VG > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 13:04

VG - 27 nov. 20 kl. 19:48

Familiene til motstandsfolk vurderer søksmål mot Marte Michelet

Flere av familiene til motstandsfolk under krigen varsler søksmål dersom Marte Michelets bok «Hva visste hjemmefronten?» ikke trekkes tilbake..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Marte Michelets, Marte Michelet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Familiene, til, motstandsfolk, vurderer, søksmålmot , Marte, Michelet
NRK - 28 nov. 20 kl. 18:03

Familier vurderer søksmål

Flere av familiene til motstandsfolk under krigen varsler søksmål dersom Marte Michelets bok «Hva visste hjemmefronten?» ikke trekkes tilbake. Forfatteren svarer på kritikken i en kronikk i VG..

Aftenposten - 15 des. 20 kl. 19:00

De kunne ikke ha varslet jødene. De kjente ikke til planene.

Marte Michelet tar feil når hun gjør to tyskere til heltene som informerte norske motstandsfolk om arrestasjonene..

Klartale - 08 jan. 21 kl. 10:46

Familiene ber om at letingen fortsetter raskere

Tre personer er fortsatt ikke funnet etter skredet i Gjerdrum. Familiene til de savnede ønsker at letingen skal fortsette like raskt som før..

P4 - 20 des. 20 kl. 12:27

Norge vurderer strengere tiltak

Norge vurderer strengere tiltak som følge av en ny virusmutasjon i Storbritannia. Belgia stanser nå alle fly og tog fra Storbritannia i frykt for smittespredning. Tyskland vurderer også det samme.

NRK - 24 des. 20 kl. 11:01

Vurderer taxi-tiltak i Stavanger

Stavanger vurderer å innføre strengere restriksjoner mot drosjenæringen etter at fire taxisjåfører var blant de 16 nye smittetilfellene i byen siste døgn. Smittevernoverlegen i kommunene sier at et registreringssystem er at av tiltakene de vurderer..

NRK - 08 jan. 21 kl. 04:04

Domstol krever oppreisning

En sørkoreansk domstol beordrer den japanske regjeringen til å betale oppreisning til tolv kvinner som ble brukt som sexslaver under 2. verdenskrig. Domstolen i Seoul krever 100 millioner won til hver av kvinnene, eller familiene deres, melder Yonhap.

NRK - 08 jan. 21 kl. 04:04

Domstol krever erstatning

En sørkoreansk domstol beordrer den japanske regjeringen til å betale oppreisning til tolv kvinner som ble brukt som sexslaver under 2. verdenskrig. Domstolen i Seoul krever 100 millioner won til hver av kvinnene, eller familiene deres, melder Yonhap.

Aftenposten - 07 des. 20 kl. 10:54

SV vil gi tusen kroner ekstra til arbeidsløse før jul

I en jul der flere enn normalt mottar dagpenger eller sosialhjelp, foreslår SV å gi et ekstra økonomisk bidrag til arbeidsløse og familiene deres..

Aftenposten - 06 des. 20 kl. 18:00

Nei, familier til kreftsyke barn «gir ikke opp håpet»

Veldig mange av familiene jeg er i kontakt med, forteller om et voldsomt og umenneskelig press om å oppsøke behandling utenlands..

NRK - 01 jan. 21 kl. 17:22

Sveriges konge føler med Norge

Kong Carl Gustav har sendt sin medfølelse til Kong Harald etter jordskredet i Gjerdrum, melder VG. Kongen skriver i telegrammet at han og dronningen tenker på de berørte familiene og det norske folket. En svensk redningsgruppe deltar i søket..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Erna Solberg: Ingen nye corona-lettelser i neste uke

Etter at Stortinget påla regjeringen å åpne for noe alkohol-servering, svarer statsminister Erna Solberg (H) med å avlyse neste uker varslede lettelser i corona-tiltakene..

VG - 5 timer siden

FBI advarte om høyreekstremister i politiet i 2006

Høyreekstremister har i lang tid jobbet bevisst for å prøve å infiltrere politietatene i USA. Dette fastslo FBI allerede i 2006..

VG - 7 timer siden

Trump benåder Steve Bannon

Donald Trump er ventet å benåde en rekke personer før han gir fra seg makten om få timer. Hans tidligere rådgiver og valgkampsjef Steve Bannon er en av dem..

VG - 7 timer siden

Amerikanske medier: Trump benåder Steve Bannon

Donald Trump var ventet å komme med en rekke benådninger på sin siste dag i Det hvite hus. I siste liten skal han ha bestemt seg for å la den tidligere rådgiveren Steve Bannon få en av dem..

VG - 7 timer siden

Amerikanske medier: Trump har benåde Steve Bannon

Donald Trump er ventet å komme med en rekke benådninger i løpet av sine siste timer i Det hvite hus. I siste liten skal han ha bestemt seg for å la den tidligere rådgiveren Steve Bannon få en av dem..

VG - 13 timer siden

Les dagens VG her!

Joe Bidens sterkeste kort som ny president er at han ikke er Donald Trump. Men hvem er egentlig mannen som skal bli verdens mektigste, og hva ønsker han å oppnå?.

VG - Igår: 21:41

Trump kritiseres: – Misbruk av benådningsmakten

President Donald Trump planlegger rundt 100 benådninger før han går av. Det er færre enn Bill Clinton ga, men skaper likevel reaksjoner..

VG - Igår: 19:14

Flertallet pålegger regjeringen 20 corona-tiltak: Permittering forlenges

Opposisjonspartiene er enige om å overkjøre regjeringen, og forlenge permitterings- og dagpengeordningene helt fram til 1. oktober. Regjeringen vil få pålegg i form av omlag 20 forslag som de fire partiene står sammen bak..

VG - Igår: 19:14

Flertall for permittering frem til oktober

Opposisjonspartiene enige om å overkjøre regjeringen, og forlenge permitteringsordningene helt fram til 1. oktober..

VG - Igår: 17:35

Nå snur været i Sør-Norge: – Kan bli skikkelig drittvær

Sør-Norge har den siste tiden badet i sol, men nå ventes 40 centimeter nedbør..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt