraftig økning i antall arbeidsledige og permitterte.

P4 - 45 minutter siden

Vil ikke anbefale maske

Folkehelseinsituttet vil ikke anbefale nordmenn å gå med munnbind for å hindre koronasmitte. Verdens helseorganisasjon har så langt ikke anbefalt dette som et tiltak, men sier de nå vurderer det. Avdelingsdirektør i Folkehelseinsituttet, Hanne-Merete Eriksen-Volle sier til NRK at de ikke tror det vil ha effekt ute i samfunnet, men at det er viktig i helsetjenesten..

P4 - 1 time siden

Klessalget har stupt

Salget av klær fra butikker i Norge falt med 80 prosent de to siste ukene i mars. Det viser en oversikt fra 40 norske kjøpesentre, skriver Finansavisen. 70 prosent av klesbutikkene i Norge ligger i kjøpesentre, og mange har stengt på grunn av sviktende salg.

P4 - 1 time siden

Ut mot smågodt-ja

Smågodt-salg kan gjøre at flere blir smittet av korona. Det mener kommuneoverlege i Haugesund, Jostein Helgeland,som reeagerer på at Mattilsynet har sagt ja til fortsatt salg av smågodt i lsøvekt. Tilsynet mener dette er trygt, fordi viruset først og fremst smittet ved kontakt med en smittet person.

P4 - 2 timer siden

Frankrike stansetutstyr på vei til Sverige

Frankrike stanset fire millioner beskyttelsesmasker som var på vei fra Kina til Sverige. En del av disse skulle videre fra Sverige til Italia og Spania, men Frankrike har innført en regel som sier at de har rett til å beslaglegge produkter for å bekjempe koronaviruset. Nå vurderer Sverige å anmelde Frankrike til EU-kommisjonen for å ha brutt reglene for det indre marked..

P4 - Igår: 06:51

Christers luksuspizza

Christer elsker pizza i alle former, en av hans favoritter er Pizza Bianca med rogn og gravlaks..

P4 - 2 timer siden

Anbefaler bruk av munnbind

Amerikanske smittevernmyndigheter anbefaler amerikanere å bruke en enkel stoffmaske for å beskytte mot koronaviruset. Medisinske munnbind skal være forbeholdt leger og sykepleiere, opplyste president Donald Trump på en pressekonferanse i natt. Og han understreker at det er frivillig for folk om de vil bruke munnbind..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt