NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 03:47

NRK - 13 Jun 18 kl. 09:31

Falt fra femte etasje

En mann som falt fra femte etasje under bygningsarbeid i dag i Lørenskog i Akershus, betegnes som lettere skadd. Han traff stillaset på vei ned..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faltfra , femte, etasje
P4 - 13 Jun 18 kl. 10:27

Falt fra femte etasje

En mann falt fra femte etasje da han jobbet på en bygning i Lørenskog i Akershus i dag. Mannen straff et stillas på vei ned, noe som bremset farten, melder NRK. Han skal derfor ha sluppet unna arbeidsulykken med lettere skader ifølge helsepersonell..

P4 - 25 Mar 18 kl. 18:54

Falt fra fjerde etasje

En person skal ha falt fra fjerde etasje i et bygg på Bøler i Oslo nå i kveld. Det melder politiet, som er på stedet. De opplyser at personen er i live, men skadeomfanget er ukjent.

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 08:24

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø – til UNN med alvorlige skader

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen. .

P4 - 02 Mar 18 kl. 08:36

Alvorlig skadd etter fall

En 27 år gammel mann er alvorlig skadd etter å ha falt fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø i dag tidlig. Mannen overlevde ved at han traff et overbygg i tredje etasje, så fallet var på mellom sju og åtte meter, opplyser Troms politidistrikt til NTB. Mannen har trolig omfattende bruddskader, men var ved bevissthet da han ble hentet av ambulanse.

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 08:24

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen..

NRK - 12 May 18 kl. 09:55

Barn falt fra fjerde etasje

Et barn skal ha falt fra en balkong i fjerde etasje i et bolighus i Göteborg. Det skriver Göteborgs-Posten. Politiet fikk melding litt over ni lørdag morgen.

Aftenposten - 26 May 18 kl. 18:39

Falt fra 9. etasje – døde

En person er død etter et fall fra 9. etasje i en bygning i Bergen..

VG - 26 Mar 18 kl. 20:06

Mann falt fra 7. etasje – mor og sønn drapssiktet: Nabo våknet av skrik

FYLLINGSDALEN (VG) Politiet mistenker at mannen, som falt ned fra 7. etasje natt til fredag, kan ha blitt dyttet i døden. En nabo forteller at hun våknet av skrik denne natten..

P4 - 26 May 18 kl. 18:34

Person omkom etter fall fra niende etasje

En person har omkommet i Loddefjord i Bergen etter å ha falt fra niende etasje i et bygg. Det opplyser politiet. Nødetatene er på stedet.

P4 - 17 May 18 kl. 15:54

Falt fra balkong

En mann er bevisstløs etter å ha falt fra en balkong i Bergen i ettermiddag. Mannen falt fra 2. etasje da han skulle kaste noe ned til noen utenfor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sier nei til «økologisk snus»

Tobakksselskapet Skruf Snus AB får ikke lov til å markedsføre snus som «økologisk», slår Marknadsdomstolen i Stockholm fast. Domstolen mener forbrukere kan oppfatte ordet «økologisk» med noe som gir «helse- og/eller miljøfordeler av produktet..

NRK - 1 time siden

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..

NRK - 1 time siden

Gates sørger over Paul Allen

– Jeg er knust etter nyheten om at en av mine beste venner har gått bort. Det sier Bill Gates i en uttalelse om Paul Allens bortgang. De to grunnla Microsoft sammen i 1975..

NRK - 2 timer siden

Avviser Daniels søksmål mot Trump

En føderal dommer i California i USA har avvist pornoskuespilleren Stormy Daniels søksmål mot Donald Trump. Det melder kanalen MSNBC. Advokaten hennes sier kjennelsen vil bli anket..

NRK - 3 timer siden

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Paul Allen er død

Den amerikanske forretningsmannen Paul Allen er død. Det opplyser familien hans til nyhetskanalen CNBC, Allen grunnla datagiganten Microsoft sammen med Bill Gates. 65-åringen døde av kreft mandag..

NRK - 3 timer siden

Ingen avstemning i Makedonia

Den makedonske nasjonalforsamlingen kom ikke i mål med mandagens debatt om ratifisering av avtalen om å endre landets navn til Nord-Makedonia. Debatten fortsetter tirsdag. Debatten kan vare i opptil ti dager..

NRK - 4 timer siden

Trump-besøkte flomrammede

USAs president Donald Trump besøker de orkanrammede områdene i delstatene Florida og Georgia..

NRK - 5 timer siden

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..

NRK - 6 timer siden

KrFs største lokallag velger Erna

Under det ekstraordinære årsmøtet i Kristiansand KrF mandag kveld, til kjenne at de vil inn i dagens regjering. Lokallaget valgte mandag 22 medlemmer som skal sendes til fylkesmøtet i partiet seinere i høst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt