NRK > Nyheter

Tuesday, 12 November, 16:21

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:39

Fallskjermulykke på Voss

En fallskjermhopper er skadet i en hoppulykke på Voss i Hordaland. Vedkommende skal ha hoppet fra Hangurstoppen og ha landet et annet sted enn planlagt. Det er ikke kjent hva slags skader hopperen har fått. Luftambulanse har rykket ut..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Voss, Hordaland, Hangurstoppen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fallskjermulykke, Voss
NRK - 08 Sep 19 kl. 14:31

25-åring døde i fallskjermulykke

Det var 25 år gamle Espen Wigemyr som omkom i fallskjermulykken på Voss på lørdag, det melder politiet. Navnet blir frigitt i samråd med pårørende. Saken etterforskes ved Voss lensmannskontor i Indre Hordaland lensmannsdistrikt..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 07:10

Mann i 20-årene omkom i fallskjermulykke

En mannlig fallskjermhopper i 20-årene omkom etter at han lørdag kveld havnet i Vangsvatnet i Voss..

NRK - 08 Sep 19 kl. 18:19

Fallskjermklubb i sorg

Kameratene til den 25 år gamle mannen fra Kristiansand som omkom i en fallskjermulykke lørdag er i sjokk etter hendelsen, skriver Fædrelandsvennen. Andreas Håland Hemli i Voss Fallskjermklubb sier 25-åringen hadde mer enn 1000 hopp bak seg..

P4 - 07 Sep 19 kl. 21:08

Omkom i fallskjermulykke

Fallskjermhopperen som landet i Vangsvatnet på Voss i kveld er nå bekreftet omkommet. Mannen fikk førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde. Mannen ikke skal ha prøvd å lande på en flåte i vannet, men havnet i stedet i vannet.

NRK - 09 Aug 19 kl. 19:35

Redningsaksjon på Voss

Et turfølge sitter fast i fjellet ved Skipadalsnuten på Voss, melder Vest politidistrikt. Ingen personer skal være skadet. Mannskap fra Røde Kors er sendt til stedet for å frakte dem ned..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 20:42

Bil fanget mellom ras i Voss

Det gikk mandag kveld to jordras over en vei i Voss kommune. En bil ble innesperret mellom rasene, men de to i bilen kom seg unna..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 20:42

Bil fanget mellom ras i Voss, flere personer evakueres

Det gikk mandag kveld to jordras over en vei i Voss kommune. En bil ble innesperret mellom rasene, men de to i bilen kom seg unna..

P4 - 07 Sep 19 kl. 19:53

Fallskjermhopper havnet i vannet på Voss

En fallskjermhopper er hentet opp av Vangsvatnet på Voss. Det utføres førstehjelp på stedet, men skadeomfanget er fortsatt ukjent. Nødetatene er på vei, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - I førrgår: 16:23

Mann skadd i speedrider-ulykke på Voss

En mann som fløy en såkalt speedrider, er fraktet til Haukeland universitetssjukehus med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

Aftenposten - I førrgår: 16:23

En person skadd i speedrider-ulykke på Voss

En person som fløy en såkalt speedrider, er hentet ut med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Seier nei til å berge Nesna

Stortingsfleirtalet stemte i dag nei til å overprøve Nord universitet sitt vedtak om å legge ned studiestaden Nesna..

NRK - 30 minutter siden

Politi bekymra over kriminelle barn

Politiet i Sverige er sterkt bekymra over aukande valdskriminalitet blant barn heilt ned i 11-12 års alderen. No vil det svenske politiet involvere skular, foreldre og sosialteneste for å fange opp barn som er i risikosona..

NRK - 1 time siden

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..

NRK - 1 time siden

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

NRK - 1 time siden

Høgt sjukefråvær i Nav

Sjukefråværet blant Nav-tilsette ligg over gjennomsnittet i Noreg. Ei intern undersøking viser at stor arbeidsbelasting og rollekonflikt er utfordringar i etaten. Sjukefråværet i Nav var på 7 prosent i 2018, medan landssnittet er på 6,3 prosent..

NRK - 1 time siden

Venta å ver i Mexico innan kort tid

Den tidlegare bolivianske presidenten Evo Morales er venta å lande i Mexico klokka 11.00 lokal tid, melder Reuters. Morales fekk innvilga søknaden sin om asyl i landet i går.

NRK - 1 time siden

Steinras stenger Flåmsbana

Flåmsbana er stengd etter eit steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til staden. To avgangar frå Flåm og to avgangar frå Myrdal blir påverka av stenginga i dag..

NRK - 1 time siden

Samde om nytt regjeringssamarbeid

Det spanske venstrepartiet Podemos er samde om å forme ei koalisjonsregjering med det sosialdemokratiske partiet PSOE. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Razzia hos Orkla-eigd selskap

Konkurransetilsynet har innleia undersøking av Orkla-eigde Lilleborg, melder E24. Det skal vere mistanke om brot av konkurranseloven relatert til innkjøp mellom leverandørar og daglegvarekjedene i den norske marknaden, skriv Orkla i ei pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Mann dømt etter overgrep

Ein mann i 40 åra er dømt til forvaring i 15 år for overgrep mot eit titals jenter. Mannen er dømt for å ha forgripe seg på barn på nett og ved fysiske møte. Han er dømt til forvaring i 15 år med minstetid på 10 år..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt