NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:44

NRK - 13 Jun 18 kl. 09:31

Falt fra femte etasje

En mann som falt fra femte etasje under bygningsarbeid i dag i Lørenskog i Akershus, betegnes som lettere skadd. Han traff stillaset på vei ned..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faltfra , femte, etasje
P4 - 13 Jun 18 kl. 10:27

Falt fra femte etasje

En mann falt fra femte etasje da han jobbet på en bygning i Lørenskog i Akershus i dag. Mannen straff et stillas på vei ned, noe som bremset farten, melder NRK. Han skal derfor ha sluppet unna arbeidsulykken med lettere skader ifølge helsepersonell..

P4 - 25 Mar 18 kl. 18:54

Falt fra fjerde etasje

En person skal ha falt fra fjerde etasje i et bygg på Bøler i Oslo nå i kveld. Det melder politiet, som er på stedet. De opplyser at personen er i live, men skadeomfanget er ukjent.

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 08:24

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø – til UNN med alvorlige skader

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen. .

P4 - 02 Mar 18 kl. 08:36

Alvorlig skadd etter fall

En 27 år gammel mann er alvorlig skadd etter å ha falt fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø i dag tidlig. Mannen overlevde ved at han traff et overbygg i tredje etasje, så fallet var på mellom sju og åtte meter, opplyser Troms politidistrikt til NTB. Mannen har trolig omfattende bruddskader, men var ved bevissthet da han ble hentet av ambulanse.

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 08:24

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen..

NRK - 12 May 18 kl. 09:55

Barn falt fra fjerde etasje

Et barn skal ha falt fra en balkong i fjerde etasje i et bolighus i Göteborg. Det skriver Göteborgs-Posten. Politiet fikk melding litt over ni lørdag morgen.

Aftenposten - 26 May 18 kl. 18:39

Falt fra 9. etasje – døde

En person er død etter et fall fra 9. etasje i en bygning i Bergen..

VG - 26 Mar 18 kl. 20:06

Mann falt fra 7. etasje – mor og sønn drapssiktet: Nabo våknet av skrik

FYLLINGSDALEN (VG) Politiet mistenker at mannen, som falt ned fra 7. etasje natt til fredag, kan ha blitt dyttet i døden. En nabo forteller at hun våknet av skrik denne natten..

P4 - 26 May 18 kl. 18:34

Person omkom etter fall fra niende etasje

En person har omkommet i Loddefjord i Bergen etter å ha falt fra niende etasje i et bygg. Det opplyser politiet. Nødetatene er på stedet.

P4 - 17 May 18 kl. 15:54

Falt fra balkong

En mann er bevisstløs etter å ha falt fra en balkong i Bergen i ettermiddag. Mannen falt fra 2. etasje da han skulle kaste noe ned til noen utenfor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 45 minutter siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 1 time siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt