P4 > Nyheter

Saturday, 16 November, 02:09

P4 - 09 Nov 19 kl. 15:38

Falt under gondolbane på Voss

En person som fløy en såkalt speedrider får behandling av ambulansepersonell etter at han falt ned under gondolbanen på Voss nå i ettermiddag.
Skadeomfanget er ikke kjent. Det er heller ikke årsaken til ulykken. Nødetatene har nylig kommet til stedet.
En speedrider er en liten paraglider som kan brukes både med og uten ski på beina..
Les mer på P4


Les mer om:
Voss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faltunder , gondolbane, Voss
NRK - Igår: 21:56

Rauma får gondolbane

Kommunestyret i Rauma vedtok torsdag at private aktører skal få bygge gondolbane mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla. 22 representanter stemte for gondolplanene og fem stemte mot..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:23

Mann skadd i speedrider-ulykke på Voss

En mann som fløy en såkalt speedrider, er fraktet til Haukeland universitetssjukehus med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:23

En person skadd i speedrider-ulykke på Voss

En person som fløy en såkalt speedrider, er hentet ut med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

NRK - 09 Aug 19 kl. 19:35

Redningsaksjon på Voss

Et turfølge sitter fast i fjellet ved Skipadalsnuten på Voss, melder Vest politidistrikt. Ingen personer skal være skadet. Mannskap fra Røde Kors er sendt til stedet for å frakte dem ned..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 20:42

Bil fanget mellom ras i Voss

Det gikk mandag kveld to jordras over en vei i Voss kommune. En bil ble innesperret mellom rasene, men de to i bilen kom seg unna..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 20:42

Bil fanget mellom ras i Voss, flere personer evakueres

Det gikk mandag kveld to jordras over en vei i Voss kommune. En bil ble innesperret mellom rasene, men de to i bilen kom seg unna..

NRK - 08 Sep 19 kl. 14:31

25-åring døde i fallskjermulykke

Det var 25 år gamle Espen Wigemyr som omkom i fallskjermulykken på Voss på lørdag, det melder politiet. Navnet blir frigitt i samråd med pårørende. Saken etterforskes ved Voss lensmannskontor i Indre Hordaland lensmannsdistrikt..

P4 - 07 Sep 19 kl. 19:53

Fallskjermhopper havnet i vannet på Voss

En fallskjermhopper er hentet opp av Vangsvatnet på Voss. Det utføres førstehjelp på stedet, men skadeomfanget er fortsatt ukjent. Nødetatene er på vei, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:39

Fallskjermulykke på Voss

En fallskjermhopper er skadet i en hoppulykke på Voss i Hordaland. Vedkommende skal ha hoppet fra Hangurstoppen og ha landet et annet sted enn planlagt. Det er ikke kjent hva slags skader hopperen har fått.

Dagbladet - 07 Sep 19 kl. 22:55

Fallskjermhopper omkom etter hard landing i vann på Voss

Voss fallskjermklubb er i sorg, etter at de lørdag ettermiddag mistet et medlem, opplyser daglig leder Andreas Håland Hemli. Et kriseteam er blitt etablert i kommunen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Frode Berg på fb

- To år i russisk varetektsfengsel har vært en tøff tid for meg. Det sier spiondømte Frode Berg i en video på Facebook. Berg ble dømt til 14 års fengsel for spionasje mot Russland, men ble i dag utlevert til Litauen..

P4 - 3 timer siden

Kvinne drept Florø

En kvinne er knivdrept i Florø i Sogn og Fjordane. Politiet har pågrepet en mann som de mener er gjerningsmannen. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20, men kvinnen ble erklært død på stedet..

P4 - 4 timer siden

- Ludvigsen burde fått prøvd saken sin

Det er nødvendig at tidligere fiskeriminister og fylkesmann Svein Ludvigsen får prøvd hele saken sin for retten på nytt. Det sier forsvareren hans til NTB. Ludvigsen som i sommer ble dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt stillingen til å skaffe seksuell omgang med tre ayslsøkere får bare behandlet en liten del av saken på nytt i lagmannsretten.

P4 - 4 timer siden

Rektor underslag

En rektor ved en skole på Vestlandet er dømt til 90 dages ubetinget fengsel for grovt underslag, melder TV 2. Rektoren skal ha kjøpt utstyr som høyttalere, kompostkvern, gassvarmeovn og Macbook til privat bruk, men brukte skolens penger til dette..

P4 - 5 timer siden

Damer og taxi

Det skal bli tryggere for kvinner i Oslo å komme seg hjem fra julebord fra 15. november til 15. desember, melder NTB.

P4 - 9 timer siden

Usikkert om Berg kommer til Norge i dag

Det er usikkert om Frode Berg kommer hjem til Norge i løpet av dagen i dag. Hans norske advokat Brynjulf Risnes opplyser til NTB at Berg trenger tid til å finne ut av hvordan han har det. Berg ble sluppet fri i dag etter å ha vært fengslet i Moskva i nesten to år..

P4 - 9 timer siden

Første tilbakebetaling gjennomført

NAV har i dag gjennomført den første tilbakebetalingen til en person som er rammet av trygdeskandalen. Utbetalingen er på rundt 70 000 kroner, og personen vil enten få pengene på konto i dag eller like over helgen, opplyser NAV til TV2. De vet ikke hvor lang tid det vil ta før alle de berørte har fått penger de har krav på tilbake..

P4 - 9 timer siden

Ønsker tips etter voldtekt

Politiet ønsker tips etter at en kvinne ble voldtatt utendørs i Stavanger sentrum natt til i går. Det skal ikke være noen relasjon mellom de to. Politiet opplyser at de var raskt på stedet og sikret spor, og kvinne ble sendt til voldtektsmottaket.

P4 - 9 timer siden

Etterretningstjenesten er glade

Etterretningstjenesten er svært glade for at spiondømte Frode Berg nå er benådet. Berg har vært fengslet i Moskva i nesten to år, og det er første gang E-tjenesten uttaler seg om dette. Sjef Morten Haga Lunde sier til NRK at det er gledelig at Berg endelig kan gjenforenes med familien..

P4 - 9 timer siden

Blir ingen stor markering i Kirkenes

Det blir ingen stor markering for Frode Berg når han snart kommer hjem til Kirkenes. Det sier ordfører i Sør-Varanger kommune, Rune Rafaelsen fra Arbeiderpartiet. I dag ble det kjent at spiondømte Berg er blitt benådet av Russland og utlevert til norske myndigheter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt