Dagbladet > Utenriks

Mandag, 13 Juli, 02:54

Dagbladet - 15 okt. 19 kl. 22:32

Familien «ventet på dommedag» - funnet etter ni år

Da eldstemann i søskenflokken rømte, ble den oppsiktsvekkende hemmeligheten avslørt..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Familien, ventet, dommedag, funnet, etterni år
VG - 15 okt. 19 kl. 22:51

Familie som «ventet på dommedag» funnet på gård etter ni år: – Aldri sett noe lignende

En familie på seks ble funnet på en isolert gård i provinsen Drenthe i Nederland, mens de ifølge lokale medier skal ha ventet på dommedag..

Dagbladet - 15 okt. 19 kl. 22:32

Familie funnet etter ni år - forberedte seg på dommedag

Da eldstemann i søskenflokken rømte, ble den oppsiktsvekkende hemmeligheten avslørt..

Dagbladet - 10 sep. 19 kl. 13:46

Det ble ingen bursdagsfeiring. Ingen kom

- Alt var klart og jenta som fylte år ventet spent. Da selskapet startet, var det fortsatt ingen ved døren. Familien ventet og ventet - håpte at det bare var en liten forsinkelse, at de kanskje hadde tatt litt feil av klokkeslettet..

P4 - 08 juli 20 kl. 05:00

10-åring funnet etter leteaksjon

En ti år gammel gutt er nå funnet etter at en stor leteaksjon ble satt i gang i går kveld på Myre i Øksnes kommune i Nordland. Tiåringen var i et sosialt lag med familien da han forlot stedet etter en krangel. Gutten ble grunnet halv fire i dag tidlig, han var kald, men ellers i god behold opplyser politiet.

Dagbladet - 10 okt. 19 kl. 14:48

Lå død i en måned. Familien raser

Etter å ha vært død i en måned, ble studenten Mason Pendrous (19) funnet i sin studentbolig på New Zealand. Nå raser familien mot universitetet og firmaet som driftet studenthjemmet..

NRK - 25 juli 19 kl. 17:24

Savnet norsk par er funnet

Det norske paret som ble meldt savnet i Sverige er nå funnet, melder Dagbladet. Paret ble meldt savnet etter at de ikke hadde gitt lyd fra seg til familien siden tirsdag, og familien fikk bistand fra politiet i Sverige som nå har lokalisert paret..

Dagbladet - 14 aug. 19 kl. 10:05

Familien i sorg etter datterens død: - Det er uutholdelig

Nora Quoirin (15) ble funnet død tirsdag etter at hun forsvant på mystisk vis forrige helg. Nå gir familien uttrykk for sorgen sin. - Hjertene våre er knust, sier de..

P4 - 03 des. 19 kl. 15:06

Ingen varsler om familien

Kommunen hadde ikke fått noen varsler om eventuelle problemer i familien som var involvert i tragedien på Tromøya, der en mor og hennes tre døtre ble funnet livløs i går. Moren og en sju år gammel datter er døde, de to søstrene på ett og fire er livstruende skadd. Familien kom til Norge fra Sudan som flyktninger i 2017, og har ifølge kommunen fått ordinær oppfølging.

P4 - 10 juli 19 kl. 16:07

- Viktig at familien får en avslutning

- Det er viktig at familien til den siste omkomne etter skredtragedien i Tamokdalen endelig kan få en avslutning. Det sier ordfører i Balsfjord kommune, Gunda Johansen til Nye Troms. Den siste av de fire som omkom i skredet i januar i år ble i dag funnet og hentet ut av området.

P4 - 12 aug. 19 kl. 22:49

Død person funnet i Troms

En person er funnet død i terrenget i Djupvik i Troms i kveld. Personen ble funnet i samme området som en person hadde blitt meldt savnet tidligere på kvelden, opplyser politiet. De har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Laget drittpakke mot egen helseekspert

USAs president, Donald Trump, og Det hvite hus jobber nå aktivt for å ødelegge omdømmet til USAs fremste smitteekspert, Anthony Fauci..

Dagbladet - 3 timer siden

Turister avbestiller etter maskepåbud

Fra og med mandag vil det være påbudt å bruke munnbind i de aller fleste sammenhenger på øygruppa Balearene i Spania. Det har fått avbestillingene til å renne inn..

Dagbladet - 4 timer siden

Lottomilliardærens tragiske skjebne

Han vant USAs største lotterigevinst. Så ble livet fylt av familietragedier, tyverier og tragiske dødsfall..

Dagbladet - 12 timer siden

Forbløffer forskerne - alle er borte

Eksperter frykter den utryddelsestruede fuglearten, Fjærelo, er forsvunnet..

Dagbladet - 13 timer siden

Bussjåfør døde. Familien knust

Bussjåføren Philippe Monguillot (59) døde etter å ha blitt angrepet. Hendelsen ryster Frankrike. - Barbarisk, sier kona..

Dagbladet - 14 timer siden

Advarer: - Ikke tro på det

Viruset er «farligere enn noen gang», ifølge Harvard,.

Dagbladet - 15 timer siden

Her blir de ansattes skrekk virkelighet

Delstaten Florida i USA anses for tida som et episenter for coronaspredning. Likevel åpnet Disney World opp for besøkende igjen på lørdag..

Dagbladet - 21 timer siden

Reagerer på dette: - Jøye meg

Nye vurderinger om luftsmitte kan endre rådene om munnbind i Norge. Smittevernekspert Steinar Westin tenker med skrekk og gru tilbake på Bent Høie og Abid Rajas frisørtimer..

Dagbladet - 21 timer siden

- Som å være på «Titanic»

Nervøse republikanere frykter at de skal gå med i dragsuget dersom USAs president, Donald Trump, taper i et valgskred til høsten, slik meningsmålingene kan tyde på..

Dagbladet - Igår: 01:06

- Mest korrupte i historien

USAs president Donald Trump anklages for korrupsjon etter at han gjorde om fengselsdommen til sin tidligere rådgiver, og mangeårige venn, Roger Stone..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt