NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:25

NRK - 13 Jun 18 kl. 09:31

Falt fra femte etasje

En mann som falt fra femte etasje under bygningsarbeid i dag i Lørenskog i Akershus, betegnes som lettere skadd. Han traff stillaset på vei ned..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faltfra , femte, etasje
P4 - 13 Jun 18 kl. 10:27

Falt fra femte etasje

En mann falt fra femte etasje da han jobbet på en bygning i Lørenskog i Akershus i dag. Mannen straff et stillas på vei ned, noe som bremset farten, melder NRK. Han skal derfor ha sluppet unna arbeidsulykken med lettere skader ifølge helsepersonell..

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 13:31

Kvinne falt ut av vindu i femte etasje i Gamlebyen

En kvinne er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter å ha falt ut fra et vindu i femte etasje i en bygård i Gamlebyen i Oslo..

P4 - 25 Mar 18 kl. 18:54

Falt fra fjerde etasje

En person skal ha falt fra fjerde etasje i et bygg på Bøler i Oslo nå i kveld. Det melder politiet, som er på stedet. De opplyser at personen er i live, men skadeomfanget er ukjent.

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 08:24

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø – til UNN med alvorlige skader

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen. .

P4 - 02 Mar 18 kl. 08:36

Alvorlig skadd etter fall

En 27 år gammel mann er alvorlig skadd etter å ha falt fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø i dag tidlig. Mannen overlevde ved at han traff et overbygg i tredje etasje, så fallet var på mellom sju og åtte meter, opplyser Troms politidistrikt til NTB. Mannen har trolig omfattende bruddskader, men var ved bevissthet da han ble hentet av ambulanse.

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 08:24

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen..

NRK - I førrgår: 11:48

Mann falt fra fjerde etasje

En mann i 30-årene er sendt til sykehus etter at han falt fra fjerde etasje i et bygg under oppføring i Arendal fredag formiddag, melder NTB. Arbeidstilsynet er varslet..

NRK - 16 Jan 19 kl. 13:16

Falt fra fjerde etasje på Tøyen

En person har falt fra fjerde etasje i en bygård. Personen skulle pågripes av politiet, men rømte ut på verandaen og havnet på bakken. Skadeomfanget er uklart, men politiet forsøker å få oversikt over hva som skjedde..

NRK - 12 May 18 kl. 09:55

Barn falt fra fjerde etasje

Et barn skal ha falt fra en balkong i fjerde etasje i et bolighus i Göteborg. Det skriver Göteborgs-Posten. Politiet fikk melding litt over ni lørdag morgen.

Aftenposten - 26 May 18 kl. 18:39

Falt fra 9. etasje – døde

En person er død etter et fall fra 9. etasje i en bygning i Bergen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 30 minutter siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 30 minutter siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 1 time siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 1 time siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 1 time siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 1 time siden

Hyller Kongos Tshisekedi

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil til det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Tshisekedi vant foran Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert påtroppende president Felix Tshisekedi med seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt