NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:54

NRK - 13 Jun 18 kl. 09:31

Falt fra femte etasje

En mann som falt fra femte etasje under bygningsarbeid i dag i Lørenskog i Akershus, betegnes som lettere skadd. Han traff stillaset på vei ned..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Faltfra , femte, etasje
P4 - 13 Jun 18 kl. 10:27

Falt fra femte etasje

En mann falt fra femte etasje da han jobbet på en bygning i Lørenskog i Akershus i dag. Mannen straff et stillas på vei ned, noe som bremset farten, melder NRK. Han skal derfor ha sluppet unna arbeidsulykken med lettere skader ifølge helsepersonell..

P4 - 25 Mar 18 kl. 18:54

Falt fra fjerde etasje

En person skal ha falt fra fjerde etasje i et bygg på Bøler i Oslo nå i kveld. Det melder politiet, som er på stedet. De opplyser at personen er i live, men skadeomfanget er ukjent.

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 08:24

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø – til UNN med alvorlige skader

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen. .

P4 - 02 Mar 18 kl. 08:36

Alvorlig skadd etter fall

En 27 år gammel mann er alvorlig skadd etter å ha falt fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø i dag tidlig. Mannen overlevde ved at han traff et overbygg i tredje etasje, så fallet var på mellom sju og åtte meter, opplyser Troms politidistrikt til NTB. Mannen har trolig omfattende bruddskader, men var ved bevissthet da han ble hentet av ambulanse.

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 08:24

Mann (27) falt ut av vindu på hotell i Tromsø

En mann (27) ble alvorlig skadd da han falt sju til åtte meter fra et vindu i femte etasje på Grand hotell i Tromsø, tidlig fredag morgen..

NRK - 12 May 18 kl. 09:55

Barn falt fra fjerde etasje

Et barn skal ha falt fra en balkong i fjerde etasje i et bolighus i Göteborg. Det skriver Göteborgs-Posten. Politiet fikk melding litt over ni lørdag morgen.

Aftenposten - 26 May 18 kl. 18:39

Falt fra 9. etasje – døde

En person er død etter et fall fra 9. etasje i en bygning i Bergen..

VG - 26 Mar 18 kl. 20:06

Mann falt fra 7. etasje – mor og sønn drapssiktet: Nabo våknet av skrik

FYLLINGSDALEN (VG) Politiet mistenker at mannen, som falt ned fra 7. etasje natt til fredag, kan ha blitt dyttet i døden. En nabo forteller at hun våknet av skrik denne natten..

P4 - 26 May 18 kl. 18:34

Person omkom etter fall fra niende etasje

En person har omkommet i Loddefjord i Bergen etter å ha falt fra niende etasje i et bygg. Det opplyser politiet. Nødetatene er på stedet.

P4 - 17 May 18 kl. 15:54

Falt fra balkong

En mann er bevisstløs etter å ha falt fra en balkong i Bergen i ettermiddag. Mannen falt fra 2. etasje da han skulle kaste noe ned til noen utenfor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 10 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt