P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 09:49

P4 - 09 Nov 19 kl. 15:38

Falt under gondolbane på Voss

En person som fløy en såkalt speedrider får behandling av ambulansepersonell etter at han falt ned under gondolbanen på Voss nå i ettermiddag.
Skadeomfanget er ikke kjent. Det er heller ikke årsaken til ulykken. Nødetatene har nylig kommet til stedet.
En speedrider er en liten paraglider som kan brukes både med og uten ski på beina..
Les mer på P4


Les mer om:
Voss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faltunder , gondolbane, Voss
Dagbladet - 17 Dec 19 kl. 14:02

Skilegende får millionerstatning for gondolbane

Kristen Skjeldal (52) er den av naboene til gondolbanen på Voss som får mest i erstatning..

NRK - 14 Nov 19 kl. 21:56

Rauma får gondolbane

Kommunestyret i Rauma vedtok torsdag at private aktører skal få bygge gondolbane mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla. 22 representanter stemte for gondolplanene og fem stemte mot..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:23

Mann skadd i speedrider-ulykke på Voss

En mann som fløy en såkalt speedrider, er fraktet til Haukeland universitetssjukehus med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:23

En person skadd i speedrider-ulykke på Voss

En person som fløy en såkalt speedrider, er hentet ut med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

NRK - 22 Apr 20 kl. 13:53

Mistenkelig dødsfall på Voss

Politiet har startet etterforsking etter at en mann i 50-årene ble funnet død i en leilighet i Voss sentrum. Politiets kriminalteknikere er på vei fra Bergen til Voss og leiligheten er avsperret frem til de på plass og kan starte sine undersøkelser..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 15:22

Gondolselskap i Voss må ut med 8 millioner i erstatning til naboer

Gondoler i skytteltrafikk over hustakene i Voss er ikke populært blant huseierne. Nå er Voss Gondol AS dømt til å betale 8 millioner kroner til 16 saksøkere..

E24 - 17 Dec 19 kl. 14:37

Gondolselskap i Voss må ut med 8 millioner i erstatning til naboer

Gondoler i skytteltrafikk over hustakene i Voss er ikke populært blant huseierne. Nå er Voss Gondol AS dømt til å betale 8 millioner kroner til 16 saksøkere..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 12:40

Voss cup flyttes: - Vi må alle ha noe gøy å se frem til

Nå satser arrangøren på sensommerfest på Voss..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 12:40

Voss cup flyttes: – Vi må alle ha noe gøy å se frem til

Nå satser arrangøren på sensommerfest på Voss..

NRK - 10 May 20 kl. 15:00

Nordmenn respekterte hytteforbudet

Ifølge tall fra Telenor for mobiltrafikken i hyttekommuner, falt trafikken dramatisk under perioden med hytteforbud. Nedgangen i trafikk per 5. april på på 74 prosent i Trysil, 73 i Vinje og Voss, og 72 i Hol, målt opp mot normalen, ifølge VG..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Moskva letter på koronarestriksjonene

I dag letter den russiske hovedstaden Moskva på koronarestriksjonene. Det skjer til tross for at Russland har det tredje høyeste antallet smittede i verden og Moskva er landets episenter for utbruddet. Lettelsene skjer etter at president Vladimir Putin kunngjorde at landet har passert smittetoppen.

P4 - 2 timer siden

Voldsomme opptøyer ved Det hvite hus

I USA fortsetter de voldsomme protestene etter at George Floyd døde under pågripelse i Minneapolis forrige mandag. Politiet har i natt brukt tåregass mot demonstranter som samlet seg utenfor Det hvite hus, og det er meldt om flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester etter dødsfallet, og ifølge nyhetsbyrået AP er over 4100 personer pågrepet i opptøyene så langt..

P4 - 2 timer siden

Trump ført til underjordisk bunker

Demonstrasjonene førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap, noe som ikke har skjedd siden terrorangrepet 11. september 2011. Det melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 2 timer siden

Knivstikking i Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble knivstukket under en krangel i en enebolig i Hønefoss ved 5-tiden i morges. Kvinnen hadde besøk av en annen kvinne i midten av 30-årene, men et hyggelig besøk utviklet seg i løpet av natta til en krangel. Kvinnen i 20-årene ble knivstukket i armen og er kjørt til legevakt.

P4 - 2 timer siden

En til sykehuss etter røykutvikling

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss i natt. Det skal være tre boenheter og totalt fire beboere i boligen. Tre av beboerne skal ha blitt gjort rede for ganske fort, men mannnen i 60-årene ble senere funnet bevisstløs av røykdykkere.

P4 - 2 timer siden

Ungdom ranet med kniv

To menn er pågrepet etter at en 17 år gammel gutt ble ranet med kniv i Sandefjord sentrum i natt. Gutten ble truet til å gi fra seg mobiltelefon, jakke, smykker og klokke, melder politiet i Sørøst. Like før kl 3 ble to menn i tidlig 20-årene pågrepet med en kniv og noe narkotika på seg.

P4 - 2 timer siden

Russ til akuttmottakk ettet slåssing

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord i natt. Det melder Sør-Øst politidistrikt, som oppretter sak. Det er usikkert hva som har ledet opp til slåssingen..

P4 - 2 timer siden

Brudd mellom TV 2 og Get

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det partene ikke ble enige om en ny avtale innen fristen midnatt. Avtalen regulerer hvor mye Telia-eide Get skal betale for TV 2s kanaler, sånn at de kan legge kanalene i pakkene til sine kunder.

P4 - 10 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 10 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt