NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 03:15

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:39

Fallskjermulykke på Voss

En fallskjermhopper er skadet i en hoppulykke på Voss i Hordaland. Vedkommende skal ha hoppet fra Hangurstoppen og ha landet et annet sted enn planlagt. Det er ikke kjent hva slags skader hopperen har fått. Luftambulanse har rykket ut..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Voss, Hordaland, Hangurstoppen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fallskjermulykke, Voss
NRK - 08 Sep 19 kl. 14:31

25-åring døde i fallskjermulykke

Det var 25 år gamle Espen Wigemyr som omkom i fallskjermulykken på Voss på lørdag, det melder politiet. Navnet blir frigitt i samråd med pårørende. Saken etterforskes ved Voss lensmannskontor i Indre Hordaland lensmannsdistrikt..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 07:10

Mann i 20-årene omkom i fallskjermulykke

En mannlig fallskjermhopper i 20-årene omkom etter at han lørdag kveld havnet i Vangsvatnet i Voss..

NRK - 08 Sep 19 kl. 18:19

Fallskjermklubb i sorg

Kameratene til den 25 år gamle mannen fra Kristiansand som omkom i en fallskjermulykke lørdag er i sjokk etter hendelsen, skriver Fædrelandsvennen. Andreas Håland Hemli i Voss Fallskjermklubb sier 25-åringen hadde mer enn 1000 hopp bak seg..

P4 - 07 Sep 19 kl. 21:08

Omkom i fallskjermulykke

Fallskjermhopperen som landet i Vangsvatnet på Voss i kveld er nå bekreftet omkommet. Mannen fikk førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde. Mannen ikke skal ha prøvd å lande på en flåte i vannet, men havnet i stedet i vannet.

NRK - 22 Apr 20 kl. 13:53

Mistenkelig dødsfall på Voss

Politiet har startet etterforsking etter at en mann i 50-årene ble funnet død i en leilighet i Voss sentrum. Politiets kriminalteknikere er på vei fra Bergen til Voss og leiligheten er avsperret frem til de på plass og kan starte sine undersøkelser..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 15:22

Gondolselskap i Voss må ut med 8 millioner i erstatning til naboer

Gondoler i skytteltrafikk over hustakene i Voss er ikke populært blant huseierne. Nå er Voss Gondol AS dømt til å betale 8 millioner kroner til 16 saksøkere..

E24 - 17 Dec 19 kl. 14:37

Gondolselskap i Voss må ut med 8 millioner i erstatning til naboer

Gondoler i skytteltrafikk over hustakene i Voss er ikke populært blant huseierne. Nå er Voss Gondol AS dømt til å betale 8 millioner kroner til 16 saksøkere..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 12:40

Voss cup flyttes: – Vi må alle ha noe gøy å se frem til

Nå satser arrangøren på sensommerfest på Voss..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 12:40

Voss cup flyttes: - Vi må alle ha noe gøy å se frem til

Nå satser arrangøren på sensommerfest på Voss..

Aftenposten - 25 Feb 20 kl. 14:17

Voss på nyemåten

Saumlaust, sutlaust, skamlaust. Skidestinasjonen Voss er meir tilgjengeleg enn nokon gong..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To politifolk sparket i Atlanta

I Atlanta i Georgia i USA har to politibetjenter fått sparken etter en hendelse under demonstrasjoner i byen lørdag. En video fra demonstrasjonene viser at en gruppe politibetjenter stanser en bil, drar en kvinne ut og pågriper henne på bakken..

NRK - 1 time siden

Boliger evakuert etter brann

Beboere i to boliger ble evakuert da det oppsto brann i et garasjeanlegg i Søgne natt til mandag. Garasjer med 3–4 biler ble totalskadd, men de tilstøtende boligene ble ikke ødelagt. Beboerne har nå fått lov til å flytte hjem igjen..

NRK - 1 time siden

Tankbil kjørte inn i folkemengde

Det oppsto søndag kveld kaos i Minneapolis da en tankbil kjørte inn i en folkemengde med flere tusen personer på en motorvei, ifølge den TV-stasjonen KSTP. Det ser ikke ut som at noen ble truffet av vogntoget. Tankbilen stanset og sjåføren dratt ut..

NRK - 2 timer siden

Over 500 000 koronaofre i Brasil

Brasil har nå 514.849 tilfeller av koronasmittede. Det er en økning på over 16 000 fra i går.

NRK - 2 timer siden

Get-kunder mister TV 2-kanalene

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge..

NRK - 3 timer siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 4 timer siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 4 timer siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 5 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 15 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt